Fredag och lördag!

I fredags förmiddag åkte jag och Anna till Ikea. Var jättetrevligt, vi käkade god lunch där och shoppade en del. Jag köpte en palm med kruka till Danne och lite andra småblommor till han också. Till mig själv köpte jag en snygg ram och vita stenar, tänkte ha stenarna på ett ljusfat. Anna köpte bl.a. ett badrumsskåp.

På kvällen bjöd Danne mig på bio och middag i Lund. Vi käkade fondue på en restaurang som heter Sandra. Jättemysig restaurang och väldigt god mat. Efter middagen kollade vi på bio, Wallander - hämnden. Kanske inte världens bästa film direkt, men den var väl helt okej. Har ju sett alla de andra Wallanderfilmerna, så lika bra att se denna också :) Tack älskling för en trevlig kväll :)

Danne och jag startade lördagen med en lång joggingrunda i skogen. Det kändes i benen, var nog typ en månad sen jag var ute och joggade, men det var jätteskönt när vi äntligen var hemma igen. Lite senare på eftermiddagen åkte vi och köpte ett jättesnyggt soffbord till Danne och en supersnygg spegel. Blev lite impulsköp, alltid roligt. Bordet är valnötsfärgat, passar jättebra hemma hos Danne. Spegeln såg lite gammaldags ut, var silvrig med lite beiga inslag och ramen var hur fin som helst. Vi ändrade även om lite i Dannes vardagsrum, blev hur mysigt och snyggt som helst, ser inte ut som samma rum längre....

Ikväll har jag umgåtts med min bror. Vi har käkat middag ihop och sen kollat på film. Har varit kul. Tänkte kolla runt en sväng på nätet nu och kanske kolla lite på tv, sen händer det nog inte mer idag.. Hoppas ni sover så gott sen allihop :)

Torsdag

Började dagen med att träna.. Har blivit riktigt duktigt med träningen nu. Har varit ute en lång runda i skogen med Ludde idag också, så lite kalorier har man väl gjort av med idag... Hoppas jag kan gå ner ett par kilo, hade varit skönt nu innan sommaren..

Har fått gjort lite kort idag me, var längesen jag pysslade så var jätteskoj att få gjort lite kort.

Ikväll blir det ganska lugnt. Har precis lagat lite mat, korvstroganoff och fullkornsris. Sen blir det nog en film, ska nog kolla på Lyxfällan me..

Imorn blir det Ikea me Anna, ska bli riktigt skoj. Alltid roligt att gå där :)

Ledig idag.. wieeee!

Då var man ledig idag igen.. Tycker jag är mer ledig än är i skolan, men ska inte klaga egentligen. Efter den förra terminen behöver man ta det lite lugnt.

Har tränat idag med, gick jättebra.

Ska ut en lång runda med Ludde sen, är ju helt okej väder ute.

Ikväll kommer Danne hit, vi ska käka middag ihop och sen åka hem till han. Ska bli mysigt.



Min lilla goding... :)

Då var det måndag igen...

Idag har jag varit i skolan 13-16. Har hur lyxigt schema som helst nu för tiden. Går 13-16 på onsdag med, sen ledig resten av veckan :) Hur härligt som helst.

Föreläsningen idag var ganska intressant, mkt diskussioner, blir lite roligare än att bara sitta och lyssna i 3 timmar.
Efter föreläsningen tog Madde och jag en mysig fika på Espresso House. Blev muffins och cola, mätt som en pannkaka  blev man.

Tänkte ni ska få se lite bilder från Kaspers födelsedagskalas i lördags... Håll till godo :)



Jag och älsklingen!



Vi igen...



Födelsedagsgrisen :)



Nikolas :)



Jag och min lilla söta kusin!

Söndag!

Började dagen med att träna, hur skönt som helst :) Känns bra och roligt att jag har kommit igång med träningen igen. Skärpte mig inte alls med det under julen.

Har sökt lite jobb nu som medicinsk sekreterare, blev nog 5 st jag sökte. Gäller att vara ute i god tid och söka jobb, är ju bara 4 månader kvar nu till examen, kommer säkert att gå hur fort som helst.

Var precis ute och gick en lång runda med Ludde nere vid havet. Härligt! Ludde är riktigt trött nu, ligger i sängen och vilar.

Bjuder på en bild på mig själv med, inte så ofta det händer .... :)


Fira Kasper idag!

Tänkte jag skulle sortera i min garderob idag, har säkert en massa som jag kan ge till syrran och en hel del som jag kan slänga. Sen kmr älskling senare i eftermiddag....

Ikväll ska vi fira min kära lilla kusin Kasper som fyllde 7 år i måndags. Inte klokt vad tiden går fort, kändes inte alls längesen som han var en liten bebis. Här kommer ett foto på den lilla filuren....



En riktig liten fotomodell, han älskar att spexa :)


Torsdag

Hello allihop!

Idag har jag varit duktig och tränat, har varit dåligt med träning hela julen, men nu börjat jag tycka att det är kul igen.

I eftermiddags träffade jag Anna och tog en fika med henne på stan tillsammans med min lillasyster. Var riktigt trevligt. Köpte lite småsaker också, 2 röda ljuslyktor (lotusblommor) som är såå fina och så köpte jag ett halsband på Hm som jag har kollat på länge. Efter fikan och shoppingen gick vi en lång runda med Ludde, härligt:)

Har beställt nya 3D ark idag, har fått beställning på en massa grattiskort, så jag behöver lite nya motiv.

