100329

Då var det måndag igen!

Skönt att veckans första dag är avklarad. Har jobbat fram till vid 16 idag. Efter det åkte Danne och klippte sig i Lund. Under tiden passade jag på att gå en sväng på Nova. Jag var ute efter ett par jeansleggings, men jag hittade inte några som jag gillade. Blev en annan liten present till mig själv istället...



Sötsakerna ligger i denna påsen...



Likadant halsband som jag gav till Linda i födelsedagspresent. Tyckte att jag också var värd ett gulligt smycke. Köpte en extra berlock till också med texten "Hope". Köpt på Sisters.



Sött Sött Sött

Nu ikväll blir det lite tv. Ska kanske klippa nåt kort med. Får se vad jag hinner med.

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka!


100328

Vill först och främst säga GRATTIS till Linda och L-H som fått en söt liten tjej idag:)
Önskar er all lycka som finns med er lilla familj!



Själv har jag varit och firat min kusin idag. Han blev 25 år för några dagar sedan. Eftersom han inte önskade sig något fick han en riktig tramspresent av mig!



En knallrosa stor spargrisk med texten "För svinrika". Faktiskt riktigt söt!



Snyggt kort. Han tyvärr inte göra något kort själv till honon, så det fick bli ett "köbekort".

Antar att födelsedagsgrisen inte vill vara med på bild i min blogg, så jag bjuder på en bild på min yngska kusin istället.



Sååå söt:) Var full fart på honom under hela födelsedagsfesten. Han har blivit en riktig busunge!

Igår träffade jag Linda. Gjorde lite kort med henne och åt en god middag som L-H hade lagat. Var sista gången jag såg henne med hennes stora mage eftersom hennes tjej födde idag. Linda fick två presenter av mig eftersom hon fyllde 26 år i fredags.



Lindas presenter och kort. Hon fick en gullig rosa top med vita blommor på från Vero Moda, hittade tyvärr ingen bild av den på nätet.



Hon fick även detta gulliga halsband från Pearls for girls. Tycker tyvärr inte att bilden gör smycket rättvisa, det var mycket sötare i verkligheten.



Kortet jag gav till Linda. Hon verkade bli glad över sina presenter. Kul när man köper saker som folk gillar:)

I fredags var jag nere i Ystad och hämtade Ludde och åt en god middag hos mamma och pappa. Fick en massa söta vårblommor av mamma.



Såhär fint blev det när jag planterade vårblommorna:)

I torsdags var jag iväg i Malmö med sweety. Vi köpte födelsedagspresenter till hans bror som fyllde 23 igår. Blev Björn Borg kalsonger och två tröjor från JC. Jag köpte lite smått och gott. Fyndade bland annat på Lagerhaus som hade 20% på hela sortimentet.



Presentpapper, snören, servetter, muffinsformar och en söt påse från Lagerhaus. Älskling undrade vad jag skulle med muffinsformarna till eftersom jag nästan aldrig bakar. Men de var ju så söta med hjärtan på, så jag vara bara tvungen att köpa dem. Får väl baka lite muffiins till påsk kanske.

I onsdags var Danne och jag ute och åt planka. Vi firade att det var 3 år sedan vi träffades. Inte klokt vad tiden går fort!

Resten av denna veckan har jag jobbat som vanligt, tränat, gjort kort och tagit det lugnt.

Hoppas ni får en jättebra påskvecka!


100324

♥ Idag är det 3 år sedan Danne och jag träffades ♥


100322

Då var det måndag igen och ny vecka!

Jag har verkligen haft en superbra helg. Träffat en massa vänner och hittat på kul saker.

Har träffat Madde och shoppat, vi har inte setts sen min examensfest, så det var verkligen på tiden att vi sågs. Var verkligen jättekul att träffa henne!

Har träffat Anna och Olivia i Ystad där vi tog en fika ihop. Alltid lika roligt att träffa Anna och hennes lilla tjej!

Jag har varit duktig och påskpyntat lite hemma hos Danne. Har köpt ett ris med en massa fjädrar i.



