Onsdag

Idag har jag varit ledig hela dagen... wiiiiieeeee.. Ska vara ledig på torsdag och freag med, hur skönt som helst. Har visserligen lite att plugga hemma, men skönt att slippa åka in till Malmö iaf.

Har träffat Linda idag. Har pysslat, fick gjort några kort. Käkade god pastasallad till lunch å sen hembakad cheesecake till efterrätt. Mumsigt. Handlade en snygg svart kjol idag me. Har kikat på den ett tag, så det var på tiden att jag köpte den.

Ikväll var jag hemma om hos mamma och hämtade Ludde. Käkade lite god pizza där med.

Kvällen blir lugn, håller på att göra ett dopkort till lilla Annie och kollar lite på efterlyst.

Imorn ska jag fortsätta göra kort och på kvällen blir det simning me syrran.

Middag hos Bingo

Här kommer lite bilder för er som är nyfikna:)



Mästerkocken Ingo



Filmvisning.....



Jag och Sweety



Filip, David och Henke



Anders och jag



Lilla söta Annie:)



Ludde är trötter...... Såååå söt:)



Älsklingen dricker lite gott


Hänt i helgen

I fredags var jag ledig, såååå skönt. Hade Ludde hela dagen, mysigt. Anna och jag träffades ett tag på eftermiddagen och gick på stan och fikade. Köpte en halsduk och lite smink. Åkte till älskligen lite senare på dagen. Stannade till i Sjöbo och köpte en jättefin lång grå kofta på Unos kläder, lär behövas nu när det är så kallt. På kvällen åt vi kyckling och kollade på en Irene Huss film. En mysig fredagkväll, som vanligt gick den alldeles för fort.

I lördags var vi hos Linda och Lh på kvällen. Åt god mat, spelade spel och drack vin och lite goda drinkar. Jättetrevlig kväll:)

Idag har det inte hänt så mkt. Tråkigt väder ute. Sen är inte älsklingen här ikväll heller, tråkigt.. *saknar dej sweety* Men vi ska ses på onsdag igen, så får väl stå ut tills dess... Skola imorn och på tisdag, sen inga föreläsningar inbokade resten av veckan, får se vad som händer, de lägger säkert in nåt extra....:S

RSS 2.0