Festen :)

Festen igår tyckte jag blev väldigt lyckad. God mat, trevliga vänner och släktingar och dessutom en massa fina presenter. Tack så jättemyckte till er som kom, ni gjorde verkligen min dag till en toppendag. Och ett speciellt tack till mamma, pappa och min kära bror för att ni hjälpte mig att både sätta upp och ta ner partytält. Och allt annat ni fixade. Det hade inte gått utan er.

När alla kom så fick de god bål med jordgubbar i och efter det fick de gå en tipsrunda. Efter det blev det goda smörgåstårtor och till efterrätt hade vi kladdkaka med coctailbär och vanlijvisp.  Vi sjöng även en del under kvällen, det ända problemet var vem som skulle ta ton, så det blev inte alla sånger som vi hade planerat att sjunga. Men men, det gör ju inget. Min lilla kusin Kasper hade skrivit en egen liten sång som han sjöng ihop med Danne. Han är så söt och duktig. Bara 7 år gammal och ställa sig och sjunga för en massa folk han inte känner. Verkligen jättetufft!

Ja, det var vad som hände på kvällen i korthet. Gästerna gick hem ganska så tidigt, men Madde och hennes pojkvän stannade kvar och partade vidare med mig och Danne. Var jättekul, blev en hel del roliga bilder under de sista timmarna, men de kommer jag inte lägga upp här :)

Idag har vi tagit ner tältet och städat här, tog ganska lång tid, men jag hade som sagt tur och fick hjälp av min kära familj.

Nu ikväll var vi på middag hos Dannes föräldrar och firade Mors Dag. Vi var ganska så sega idag både jag och Danne, så vi stannade inte så länge.

Tänkte bjuda er på några bilder från festen som Danne tog. Min syster har tagit en hel del bilder till som jag kommer lägga in här senare.. Så håll utkik efter dom... Titta och njut :)



Såhär fint var det inne i tälten!



Danne tog inte så jättemånga bra bilder på mig. Men ni ser i alla fall hur jag ser ut i den söta klänningen som jag köpte. Gillade den jättemycket. Fler bilder på mig i klänningen kommer upp när jag får bilderna från min syster...



Denna bjuder jag på.... :)



Linda och syrran...



Lite folk...



Jag med min lilla söta kusin Nicolas i knäet...



Mer folk...



L-H ser helt galen ut :)


Så nu får det räcka med bilder för idag... Kanske lägger in fler imorgon.

Kram på er allihop!


Ikväll är det dags!!!

Ikväll är det äntligen dags för min kombinerade 25-årsfest och examensfest. Ska bli jätteroligt! Har en hel del att fixa, så inte säkert att jag hinner blogga mer idag. Men imorgon lovar jag att det kommer en uppdatering!

Kram ♥

Partytälten uppsatta!

Tack vare hjälp från min kära familj är partytälten äntligen uppsatta!



En bra början i alla fall...



Men såhär bra blev det till sist. Pappa satte på band färgade band så man inte ska trilla rundor på dom när man fått i sig nåt glas vin:) Ganska så praktiskt!



Ludde var arbetsledare och kollade så att allt gick rätt till :) Han är så söt!

Totalt blir vi nu 45 st på festen imorgon istället. Det blev ett par avhopp nu för ett par dagar sen. Kommer bli jättekul, längtar verkligen. Hoppas nu bara att allt blir så bra som jag vill att det ska bli!

Kram ♥

090528

JAG HAR ÄNTLIGEN TAGIT EXAMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har visserligen lite att komplettera på vår rapport, men det har så gott som alla. Så det ska nog Madde och jag reda ut. Ikväll dricker jag vin och firar! Längtar till lördag när det blir till att fira ordentligt!

Var och handlade lite smycken som jag ska ha till festen på lördag innan idag i Malmö. Kommer nog bli fint. Avslöjar inte vad det är än. Och jag tror jag har bestämt mig för vilken klänning jag ska ha på lördag, men det får också bli en överraskning :)

Gjorde ett fint blomsterarrangemang idag som jag ska ge till mamma på söndag på mors dag:) Får ju inte glömma bort lilla mamma! Såhär tjusigt blev det...



