091026

Blev en jättetrevlig middag hemma hos mig och Danne i lördags tillsammans med några av våra vänner. Vi käkade tacos och sen hade vi pannacotta till efterrätt. Mumselimums:)

Lilla söta Annie var också med i lördags, så passade på att ta lite bilder på henne!



Inte klokt så mkt den lilla snäckan har växt nu. Hon är minsann ingen liten bebis längre.



Såååååå söt :)



Jag och Annie. Naturligtvis ska jag blunda....


Helena hade varit gullig och köpt en fin present till mig och Danne...



The och karameller som var jättefint inslaget!


I söndags gjorde jag en del kort, blev några grattiskort och ett par dopkort. Blev riktigt söta. Var även en sväng hos mamma och pappa och käkade middag.

Idag har jag jobbat. Gick bra, fullt upp hela dagen.

Så drygt att det är så mörkt ute nu. Mörkt när man åker iväg på morgonen och kolsvart när man kommer hem. Det är det värsta med hösten.

Skulle egentligen träffat Linda nu ikväll å pysslat, men mådde inte alls bra när jag åkte hem från jobbet, hade ont i magen å mådde illa. Känns fortfarande inte bra, men börjar bli bättre i alla fall. Så vi får pyssla en annan dag.

Får se om det blir nåt kort gjort här hemma ikväll. Ska kolla på Grannfejden sen me, är så skoj:)

Kram på er ♥




091024

Lördag idag. Har fixat och städat en hel del idag. Har även varit iväg och handlat en massa mumsig mat. Ska ha lite vänner på middag här ikväll, så det har varit lite att fixa. Men nu börjar det se fint ut här:)


Fick en beställning igår på 20 julkort som en företagare skulle ha att ge sina anställda tillsammans med en julklapp. Tyckte det var jättekul att han ville ha mina handgjorda julkort. Har även fått beställning på en del dopkort och fler julkort från min frisör som säljer en hel del kort till mig. Så det lär bli en del klippande och klistrande för mig de närmaste veckorna...



En del av alla de julkort jag har gjort. Har redan sålt en hel del hos min frisör, och det är bara slutet av oktober.



Köpte ett par nya blommor idag när vi var i Sjöbo och handlade mat. Tyckte dessa var ganska tuffa, de jag hade i krukorna innan var halvdöda, så det behövdes verkligen nya.

 Får väl börja förbereda middagen lite nu och göra mig iordning.

Hoppas ni får en bra lördagskväll allihop!


091023

Då var det fredag och för en gångs skull är jag ledig, såååååå skönt:) Idag blir det marknad med Anna och ikväll god middag och film ihop med älsklingen.

Igår var det shopping var hela slanten med syrran. Vi var i Malmö så gott som hela dagen. Var verkligen jättekul och vi hittade en massa fina saker båda två. Till lunch åt vi bakad potatis med en massa sallad, var väldigt gott.

Denna urgulliga lilla resväskan blev inhandlad igår. Blev ingen billig historia, även om jag fick lite rabatt på den, priset slutade iaf på 795:-, ordinarie pris var 1095:-, så jag får väl ändå vara nöjd. Har behövt en liten resväska länge, så det var på tiden att jag slog till. Tänkte först köpa en vanlig enkel svart resväska, men jag älskar ju gulliga och lite småbarnsliga saker, så denna väska kunde jag ju bara inte motstå:)



Köpte även en snygg festklänning från Gina Tricot. Tyvärr ser man inte alla fina detaljer på klänningen då denna bilden. Blev verkligen nöjd med klänningen iaf, kommer förhoppningsvis att användas många gånger. Och billig var den med, bara 199:-. Prutat och klart!



Blev även inhandlat en enkel vardagsklänning från H&M, även denna kostade 199:-.

Har verkligen handlat hur många som helst klänningar detta året. Har inte trivts bra i klänning förr, men nu älskar jag verkligen klänningar. Men garderoben är full av jeans också, så får se till att börja använda lite av dem nu i höst...

Ska städa undan lite här nu, tycker det ligger saker överallt...

Hoppas ni får en jättebra fredag!

Kramar ♥


091021

JIPPI!