Har beställt lite från Hm idag också, blev ett par pyjamasbyxor, ett par mysbyxor och en jättesöt cardigan.




Ledig idag :)

Idag är jag ledig, riktigt lyxigt schema vi har i skolan nu :) Kan inte direkt klaga.

Min gulliga farmor fyller 80 år idag och min goa vän Helena fyller 24! Grattis på er båda. Danne och jag ska fira Helena ikväll, så ska ut på stan och köpa en present snart. På lördag ska vi fira farmorn på kinarestaurangen i Ystad.

Håller på att tvätta idag, lagom kul.. Men ingen annan som vill göra det till mej :(

Håller på att göra kort nu till farmor, Helena och min lilla kusin Kapser som vi ska fira på lördag. Mkt födelsedagar nu :)
Roligt! Så får väl fortsätta med det nu om korten ska bli klara.

Bilder från Nicolas dop:)




Från vänster: Min syster Karin som var fadder, Nicolas mamma Harriet, Johan min kusin var fadder och håller i lila Nicolas, Lars-Folke, Nicolas pappa och Maud, Harriets syster.

Tyckte det blev en jättefin bild:)
















En av de fina tårtorna!






















Lars-Folke med lilla Nicolas och Harriet.





















Min lilla kusin Kasper som älskar att bli fotograferad:) Han fyller 7 år idag:) Grattis gubben!











Veckans shopping:)

I tisdags var jag och syrran inne i Malmö och shoppade, var riktigt roligt. Både hon och jag hittade en massa fint.
Lite av det jag köpte:

* Tröja på Vero Moda
* Pocketbok, Mias systrar
* Massa badykläder till Nicolas som han ska få på sitt dop på söndag
* Ett jättefint ställ till tandborstar med hjärtan
* Smink och inpackning på HM
* Vit topp på HM
* Söta Björn Borg trosor me små blommor

Idag kom jag på att jag skulle behöva ett par nya streetskor. Kollade runt i några affärer i Ystad med min syster idag och hittade till slut ett par snygga svarta lacoste-skor. De var ju inte direkt jättebilliga, men har tänkt köpa såna länge och nu behövde jag verkligen ett par nya skor.

Testade förresten att locka mitt hår idag, blev jättefint. Lite mer volym, och det behöver mitt hår verkligen, tycker det är så tråkigt och tunt. Tog typ en halvtimme, så inget jag orkar göra varje dag, men nån gång kan va kul.

Nu ska Ludde och jag snart åka till älsklingen. Ska bli mysigt. Imorn blir det middag och bio med Anna och på söndag ska lilla Nicolas döpas, så jag har fullt upp:)

Yes yes yes!

Idag fick jag besked om att jag hade klarat tentan i hälsoinformatik:) Blev jätteglad. Känns som det var den svåraste tentan under utbildningen, så känns verkligen skönt att kunna lägga den bakom sig.

Har varit duktig och tränat idag, det var på tiden.

I eftermiddags träffade jag Linda, var trevligt.

Ikväll blir det nog lugnt. Ska nog kolla på film med Danne och mysa. Skönt att bara ta det lugnt ibland. Imorn ska jag till Malmö me syrran å göra av med pengar:) Alltid roligt:)


Arg

Mm, jag är arg. Ibland blir man så trött på allt...


Idag....

...ska julen städas ut! Ska bli skönt, börjat bli trött på alla julsaker nu.

Är ledig hela dagen, så skönt! Ska ner på stan en runda sen och se om jag hittar ett nytt koppel till Ludde. Sen blir det att plugga lite inför redovisningen i skolan imorn. Och sen är det helg igen, tiden går fort!

Jag älskar dej Danne!


Slut på ledigheten

Idag är sista lediga dagen på detta långa jullov. :(

Har varit ett jättehärligt lov som har gått väldigt fort.

Jag har bott hos min älskling hela julen, har varit hur mysigt som helst. Hade gärna stannat kvar, men det får nog dröja nån månad till innan vi flyttar ihop.

Har träffat jättemycket vänner, familj och släktingar denna julen, nästan varenda kväll har varit inbokad. Har varit jätteskoj, men nu börjar tröttheten ta ut sin rätt..
 
Imorn börjar skolan igen, inte så roligt, men inte så långt kvar till examen nu... Kvällen kommer ägnas åt till att plugga, har tenta imorn:( Blääää:(

Saknar dej redan Danne......

Daniel 29 år!

Tänkte bjuda på lite bilder från älsklingen 29-årsfest som blev väldigt lyckad:) Tror vi var 24 personer så Dannes hus var fullproppat:)



En del av gästerna...




Nisse och Linus.



Danne, jag och Jimmy!



Koffe och Helena gullar med Annie.



Sötnosen Annie har bytat om till pyjamas!




Annie är en riktig linslus:)



Samling i köket.... Anders, Henke, Jimmy och Rikard!



Erika, Helena och jag. Vi börjar se lite trötta ut här.....



Festen är slut och Nisse ska nanna.....:)

RSS 2.0