Kul att göra arrangemang själv och inte köpa allt färdigt!

Imorn ska jag sola på förmiddagen och sen kommer mamma, pappa och brorsan hit och hjälper mig sätta upp partytälten till på lördag. Sen ska vi åka till Sjöbo och hämta stolar och bord.

Nu får jag fortsätta dricka mitt vin :)

Kram ♥


090527

Idag har jag gjort färdigt det sista till examinationen och oppositionen imorgon. Känns skönt att ha det färdigt. Men jag är nervös som tusan inför morgondagen, vill bara få det överstökat. Ska bli härligt imorgon eftermiddag när vi har redovisat klart. Sen efter det bjuder skolan på skumpa, inte helt fel. Det kan vi nog behöva efter morgondagens övningar...

Har även träffat Anna ett tag i eftermiddag. Vi tog en fika på Espresso House som precis har öppnat i Ystad. Sen shoppde vi lite också. Jag köpte lite smått och gott, nya underkläder, en ny mascara, rouge, nagellack och ansiktsmask. Innan Anna och jag träffade köpte jag en klänning till som jag antagligen ska ha på lördag. Lite svårt nu eftersom jag har 2 nya klänningar och gillar båda. Jag får ha dom på mig några timmar var under kvällen kanske...haha... Såhär ser den ut i alla fall...



Snygg va! Klänningen är från Vila....

Tog ingen bild när jag har den på mig, men det kommer senare...

Nu ska jag fortsätta att vara nervös inför morgondagen..... :(

Kramisar ♥

090526

Det är inte klokt så mycket vi har att plugga nu inför examineringen på torsdag. Kl 14.00 på torsdag kommer jag vara glad att det äntligen är över. Får bara hoppas att det inte blir alltför mycket som ska ändras sen i examensarbetet efter oppositionen....

Men nog om pluggandet, det finns ju roligare saker....
Som t.ex. en ny kjol från Esprit.....


Visst är den söt!

Har börjat fundera på vad jag ska ha på mig på lördag när jag ska ha min fest. Kanske det blir denna somriga klänningen från Vila som jag köpte igår.....



Såhär ser den ut på mig:



Dålig bildkvalitet, men ni ser ju på ett ungefär i alla fall..

Bloggar mer imorn om jag hinner...

Kram ♥

Sista dagen som 24-åring...

Ja, idag är sista dagen innna jag fyller 25. Nu börjar man bli gammal... Morgondagen kommer bestå av shopping och antagligen en god middag på kvällen med älskling!

Tänkte i alla fall börja skriva lite om gårdagen. Vi var på middag hos Ingo och Jenny med lite andra vänner. Var jättetrevligt och det var god mat. Några bilder från kvällen:





Danne med Jennys hundar...



David granskar gamla flammor i en skolkatalog som har några år på nacken...



Danne hade radat upp en hel del dricka framför sig.... :)



Danne och Linus blossar..... Toffe i bakgrunden...



Värden och värdinnan för kvällen...



Ja, det var ganska så mörkt när vi väl spelade kubb.. Lite väl mörkt kanske.....



Ja, det var vad som hände igår..

Idag var Danne och jag inne på K-rauta i Malmö och handlade alla saker till Dannes badrum. Blev ju en "nätt" liten summa allt gick på, men fint kommer det att bli i alla fall.

Ikväll var min familj här. Vi åt god hemmalagad pizza och sen spelade vi kubb. Kvällen avslutades med en god marängtårta som mamma och jag gjorde. Naturligtvis ska jag bjuda er på bilder från kvällens händelser.....



Älsking och Ludde myser..



Syrran som fjompar sig..



Brorsan spelar kubb. Kolla in hans skugga så tuff den blev!



Ludde satt och tittade på när vi spelade kubb!



Nära skjuter ingen hare. Denna kubben har faktiskt inte trillat.... :)



Den goda tårtan som mamma och jag gjorde! Visst blev den fin!?

Oj, detta blev ett långt inlägg med många bilder. Men nu får det räcka med bloggandet för ikväll. Hoppas att ni får en fortsatt bra kväll och en mysig söndag imorgon..