Nu har jag semester i 4 dagar, ska bli så härligt. Det bästa är att man kan sova länge på morgonen. Jag är verkligen ingen morgonmänninska, och att gå upp halv 6 fem dagar i veckan är inte alls kul. Så ska verkligen sova ut nu ett par av dessa dagarna. Imorgon ska jag och syrran till Malmö, så då går vi nog upp vid kl 8, men på fredag ska det sovas:)


091020

Hejsan svejsan!

 Ännu en arbetsdag avklarad:) Var väldigt lugnt på jobbet idag, så jag slutade en halvtimme tidigare. Passade på att gå en sväng i stan i Lund. Hittade inga direkt fina kläder, men det blev lite annat smått och gott. Bland annat denna ursnygga väska från Friis & Company. Älskar såna väskor. Var inte dirket planerat att jag skulle köpa någon väska, blev ett impulsköp. Kunde helt enkelt inte motstå denna läckerbit. Inte så farligt dyr för att vara Friis & Company heller. 499:- på Chic & Chic i Lund, på nätet kostar den 599:-. Så blev nöjd med mitt inköp:)



Visst är den snygg:)

Var även inne en sväng på Panduro Hobby och köpte en snygg väggdekoration.



Vet inte riktigt var jag ska sätta den än, men tror den kommer bli snygg på en vit vägg.


Var även innen en sväng på H&M och hittade lite smått och gott. Blev två par overkneestrumpor, ett par vanliga gråa och ett par gråa med lite mönster i. Jättesnyggt till leggings och stövlar. Värmer gott gör dem också nu när det är så kallt ute. Köpte även puder och inpackning på H&M.

Innan jag skulle åka hem från Lund var jag bara tvungen att köpa lite godis som jag ska mumsa på ikväll:)

Sista dagen jag jobbar imorgon innan min fyra dagar långa ledighet:) Ska bli sååååå skönt att ha en långhelg.

Nu blir det tv, ska kolla på Grannfejden som jag spelade in igår, och käka mitt mumsiga godis till det:)

Massa kramar ♥


091019

Då var måndagen snart slut, härligt :) Dagen började tyvärr inte så bra, förlov mig, men hann med bussen ändå och kom till jobbet samma tid som jag brukar. Men någon frukost hann jag inte med.

Resten av dagen har i alla fall varit bra. Har varken haft ont i magen eller huvuvärk idag som jag ofta brukar få på eftermiddagen. Så skönt att slippa det och bara kunna må bra.

Idag när jag kom hem lagade jag lite god soppa. Passar perfekt nu när det är så kallt och tråkigt väder ute.

Ikväll ska jag städa till lille Hoppeplutten och sen ska jag kolla på Grannfejden. Sista dagen jag träffar Danne nu på några dagar innan han åker till Göteborg med jobbet. Men han kommer hem på torsdag kväll igen, så är inte så länge.

Får väl ta tag i att tvätta lite nu också, tvättkorgen är överfull....:(

Kramar ♥


091018

Hej allihop!

Då var det söndag igen. Helt galet var helgerna går fort. Men denna veckan som kommer jobbar jag bara måndag, tisdag och onsdag. På torsdag och fredag är det SEMESTER:) Ska bli sååå skönt!

Har varit och jobbat hela denna veckan. Har haft ont i magen lite då och då och huvudvärk så gott som varenda eftermiddag, men det har i alla fall gått och jobba. Men börjar verkligen bli drygt att aldig må riktigt bra.

I fredags var jag och älsklingen på middag hos Linda och LH. De bjöd på goda tacos och hemmagjord glass, mumsigt :)

I lördags blev det en sväng till Nova med syrran och älsklingen. Vi hittade lite att shoppa allihop. För mig blev det inhandlat en kofta och leggings på Gina Tricot, en top på H&M och lite andra småsaker. Karin hittade lite kläder och älsklingen två "tramströjor". Till kvällsmat gjorde Danne och jag god kycklingwokgryta med ris till, mumselimums:) Sen blev det mys i soffan med den fjärde Johan Falk filmen, Leo Gaut. Var helt okej film.