Tyckte det blev hyfsat fint!

I lördags kväll var vår lilla guddotter Annie här. Hon har jätteduktig hela kvällen. Det var full fart hela tiden och kvällen gick jättefort. Hade köpt en liten present till henne som hon verkade gilla.



En häst som hon kan dra runt. Riktigt söt!



Danne tog en bra bild på mig och Anniesnäckan!



Annie äter glass!

Tog ett jättegullig kort på Danne och Annie ihop med när de läste saga. Men Danne tyckte inte det blev bra, så får väl vara snäll och inte lägga ut det.

Har även blivit ett några rundor med Luddeplutten i regnet under helgen. 



Ludde inviger sin nya regnjacka!

I söndags var jag duktig och tränade lite, måste verkligen skärpa mig nu inför sommaren. Men det är på väg åt rätt håll iaf!

Var även nere en sväng hos mamma och pappa i söndags och hälsade på. Träffade även min lille kusin Kasper som de passade. Eller, han är inte så liten längre. Går ju i ettan, inte klokt vad tiden går fort. Tyckte inte det var längesen han var en liten bebis. 

I söndags kväll var jag en sväng hos Linda och L-h. De bjöd på en god kycklinggryta. Linda hade blivit riktigt tjock om magen nu, inte många dagar kvar tills de ska få sin lilla tjej. 

Resten av söndagskvällen spenderades i soffan med Danne. 

Idag har jag jobbat som vanligt. Dagen har gått hur fort som helst. Har haft att göra hela tiden, men skönt när tiden går fort. 

Nu ska jag ta tag i strykningen. Ganska lustigt att det nästan alltid ligger ett berg med tvätt och väntar på mig...






 


100316

Tjolahopp!

Dags för lite uppdatering.

Har varit i min lägenhet i Ystad hela helgen eftersom Danne har varit i Stockholm med jobbet och sett melodifestivalen.

I fredags hade jag  myskväll med min lilla Luddeplutt. Vi låg i soffan hela kvällen och tittade på tv å åt mumsiga chips. Bättre fredagskväll kan man knappt ha!

Började lördagen med att sola, riktigt skönt. Jag håller på att somna varje gång jag solar. Är så skönt att bara ligga ner och vila i ett varmt solarie. Och så härligt att bli brun:)

Senare på dagen var jag nere i stan en sväng. Hittade en söt klänning.



Riktigt somrig å söt:)

På eftermiddagen träffade jag Jenny. Vi var på en res- och matmässa i Ystad. Var väl inte direkt en jättekul mässa, men det var skoj att träffa Jenny. Blir tyvärr inte så ofta vi ses längre.

På kvällen var jag på fest med Anna och några kompisar till henne. Var jätteskoj. Efter det åkte vi till Lite Mer.

Litemer... 13/3

Bild från vimmelkantig.se. Anna, jag och två tjejer från festen.

I söndags tog jag det ganska lugnt. Hälsade på mina föräldrar och farmor och farmar. Passade även på att mysa med Ludde. På kvällen lagade jag å Danne tacos.

Nu denna veckan är det jobb som vanligt. Ska kanske en sväng till Nova med Madde senare i veckan. Ska även försöka komma igång med min träning igen. Har inte blivit mycket av det denna vintern, antingen har jag varit sjuk eller så har jag inte känt för det. Men nu ska jag försöka se till så att det blir ändring på det!

Hoppas ni får en bra kväll!



100309

Nu har jag gått och blivit riktigt förkyld:( Drygt... Har i alla fall varit och jobbat idag, men var helt slut när jag kom hem. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Fick en rolig nyhet på jobbet igår, från den första april får jag löneökning med 5,3%, inte så dumt. Alla extra pengar är varmt välkomna till min plånbok:)

I söndags döptes lille Albin. Var ett jättefint dop och väldigt god mat efteråt. Dessa doppresenter fick Albin av mig och Danne:



En bok med massa sagor och en skiva med barnsånger.



Söta kläder från Lindex!



Kort som jag gjort själv.