Kram på er ♥





090522

Idag har Danne och jag varit inne på K-rauta i Malmö och beställt så gott som allt till hans nya badrum. Klinker, duschdörrar, kommod osv. Kommer blir jättefint. Längtar till det är färdigt.

Vi var även inne en sväng på Elgiganten och beställde en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ganska smidigt eftersom det tar mindre plats.

Eftersom det var jag som körde idag bestämde jag att vi skulle köra in om en sväng till IKEA med, vilket inte direkt gillades av Danne. Vi hade Ludde med oss så han gick en sväng med honom medan jag var inne och handlade lite. Blev ett par ljusblåa gardiner och små gulliga kaktusar..



Blev några stycken. De små krukorna har jag köpt innan på IKEA.



Var även inne en sväng på Plantagen och köpte dessa fina krukor med blommor till. Passar perfekt till Dannes smala fönsterkarmar....

Ikväll blir det lite grillning hos Jenny och Ingemar. Får hoppas att det inte blir sånt busväder som det var igår. Ingen höjdare att va ute då...

Hoppas ni får en jättemysig fredag allihop ♥

Alfapet

Eftersom det åskade så mycket igår vågade vi inte ha igång varken TV eller dator. Så det fick bli en omgång alfapet istället med älsklingen. Var längesen vi spelade det. Jag vann stort för en gångs skull! Wiiiiiieeeeee :)






090521.. fortsättning...

I eftermiddags var Danne och jag ute på en långrunda med Ludde. Vi gick en runda i skogen och sen gick vi ner till Vombsjön. Där är en liten fin sandstrand som Ludde gillade. Han grävde en massa, hittade pinnar och sprang rundor. Han badade även lite i sjön, han gick ut självmant så jag blev lite förvånad. Danne han tog också årets första dopp. Jag hoppade över att bada, tyckte det såg lite väl kallt ut.



Ludde som vilar efter badet. Han fick ta sig en dusch när vi kom hem också eftersom han var helt sandig och smutsig. Men det viktigaste var att han hade roligt i alla fall :)

Nu har vi precis ätit tacos.. Var jättegott. Längesen vi åt det...



Visst ser det gott ut! Man blev mätt som en plätt nu efteråt!

Ikväll ska älskling och jag kolla på "Bonde söker fru". Älskar det programmet, så roligt att titta på :) Efter det blir det antagligen en film och lite mumsiga chips med dippa :)

Kramisar ♥



090521



Denna väskan hade jag inte tackar nej till. 699:- från Friis & Company! Såååå snygg!

090520

Idag har jag spenderat större delen av dagen i Ystad. I förmiddags solade jag. Var skönt att sola, var ett bra tag sen. Vid lunch åkte jag iväg och klippte mig. Tog bara topparna som jag brukar. Hade sålt en hel del kort hos min frisör, roligt! Så jag fyllde på med nya.

I eftermiddags åkte jag, min bror, min kusin och morbror en sväng till Bo Ohlsson. Jag köpte lite scrapbookingpapper och en söt liten nalle att hänga i bilen...



Visst var den gullig! Och luktade gott gjorde den me :)

Efter besöket på Bo Ohlsson åkte jag hem till mamma en sväng och tog en fika i trädgården. Var jättehärligt väder ute!

Nu har Danne och jag precis ätit middag. Blev grillad zuccini, grillat vildsvin och potatisgratäng.

Har handlat lite söta blommor och krukor till Danne med. Så här fint blev det...



Fina blommor och krukor som är köpta på Plantagen...



Älskar hjärtan på tråd. Är så fina. Och krukorna var också jättegulliga! Dannes och min bil i bakgrunden....

Sist men inte minst tänkte jag lägga in en bild på min lilla sötnos!