Idag har det blivit två långa promenader i skogen med Ludde. Har ju varit jättehärligt höstväder idag, så passade perfekt med promenader. Har även städat och fått lite ordning här, tyckte det var saker överallt.... Men nu är här fint iaf:) Var och lämnade Ludde hos mamma och pappa ikväll och blev bjuden på en jättegod gryta där, den får man nog fråga om receptet på och testa laga hemma nån gång.

Nu ikväll blir det lite tv-tittande och sen nanna. Ska upp tidigt imorn, som vanligt. Ska bli skönt att kunna sova ut sen fyra dagar i rad.

Vad tycker ni förresten om min nya design på bloggen? Jag tyckte den blev jättesöt med min lille Ludde! Lite roligare än innan. Var min gulliga syster som hjälpte mig fixa...

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

Kram ♥


091010

Känner mej så uttråkad för tillfället. Har varit hemma från jobbet nästan hela vecka för jag har haft så ont i magen. Verkar tyvärr vara jättesvårt att få tag på en läkare som kan hjälpa mig med detta. Blir verkligen trött på det. Hade lika ont i magen för några veckor sen och fick va hemma från jobbet då med. Inte alls kul. Blir så deppig av att bara va hemma. Denna veckan har det alltså inte hänt något kul direkt.

Har varit en sväng i stan med syrran idag, tagit en fika och tittat lite i affärer, men hittade inget kul att köpa. Hyrde i alla fall en film som jag ska se ikväll, den tredje Johan Falk filmen.

Blir även lite middag ikväll hos föräldrarna med lite släktingar. Men tror inte jag stannar så länge, vill bara va hemma när man inte mår bra.

Så tråkigt att vara utan älsklingen när det är helg också, nu har vi inte setts på 5 helger, jättetråkigt. Han har varit iväg på massa jakt och fiskeresor. Men nästa helg ska vi antagligen göra nåt ihop i alla fall, ska bli roligt. Vi har nog inte ens ätit frukost ihop på över en månad eftersom jag alltid går upp tidigare än han när vi jobbar, och ja, sen har vi inte setts på helgerna heller. Så jag hoppas verkligen att det inte blir någon jakt eller nåt fiske nästa helg.

Hoppas ni får en fortsatt bra helg allihop!

Kramar ♥


091004

Då var det söndag igen och ännu en helg som snart är slut...

Inte klokt vad tiden går fort, speciellt helgerna. Man skulle varit ledig på fredagar också så man hann göra lite mer...

Har inte hänt så mkt i veckan,  har mest varit jobb. Har varit så trött på kvällarna när jag kommit hem så det har bara blivit middag och sen tv. Inte så överdrivet roligt...

I fredags åkte jag i alla fall hem till mamma och pappa och åt god hemlagad middag. Efter det hyrde jag en film och myste med Ludde. Blev Johan Falk, Vapenbröder. Var helt okej, bättre än Wallander.



I lördags var syrran och jag en sväng i stan och handlade. Blev en söt halsduk som matchar vantarna jag köpte förra helgen...




Blev även inhandlat en jättesnygg tröja på MQ...




Mysig nu när det har blivit så kallt ute...

Blev även inhandlat diverse småskraft. Köpte även en försenad födelsedagspresent till min syster, en jättesöt navelpiercing med en rosa fjälril.

På kvällen blev det födelsedagskalas för syrran. Hon fyllde egentligen år för en månad sen, men vi har inte kunnat fira det förrän nu eftersom hon har jobbat varje helg. Denna lördagen var hon i alla fall ledig, så nu kunde hela tjocka släkten samlas. Var jättetrevligt, ett tag sen man såg alla. Alltid extra roligt att träffa mina små minsta kusiner, de är så gulliga :)

Idag har jag börjat göra julkort. Är hög tid för det nu om man ska hinna göra till både försäljning och för "eget bruk"... Hann inte göra så många, men fina blev dem iaf. Blev även lunch hos mamma och pappa idag...

Har varit och solat ett par gånger i helgen också, skönt att få lite färg... Sen har det varit en massa mys och promenader med min söta Ludde.

Ikväll har Danne och jag käkat en god middag och nu blir det snart lite mys framför tvn.

Ska försöka va duktig å skriva ett inlägg sen i veckan..

Ha det bra så länge..

Kramar ♥


RSS 2.0