Albin fick presenterna i denna fina kartongväska!



Jag och dagens huvudperson:)

Tack så jättemycket Helena och Koffe för en trevlig eftermiddag:)

Nu till lite av de senaste dagarnas shopping:



Söta krukor och blommor:)



Kunde bara inte motstå detta urgulliga halsband från "Pearls for girls". Har blivit helt tokig i deras smycken. I den runda ringen på halsbandet står det "Make love, not war". Verkligen gulligt och halsbandet passar till det mesta!



Leggings så det räcker och blir över. Från vänster, glittriga (syns tyvärr inte på bilden) leggings från MQ, svarta leggings med silvriga knappar längst ner, från MQ och jeansleggings från H&M.



Snygga blixlås längst nere på jeansleggingsen.

Nu får det räcka med bloggande för idag, dags att återvända till nässpray och näsdukar.

Avslutar med en gullig bild på mina föräldrars lille kisse Tiger när han ligger i solen räcker tunga.  Han ser så tuff ut! Bilden är tagen i  helgen.




100302

Har varit hemma från jobbet idag, har haft ont i magen hela dagen. Tråkigt:( Och inte verkar det bli bättre heller. Kändes som det skulle bli bättre i eftermiddags, men nu har jag ont som tusan igen. Ska i alla fall skriva ett blogginlägg innan jag går och vilar igen.

I torsdags träffade jag syrran. Vi kollade på film i min lägenhet i Ystad. Såg den nya Beckfilmen "I stormens öga". Jag brukar gilla Beckfilmerna, men denna var inte alls bra, trist. Men det blev en trevlig kväll trots en kass film.

I fredags var jag ledig:) Umgicks med syrran lite på dagen. Vi gick i stan och sen tog vi en fika på Snuggles. På kvällen umgicks jag med älsklingen, vi kollade bland annat på film.

I lördags blev det en massa bus och mys med Ludde. På kvällen var vi egentligen bortbjudna på middag, men det blev inställt på grund av sjukdom. Blev en film hemma istället, funkade det med.

I söndags döptes lilla Olivia. Tyvärr blev det inte så mycket bilder från kyrkan för mitt batteri dog. Får fråga Anna om hon kan skicka några till mig. Denna bilden blev i alla fall någorlunda bra.



Anna, Martin, Olivia, gudfar Håkan och jag.

Köpte en del doppresenter till Olivia som jag hoppas hon blev glad för:)



Kedja och hänge i silver. En jättegullig skyddsängel.



En sagobok med massa fina bilder.



Supersöt klänning:)



Kort som jag gjort själv. Tyckte det blev riktigt sött:)



Presenterna och kortet fick Olivia i en gullig kartongväska.

Var ett jättetrevligt dop. Olivia var så duktig och söt! Tack Anna och Martin för att jag fick vara gudmor till er lilla prinsessa!

Efter dopet fick jag jättegulliga presenter av Anna, Martin och Olivia, ett fint kort, tulpaner och ett jättegullig foto på Olivia i en ram. Fick naturligtvis också ett fadderbrev.



Jättegulliga presenter:)

Igår (måndag) var jag också ledig. Blev en liten shoppingtur med syrran. Köpte lite heminredningsprylar.



Kuddar från Jysk, de passade verkligen perfekt ihop med sängöverkastet!



Smått och gott till badrummet:) Jag lyckades välja exakt rätt nyans på träet för att det skulle passa ihop med kommoden i badrummet. Från Olssons basar.



Tabletter från Jysk.



Från Olssons basar. Fanns även i svart och i många andra designer. Hur snyggt som helst:)



Vacker lykta som jag har hängt i köksfönstret. Även denna är köpt på Olssons basar.

Resten av måndagen spenderade jag hemma hos mina föräldrar. Jag gjorde en del påskkort, var ute med Ludde och åt en god middag.

Blev ju ett ganska långt inlägg ändå! Nu blir det till att vila för mig resten av kvällen. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon så att jag kan jobba.

Hoppas ni får en bra kväll:)


RSS 2.0