Sååå söt :)

Hoppas ni får en trevlig kväll allihop ♥






090519

Idag hade jag lite tur i oturen..  Var och beställde smörgåstårtor i Sjöbo idag. När jag kommer tillbaka till bilen hittar jag inte mina bilnycklar i väskan. Inte så bra. Jag kikar in i bilen och ser att nycklarna har trillat av väskan och ligger på golvet. Ludde satt kvar i bilen medan jag var inne och beställde tårtorna, så jag hade rutorna lite nervevade som tur var. Så tur att jag inte har tjocka armar för då hade jag aldrig kunnat nå in med armen genom fönsterrutan och veva ner den lite till så att jag nådde nycklarna på golvet... Mina föräldrar har extranycklar till bilen, men tror inte att de hade varit så sugna på att köra från Ystad till Sjöbo bara för jag har klantat mig.. Som tur var så löste det ju sig till sist i alla fall.. Men hade jag inte haft Ludde med mig så att rutorna var nervevade hade jag fått ringa till min stackars mamma som hade fått komma och öppna bilen till mig...

Åkte hem till mina föräldrar en sväng sen i eftermiddag. Åt god rabarberkaka till fika. Sååå mumsigt:) Efter fikan begav sig jag och min bror och min lille kusin Kasper in till stan för att handla en massa saker till min fest. Blev alltifrån ballonger och serpentiner till chips och godis. Men skönt att ha fått det mesta handlat i alla fall.

Åt middag hos mina föräldrar sen efter utflykten i stan. Mamma hade gjort en god kasslergryta som vi hade ris till. Mammas mat är bäst!

Kvällen spenderade jag, min bror och min kusin till att förbereda efterrätten till min fest. (som än så länge är hemlig) Det vi hann fixa blev jättebra! Får hoppas att alla kommer tycka att det är gott :)

Nu har jag precis kommit till min lägenhet i Ystad... Ska läsa lite och sen sova..

Kramisar ♥

090518

EXAMENSARBETET ÄR FÄRDIGT!!!!!!!!!

Så skönt att äntligen vara färdig med arbetet. Jag har precis läst igenom allt och Madde läste igenom allt igår. Så nu finns det inte så mycket mer att göra nä att skicka in det. Såååå härligt!

Idag hade jag tänkt sortera mina sista kläder och lägga in dom i garderoben. Är bara en IKEA-kass med kläder kvar, sen är det färdigt. Blir antagligen ett par rundor i skogen med Ludde också samt lite städande och fixande i Dannes hus och i hans trädgård.

Sen ska jag planera till min examens- och 25årsfest också. Som det ser ut nu så är det 47 personer som kommer. Jätteroligt att så många kunde komma. Har en hel del kvar att köpa till festen och som sagt en massa till att planera. Ska bli jättekul med en så stor fest. Hoppas bara att det kommer va fint väder också.

Hoppas ni får en fin dag allihop även om det är tråkigt väder ute...

Kram kram

090517

I förmiddags var vi en sväng i Sjöbo och lämnade gamla kläder till insamling. Skönt att bli av med det. Efter det var vi runt på ett par stället i Sjöbo och kollade upp priserna på smörgåstårtor till min fest. Bestämde mig för att beställa från ICA. Vi har beställt där förr när Danne har haft fest och då har dom varit goda. Var även hos en kompis till Danne och bokade mer bord och stolar till min fest eftersom det är fler personer som kommer än vad jag hade räknat med. Men det är bara kul :)

I eftermiddags hälsade vi på Dannes föräldrar och fikade där. Efter det åkte vi hem och hälsade på vår lilla guddotter Annie. Har inte träffat henne på ett par veckor nu, så vi tyckte att hon hade växt jättemycket. Här kommer lite söta bilder på snäckan...





Hon hade jättesöta kläder på sig som vanligt!



Så gullig min... :)



Annie med hårbandet som hon fick av mig och Danne...



Annie sitter i mitt knä och kollar i sin bok...



Annie i sin gåstol...



Efter besöket hos Annie gick vi en sväng i skogen med Ludde. Han passade på att gräva lite.....



Nosen och tassarna blev ganska så skitiga...



Det blev en ganska stor håla till sist....



Vi har med andra ord hunnit med en hel del idag. Nu ska vi snart äta middag, kyckling med pommes, grönsaker och tzatsikisås. Blir nog mumsigt. Sen blir det nog mys framför tv:n resten av kvällen.

