Duktig denna veckan med

Har varit duktig och tränat denna veckan med. Gick en lång runda med Karin i tisdags och efter det simmade vi i en timme. I fredags var jag ledig, då hoppade jag hopprep och styrketränade. Var inte allför sugen på att träna idag, men det blev ändå en joggingrunda i skogen med älsklingen och lite sit-ups efteråt. Har varit ute och gått ett par långa rundor till nu i helgen med Ludde, så får väl känna sig ganska nöjd med veckans träning.

Helgen har varit ganska lugn. Åkte till Danne i fredags, käkade god lax och efter det kollade vi på film. I lördags pluggade jag en del. På kvällen åkte vi och kollade på huset Ida och Rikard har köpt, riktigt fint. Efter det var vi en sväng hos Jimmy. Idag har den inte hänt så jättemycket än, förutom joggingen. Har iaf gjort ett snyggt halsband också, var ett tag sen jag pysslade så det var riktigt kul.

Imorn är jag ledig.. Jiiiiipppppiiiieeeee! Ska plugga lite och på eftermiddagen tänkte jag åka och hälsa på föräldrarna.

Bebis, Göteborg och lite annat smått och gott...

I måndags fick Elin och Henrik äntligen sin lilla bebis:) Det blev en liten flicka som nog ska heta Annie. Jättesöt var hon. Danne och jag var och hälsade på dom i tisdags. 




Visst är hon söt!


Ingo var också och hälsade på samtidigt som oss, så måste ju lägga in en bild på han också... Hahaha...




Efter visiten i Lund åkte Danne och jag vidare till Göteborg. Danne skulle på seminarium där, så under tiden passade jag på att shoppa:) Blev en hel del fina kläder. En kjol, en kofta, en tjocktröja, en festtröja, ett linne och ett par träningsbyxor. Vi bodde på Grand Hotel Opera, jättefint var det där!

Idag är jag ledig:) Väldigt skönt! Var dukitg å tränade lite i förmiddags, blev hopprep och stryketräning, riktigt skönt. Ska åka till Danne med Ludde om ett tag, ska bli mysigt. Imorn ska vi in till Malmö och käka med några av Dannes kompisar, ska bli roligt. Får väl plugga lite i helgen me, har en hel del att läsa.....



Veckans träning

Har varit duktig och tränat en hel del denna veckan.

I tisdags var jag och syrran och simmade. Vi simmade i typ en timme, riktigt skönt, så vi ska fortsätta med det. Ska försöka simma ungefär en gång i veckan.

I fredags hoppade jag hopprep kombinerat med stryketräning, gick riktigt bra. Var över en veckan sen jag hoppade, så det behövdes verkligen.

Idag har Danne och jag varit ute och sprungit i skogen.. Var ett tag sen jag var ute och sprang, men det gick bra ändå. Riktigt skönt när det väl är gjort:) Gjorde lite sit-ups och armhävningar efter att jag hade sprungit.

Sen har jag gått en hel del i veckan också..

Tänk om man kunde vara såhär duktig varje vecka.

Imorn är det skola igen.. Börjar en kurs som heter medicinsk engelska, mindre kul... Men det ska nog gå bra.

På tisdag åker Danne och jag till Göteborg.. wiiiieeeee:) Ska bli jättekul. På onsdag ska Danne på nån utbildning i i Göteborg och jag ska shoppa:) Blir nog riktigt skoj:)

Ludde och jag!


Helgen

Det var inte fel att vara lite ledig i helgen. Fredagens föreläsning tog på krafterna....

Fredagkvällen blev lugn hemma hos Danne.

I lördags gick jag en lång runda med Ludde ute i skogen, härligt:) På kvällen firade vi syrrans 18-årsdag med släkten. Riktigt roligt. Kul att träffa Kasper, min kusin som höll liv hela kvällen, han är för söt:) Bild på han längre ner.

Söndagen pluggade jag lite verksamhetsstyrning och räknade lite matte. Danne fick hjälpa mig lite, så kluriga uppgifter, men kul när man äntligen kan lösa dom. På kvällen käkade vi kinamat och kollade på film, rikigt mysigt.

Idag har jag haft föreläsning igen. Efter det åkte jag hem till mamma å pappa. Kasper var där och blev passad. Sen var Harriet och L-F där också med Nicolas. Han har hunnit bli sex veckor gammal nu, helt galet vad tiden går fort.




Tisdag

Har varit ledig idag me.. wiiiieeeee:)

Har träffat Linda nu i eftermiddags. Gick en runda på stan å shoppade lite  och tog en fika. Var riktigt kul att ses, var ju så längesen sist.

Efter att ha träffat Linda åkte jag hem en sväng till föräldrarna. Fick god mat, som vanligt. Skönt att slippa laga själv å sen käka själv, det är så tråkigt.

Nu ikväll ska jag tvätta och fixa lite här hemma. Sen är det skola igen imorn. Vi ska träffas i vår projektgrupp. Sen imorn kväll kmr Danne, vi ska käka en god middag ihop. Ska bli roligt:)

Ledig idag:)

Idag har jag varit ledig från skolan. Hur skönt som helst:) Har hunnit med en del idag. Tränade imorse, var ett bra tag sen, så det behövdes verkligen..

Efter träningen pluggade jag lite.. Har börjat en ny kurs nu, verksamhetsstryrning. Verkar ganska intressant, men får nog hänga me från början om man ska klara kursen.

Eftermiddagen spenderade jag med Helena. Först tog vi en tur till Svedala. Kollade i lite inredningsaffärer och på Swedala outlet...

Efter det körde vi en tur till Skopunkten. Hittade ett par snygga stövlar att ha nu till hösten:)

Vi var även inne en sväng på IKEA. Köpte lite smått å gott där:)

Var ganska trött när jag kom hem. Resten av kvällen blir lugn, ska snart ut med Ludde och sen blir det soffan å kanske en bra film.

RSS 2.0