100930

Dagens middag



Hemmalagad kyckling- och grönsakswok med ris, mangosås, bladspenat och majs!

Var verkligen supermumsigt!




100929

Slutade lite tidigare idag, så passade på att gå en runda på stan i Lund.

La ju in en bild på en klänning som jag funderade på om jag skulle köpa för några dagar sedan. Den blev inköpt idag, men det blev dock en svart istället.



De hade bara beige och svart. Jag tyckte den svarta blev snyggast, passar till allt.

Jag köpte även lite underkläder på MQ och en present till min guddotter Olivia som hon ska få på lördag.

Nu är det dags för en lång promenad i skogen!


100926

En dag kvar till löning! Wiiiiiieeeeeee:)

Igår var jag en sväng på Pema och gjorde av med mina sista slantar. Så lönen är verkligen välkommen imorgon!



Blev en massa scrapbookingpapper, punches, 3D-ark och glitter...

Kul med lite nya pysselsaker. Det mesta av dagen kommer antaligen ägnas till åt att göra kort...

Var även på restaurang Jernkällaren i Höör igår och firade Danne farmors födelsedag. Åt god kycklingfilé och efter det blev det tårta i Dannes farmors sommarstuga. Var mätt som en plätt efteråt!

Hoppas ni får en härlig söndag!


100923

Klurar på om jag ska beställa hem denna klänningen...



Väldigt söt, men kanske för söt...


100919

Idag är det dags att rösta. Jag har ändrat inriktning helt sedan förra valet och kommer att rösta på Moderaterna. Mest för den sänkta skatten, men även för att de vill att alla som kan arbeta ska arbeta. De vill även att det ska löna sig att arbeta, vilket jag tycker är helt rätt, det ska INTE löna sig att leva på bidrag. Tror, och hoppas, verkligen att det blir alliansen som tar hem segern i valet idag!

Nu till något helt annat. Igår firade vi Annies 2-årsdag! Vi firade även Annies kusin Emilie som fyller år på samma dag som Annie.



Sötare liten tjej får man leta efter:)

Nedan kommer presenterna som Annie fick av mig och Danne.



En gullig klänning.



Tuffa jeans (jag tycker hjärtanen på knäna är så gulliga)



En servis med Hello Kitty!



Pussel med barbapappa.



Snäckan fick också ett kort som jag gjort själv...



Annies kusin Emilie fick en likadan klänning som Annie, men med annat mönster. Hon fick även ett kort som jag gjort själv, men det glömde jag att fota. Sen fick tjejerna även vars en påse med lördagsgodis:)

Avslutar med en bild på sötnosen Annie när hon öppnar paket!



Hoppas alla får en trevlig söndag!!




100916

Hej där ute i höstrusket!

Nu märker man verkligen att det börjar bli höst. Synd att sommaren är slut, men visst kan hösten vara lite mysig ibland...

Efter semester och sjukdom kom jag tillbaka på jobbet igen. Är inne på tredje veckan nu som fast anställd. Känns härligt att äntligen ha fått ett fast jobb! Är kvar på samma arbetsplats (förlossningen i Lund), men det känns väldigt mycket tryggare att vara säker på att man har ett jobb att gå till. Trivs jättebra där med både mina arbetsuppgifter och arbetskamrater. Så det dröjer nog ett tag innan jag söker mig vidare.

Igår fyllde min kära mamma år. Körde ner till Ystad och överraskade henne med presenter och fika vilket blev väldigt uppskattat:) Igår fyllde även min lilla guddotter Annie 2 år. På lördag blir det kalas för henne med en massa presenter:) Tänkte bjuda på ett par bilder av vad mamma fick för presenter av mig och mina syskon igår. 



Söta strumpor från H&M.



Böcker!



Kort som jag gjort själv!

Mamma fick även söta morgontofflor av min syster och blommor och tårta av pappa!

På tal om kort så fick jag en beställning på ett stort bröllopskort för ett tag sen. Blev riktigt nöjd med kortet, och personen som köpte det också..



Kortet är dubbelt så stort som mina andra kort brukar vara!

Har haft fullt upp med att göra kort de senaste kvällarna, har fått många beställningar på grattiskort. Och snart börjar det bli dags att göra julkort. Låter helt galet att börja med det redan nu, men tiden går fort och det är en hel del kort jag ska göra, både att skicka själv och att sälja. Så får väl ta tag i att klippa vidare nu om jag ska få gjort några kort ikväll...

Ha det gott!






 


RSS 2.0