Kram på er ♥

090515

I förmiddags har jag dammsugat och moppat i Danne hus. Blev riktigt fint! Blev även klar med abstract på vårt examensarbete. Nu är det enda som återstår av arbetet att läsa igenom det en massa gånger och försöka upptäcka eventuella stavfel osv.

Åt nog världens lustigaste lunch idag, pommes, stekt ägg och kokta grönsaker till. Rolig kombination, men det blev ganska gott. Ludde verkade också vara nöjd med det :)

Var iväg och köpte lite blommor precis.






Blomma och kruka till grannen som vi ska på middag till här i Vomb senare ikväll! Kan ju inte komma tomhänt dit...



Blomma och kruka till farfar som han ska få imorn när vi ska fira hans födelsedag :)



Köpte lejongap som jag planterat i rabatten. Tycker de blir jättefina sen när de blommar...



Köpte lite söta tagetes med...



Det blev lite pinsamt när jag skulle betala blommorna. Hade glömt plånboken hemma. Smidigt. Men de skrev upp det så älskling ska in och betala det sen efter jobb. Hade känts lite drygt att köra hem efter plånboken, så tur att det fixade sig.

Ikväll blir det middag hos en granne här i Vomb. Hoppas man blir bjuden på nåt gott :)

Kram på er allihop ♥




Shopping...

Tyvärr kunde inte Helena följa med och shoppa idag så Anna och jag fick åka iväg själva.

Vi började dagen med en god bakad potatis på Graffiti på Center Syd. Efter det så hittade vi en hel del att handla båda två. För er som är nyfikna så lägger jag ut lite bilder på det jag köpte.....






Söta flipflops från NewYorker.



Köpte även ett par snygga flipflops till Danne på H&M. Vi lär behöva flipflops inför vår Kretaresa....



Jättesöt klänning från Vero Moda.



Såhär blev klänningen på mig... Blev lite ljus bild. För mkt sol...



Köpte även en supersöt tunika på Vero Moda.





Och såhär fin blev tunikan på mej. Riktigt somrig :) Ska nog ha ett svart linne under den istället, tror det blir finare.

Köpte även ett par söta snobbentrosor och 2 svarta linnen på H&M. Alltid bra att ha.

Vi avslutade shoppingdagen med varsin god glass, så vi var både mätta och belåtna när vi åkte hemåt igen...

Danne är iväg i Sthlm med jobbet idag så han kommer inte hem förrän senare ikväll. Jag och Ludde får underhålla oss själva. Får se om vi kan se nån kul film eller nåt...

Hoppas ni får en mysig kväll allihop ♥

Dagens outfit







Har ju aldrig lagt upp nån "Dagens outfit" så nu var det väl verkligen på tiden...

Tunika från Rut m.fl. och leggings från Gina Tricot.

Och en liten söt Ludde i bakgrunden på ett par av korten!

090514

Idag blir det shopping med Helena och Anna på Center Syd. Länesen man var där, så det ska bli roligt. Jag har varit mycket på Nova den senaste tiden, så det kan va kul att åka till nåt annat stället och shoppa ibland.

Tog lite söta bilder på Ludde igår som jag tänkte lägga in här.







Avslutar med en bild på mig och min älskade lilla Ludde...



Skriver mer sen efter shoppingrundan!

Hoppas ni får en bra dag!

Kram på er ♥

090513

Har tagit det ganska lugnt hela dagen. Fixat lite här hemma, varit ute i skogen med Ludde och träffat Linda. Så det finns inte så mycket att skriva om idag..

Älsklingen kommer hem om ett tag. Ska fixa lite middag innan han är hemma. Idag blir det korstroganoff. Får hoppas det blir mumsigt!

Imorn blir det nog shopping med Helena och Anna, ska bli skoj. Alltid kul me shopping :)

Skriver mer imorn.

Kram ♥

090512

I förmiddags arbetade jag med examensarbetet. Skrev sammanfattning och fixade lite här och där. Känns inte långt kvar nu tills arbetet är i hamn! Ska lämnas in på onsdag nästa vecka, det lär vi hinna utan några problem.

Har strykit en massa kläder idag och hängt in i den nya garderoben. Riktigt skönt att ha fått lite ordning på alla kläder!

I eftermiddag har jag fixat i Dannes trädgård, fortsatt att rensa rabatter. Inte så kul, men det blir fint sen i alla fall. Ludde ville gärna hjälpa till idag med, men idag fick jag sätta stopp för det...

Ska snart fixa lite middag till mig och Danne och en kompis till Danne som kommer hit. Blir laxpanna med färskpasta och grönsaker. Mumselimums!

Ikväll ska Danne iväg och jaga så Ludde och jag får vara hemma själva. Ska nog bara ta det lugnt och kolla på TV. Ska nog ta en titt i taxfreekatalogen som vi fick hemskickad idag. Där fanns massa kul saker!

Ha en bra kväll allihop ♥

Trädgårdshjälp...

Ludde var duktig och skulle hjälpa mig i trädgården idag.

Vet inte om resultatet blev så bra.......





090511

Lite update.....

Tidigt i fredags morse åkte Danne och jag till Göteborg. Jag sov nästan hela vägen upp, så Danne tyckte det var lite tråkigt. Men jag var trött som tusan...

Vi var framme i Göteborg vid halv 10. Danne lämnade av mig i Nordstan sen körde han iväg till sitt möte en bit utanför Göteborg. Jag började dagen i Göteborg med en god räkmacka och the. Gott, men man blev mätt som en plätt efteråt.

Spenderade sedan resten av förmiddagen i Nordstan. Blev lite shopping....



 Söt tunika från Rut m.fl.


Gullig kjol från Rut m.fl.

Jag köpte även leggings och 3 par trosor på Gina Tricot. Blev ett linne, trosor, bh och strumpor på H&M också.

När Danne kom tillbaka från mötet käkade vi lite lunch ihop. Danne shoppade också en del, ett par gympisar, 2 tröjor, en slips och solbrillor...



Här är en av tröjorna som sweetie köpte. "Tramströja" som vi kallar det, från JC.
Han öppnar även det goda vinet som vi drack sen på hotellet.

Efter shoppingen begav vi oss till vårt hotell, Grand Hotel Opera, som vi även bodde på förra gången vi var i Göteborg. Var ett litet mysigt och fint rum vi fick där. Hotellet ligger perfekt, precis bredvid Nordstan, så bättre kan det inte bli. Vi drack lite gott vin på hotellet innan vi begav oss ner i stan för att leta efter nånstans att käka. Till slut bestämde vi oss för Jensens. Vi slog på stort och beställde varsin 3-rättersmeny. Jag åt tacochips med massa goda såser till förrätt. Till huvudrätt åt jag en god burgare me pommes och en god sås. Till efterrätt blev det sorbet och chockladmousse. Var jättemumsigt alltihop. Älsklingen åt en räkcoctail till förrätt, sen kycklingspett till efterrätt och sen samma efterrätt som mig. Var ju ganska så mätta när vi gick därifrån... Efter middagen gick vi en lång runda längs Avenyn, var jättebra väder, så det var perfekt. Kvällen avslutade vi på hotellet med en film...

Dagen efter åt vi en god frukostbuffé på hotellet innan vi åkte vidare mot Ullared. Tyvärr var Ullared en riktig flopp denna gången. Där fanns nästan inget roligt alls, så det blev inte mycket som vi köpte. Lär dröja innan jag åker dit igen, blev verkligen besviken...

På kvällen körde vi ner en sväng till Ystad och hälsade på min familj och kollade på crusingen. Alltid roligt att kolla på alla bilar och folk som är där.

Igår fixade vi lite i trädgården här hemma. Danne klippte gräs och jag rensade i rabatterna. Blev fint som tusan! På kvällen grillade vi kyckling och åt rotfrukter som vi haft i ugnen. Blev jättegott. Var skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.

Idag har jag varit inne i Malmö i några timmar. Madde och jag träffades på skolan och jobbade med vårt examensarbete. Nu är det inte mycket kvar på arbetet, bara sammanfattning och abstract. Sen lite finputsning och ändringar här och där. Ska bli skönt att lägga det bakom sig sen.

Eftermiddagen har jag spenderat i rabatterna, fy bubblan vad här är mycket ogräs. Känns som att precis när man dragit upp det så kommer där nytt igen. Ganska så drygt...

Nu kommer älskling snart hem från jobbet. Ska göra egna hamburgare och grilla och sen ha pommes till det. Blir säkert mumsigt...

Blev visst en väldigt lång blogg idag, så nu har ni haft att läsa.. haha....

Hoppas ni får en bra kväll allihop!

Kram på er ♥

091010

Det blev en väldigt mysig helg i Göteborg med min älskling ♥

Uppdaterar imorn och berättar mer om helgen!

Kram!


090507

Idag har Madde och jag varit inne en sväng i Lund och arbetat med examensarbetet. Vi har delat ut enkäter och så har vi haft en gruppintervju med sekreterare från HIA. Efter det gick jag en liten sväng inne i Lund. Kikade lite i affären, blev inga inköp, bara shampoo och balsam.

När jag kom hem tog jag tag i sorteringen bland mina kläder igen. Blir ju deprimerad av att se alla gamla tråkiga kläder. Men börjar i alla fall se ett slut på det nu. Men som sagt det är mycket jag vill slänga. Och naturligtvis vill jag ju köpa en massa nytt. Blir perfekt nu när jag ska till Göteborg imorn. Lär säkert hitta nåt snyggt som kan inhandlas :)

Ja, Göteborg imorn, så då lär jag inte blogga. Skriver sen på lördag när jag kommer hem.

Hoppas ni får en mysig helg allihop för det ska jag ha!  ♥

090506

Har varit nere en sväng i Ystad idag. Har solat igen, skönt att få lite färg, man känner sig mycket fräschare. Har även packat ihop alla jeans och byxor och tagit hit till Danne. Får väl se till att sortera det ordentligt en dag. Är så trött på alla gamla kläder som bara ligger i garderoben och skräpar. Hade inte varit fel att vinna lite pengar att shoppa nytt för.

Hämtade även mitt pass idag. Fotot på min blev inte särskilt bra. Kände knappt igen mig själv. Men men.. Inte så ofta man behöver ha sitt pass framme som tur är.

Hälsade även på mamma en sväng idag. Pratade en massa med henne, gjorde lite kort och var ute med Ludde i blåsvädret.

Imorn bär det av till Lund för att dela ut de sista enkäterna på sjukhuset. Skönt att man börjar se ett mål på arbetet nu.
"Bara" till att sammanställa allt sen, men det ska säkert gå bra.

Usch, vilken tråkig blogg det blev idag. Får försöka skriva nåt roligare imorn...

Kram ♥

090505

I förmiddags städade jag lite och började sortera bland mina kläder. En hel del som jag ska slänga och lite som man kan ge bort. Man har ju mycket kläder, men det mesta är gamla kläder som man ändå inte använder. Tråkigt, så lika bra att inte ha kvar det då när det bara ligger och tar plats. Mycker roligare att köpa nytt :)

I eftermiddags åkte jag en sväng till Nova tillsammans med Helena, Johanna och hennes lilla dotter Ofelia. Precis innan vi skulle gå in på Nova gick brandlarmet. Kändes ju ganska snopet att vi inte ens fick gå in på Nova. Alla som var därinne fick gå ut och en hel del valde att köra hem. Vi gick in en sväng på Skopunkten och Bolagret innan de öppnade Nova igen. Var antagligen bara en övning som tur var...

Väl inne på Nova började vi med en fika på Espresso House. Jag tog en cola och en hallon- och kardemummamuffins, de är såååå goda.

När fikan var avklarad var det dags att shoppa lite. Jag köpte inte så jättemycket idag, tänkte spara lite av mina pengar tills älsklingen och jag ska till Göteborg på fredag. Blev några små inköp i alla fall...




En snygg lång t-shirt / klänning från Vila. Tänkte ha den till min bolero som jag köpte för ett par dagar sen. Och sen svarta leggings till också. Kan nog bli fint!


 
Underkläder från H&M och Gina Tricot. Riktig fin gul vårfärg!

Förresten så fick Danne och jag ihop garderoben igårkväll. Tog ett par timmar, men snyggt blev det!

Imorgon bär det av till Ystad igen. Jag ska hämta ut mitt pass, sola och hälsa på mamma och pappa. Ska även lämna av Ludde och Hoppe hemma hos föräldrarna. Jag ska vara i Lund och Malmö hela torsdagen och arbete med examensarbetet och sen på fredag ska Danne och jag till Göteborg och stannar där över natten. Så det är därför som jag behöver lite passning av mina små sötnosar.

Hoppas ni får en mysig kväll!

Kramar ♥


090504

Då var det måndag igen. Nu är det minsann ingen sommarvärme ute längre... Tråkigt med regn, men det behövs visserligen...

I förmiddags var jag och solade. Sen packade jag ihop en massa kläder hemifrån som jag ska sortera hos Danne. Är mycker som jag inte använder som likabra kan slängas. Åt lite lunch sen hemma hos mamma och pappa. Efter lunchen tvättade jag bilen tillsammans med min bror. Behövdes verkligen, den va ganska så "dammig".

Senare på eftermiddagen körde jag till Danne igen. Han hade fått en massa fiskar nu när han var på fiskeresa i Blekinge, så det blev färsk lax till middag. Gott!

Nu ska vi försöka sätta ihop garderoben från IKEA, inget litet projekt. Men det blir säkert bra...

Hoppas ni har haft en bra måndag!

090503

Hej allihop!

Idag har jag och Danne varit på IKEA en sväng. Köpte lite leksaker till Ludde, filtar, glas, en ram och lite annat smått och gott. Danne köpte äntligen en till garderob. Behövs till alla kläder. Jag har fortfarande ganska mycket kläder kvar i Ystad eftersom Danne inte har haft någon mer plats i sina garderober. Men nu är i alla fall det problemet löst :) Denna fina garderob blev det:



I eftermiddags åkte jag hem om en sväng till mina föräldrar. Fikade god rabarberpaj där och sen blev jag bjuden på god middag där med. Gjorde ett par kort med blommor där också under eftermiddagen, blev ganska fina.

Nu har jag nästan precis kommit hem till min lägenhet i Ystad. Känns lite tomt här nu när man inte är här så ofta. Blir nog lite tv-tittande ikväll och en promenad med Ludde i stan.

Imorgon har jag inte så mycket planerat. Ska i alla fall gå och sola lite så jag får lite färg. Sen tänkte jag tvätta bilen hemma hos mina föräldrar.

Hoppas ni får en härlig söndagskväll allihop!

Kram ♥

Shopping på Nova!

Bilder från dagens shopping på Nova.. Håll till godo......



Jättesöt bolero från Vila.



Lila -och vitrutig duk från Hemtex. Man ser tyvärr inte färgerna så bra, men den var verkligen jättefin. Kommer bli fin på köksborden!



Bikini från H&M. Hade egentligen tänkt mig en lite mörkare bikini till sommaren, men fastnade för denna. Vid knytningen på både över -och underdelen var det små fina guldfärgade hjärtan. Blir förhoppningsvis snyggt till solbrännan sen...



Jättemysiga pyjamasshorts från H&M. Fanns i flera söta pastellfärger.



Morgontofflor från H&M. Var tvungen att köpa nya eftersom en söt och busig liten hund har bitit sönder mina andra..... Var tyvärr den enda modell och färg de hade. Men svart passar ju till allt. Så varför inte....



Sist men inte minst, 3 linnen och en topp i härliga vårfärger. Även dessa från H&M. Tyvärr ser man inte dessa färgerna heller så jättebra. Den lila färgen är lätt snyggast tycker jag.

Hoppas ni får en mysig lördagkväll allihop ♥

Världens sötaste lilla kille!

Idag ska jag bjuda er på lite bilder på min söta kusin Nicolas ♥









Visst är han söt ♥

RSS 2.0