Träffade kusinen idag:)

Var uppe på BB en liten sväng idag me familjen å träffade min lilla kusin å Harriet. Så söt han är, man ville inte gå därifrån.  Ska hälsa på han igen till helgen:)


En liten kusin:)

Fick en ny liten kusin igårkväll:) Det blev en liten pojke. Ska åka och hälsa på han idag eller imorn:)


Fixat håret

Usch vad d var drygt att jobba idag.  Vill bara ha semester nu. Men mindre än två veckor kvar nu, ska bli så skönt att va ledig sen. 

Var hos Linda efter jobbet, var trevligt. Hon testade att sätta upp mitt hår så som jag ska ha det på Sara å Anders bröllop. Det blev jättefint:) Linda får bli min personliga stylist:)

Så var denna helgen också över.

Har varit en lugn helg för sen gångs skull, skönt. Härligt att det har varit så fint väder me. Har solat en hel del idag, så jag har blivit brun som en peppar kaka:) Har varit hos Linda å Lh en sväng me, min klänning är snart klar.  Ska träffa Linda imorn å fixa det sista.  Blev även grillning ikväll me Danne, Helena, Koffe, Anders å Sara. Trevligt!

Fredag å lördag var det väldigt lugnt me filmtajm, inte helt fel. Behövde vila upp mig, var trött efter jobbveckan. Men mindre än två veckor kvar att jobba nu, härligt. Sen är jag ledig två veckor innan det är dags att plugga igen.

Träning

Tränade idag efter jag kom hem från jobbet. Var över en vecka sen. Har jobbat mycket å sen när man kommit hem har det varit fullbokat med en massa annat. Var iaf jätteskönt att träna idag.

Har mindre än 3 veckor kvar att jobba nu. Ska bli härligt att va lite ledig sen. Men jag kmr nog sakna att jobba sen när skolan börjar. Men lika bra att försöka gå klart det sista året.


Helgen

Denna helgen har det varit fullt upp. I fredags var jag å Danne ute å hälsade på mamma efter jobbet å käkade en god middag där.

Igår var det möhippa för Sara. Vi hämtade henne redan kl 9 på morgonen å sen var det fullt ös hela dagen, kvällen å halva nattan. Men det var kul, dagen gick väldigt fort. Jag var ganska så trött när jag äntligen kom hem.



Idag har vi firat Ludde som fyllde 3 år. Han fick en massa presenter å god mat, så han blev nog nöjd med sin dag! Ikväll ska jag nog ta det ganska lugnt å fixa här hemma, ska bli skönt.


Tisdag

Idag har jag jobbat som vanligt. Var ganska mkt att göra idag, men det är bara kul, tiden går mkt fortare då.

Efter jobbet åkte jag till Linda. Vi var å kollade på tyg å band till min klänning. Blev ett fint ljuslila typ me mörklila band, den kmr säkert  bli jättefin. Längtar tills den är färdig:) Efter shoppingen beställde vi hem kinamat, mumsigt!

När jag kom hem gick jag en lång promenad. Skönt att komma ut lite när man sitter inne hela dagarna. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, känner mig ganska trött.

Imorn kmr Danne hit. Ska handla en del inför Saras möhippa på lördag. Massa cider å vin till alla tjejerna å lite annat smått och gott.  Så Danne får hänga me till Systemet, lär bli tungt att bära annars. Haha....



Söndag & måndag

Söndagen började bra med en joggingrunda i skogen, riktigt härligt. Var ett tag sen jag sprang.

På eftermiddagen åkte vi till Linda å Lh å fikade. Sen provade jag en klänning Linda ska sy till mej till bröllopet, den kommer säkert bli jättefin.  Ska träffa henne imorn å gå å kolla på tyger å sen ut å käka. Ska bli roligt.

Igår kväll var vi hos Sara å Anders. De visade lite bilder på hennes bröllopsklänning och skogen där de ska gifta sig. Fick reda på vad de skulle bjuda för på för mat, vilket band som skulle spela å lite annat smått och gott. Ska bli kul att gå på bröllop:)

Idag har jag jobbat på första gången på en vecka eftersom jag har varit sjuk. Kändes lite konstigt att va tillbaka, men samtidigt skönt.

Efter jobbet åkte jag hem till mamma å Danne å åt en god middag å var ute en sväng med Ludde. Har precis varit å solat, nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Skönt:)


Lördag

Idag har jag å Danne varit inne på Nova. Han hittade en fin kostym till Anders och Saras bröllop. Jag hittade ett par snygga skor som jag ska ha på deras bröllop.

Ikväll kmr Linus å Ingo hit. Blir nog ganska lugnt. Inte helt fel eftersom jag har varit sjuk i veckan. Men börjar känna mej bättre nu, så jag ska jobba på måndag igen.

Trött på att va sjuk

Är så trött på att va sjuk. Gick till jobbet idag iaf för jag kände mig ganska bra imorse, men fick tyvärr gå hem för jag mådde så illa igen. Har varit hos läkare idag, men hon sa inte så mkt. Trodde det va nån bakterie jag fått i mig via nån mat, å det kunde man tydligen inte göra nåt åt. Det var bara att vänta till det blev bättre.

Får se hur jag mår imorn om jag ska gå och jobba då. Är nästan bättre att va hemma å vila då me så att man är frisk till måndag å kan jobba hela nästa vecka, men jag får se.

Är så tråkigt att bara va hemma. Finns ju inte allt för mkt man kan hitta på när man är sjuk. Å så förlorar man så mkt pengar på att va hemma me, inte alls bra.

Skulle träffat Anna idag me, men det får jag nog skippa, vi får ses en dag nästa vecka istället.

Får väl fördriva denna dagen också me att titta på tv, inte så kul...


Ont i magen:(

Fick tyvärr stanna hemma från jobbet idag. Har haft ont i magen ända sen igårkväll. Inte kul alls, sen förlorar man så mkt pengar på att inte jobba heller. Tråkigt. Så drygt att bara va hemma hela dagen, men det finns ju inte så mkt man kan göra åt det.  Får hoppas att jag mår bättre imorn så att jag kan gå och jobba då.


The weekend

Helgen har varit bra. Fest på både fredag å lördag.  I fredags var vi på byafest i Vomb. Grillning, bra musik å folk i alla åldrar, var faktisk riktigt kul. Även om det spårade ur för vissa. Hahaha...

Igår var vi hemma hos Ingo å firade hans 28-årsdag. Jätteskoj. Han bjöd på god mat å sen blev det kubbspel å en del mumsig dricka:) Sedan åkte vi till Björka Loge, första gången jag har varit där. Perikles spelade där. De var bra å hela kvällen blev väldigt lyckad:)

Jobb igen imorn, bara 5 veckor kvar nu, det går snabbt. Ska bli skönt att va ledig ett par veckor sen innan skolan börjar igen.
 
              
                  


                             

Trött

Usch idag är jag riktigt trött. Var hyfsat på jobb idag, lagom mycket att göra. Men man blir ändå trött när man sitter framför en dataskärm hela dagen.  Men har iaf  kommit in lite mer i rutinerna nu å börjar kunna namnen på de flesta som arbetar på vårdcentralen. En himla massa läkare, ssk och sekreterare mm att lära sig namnen på.  

Bara en jobbdag kvar nu denna veckan. Ser fram emot fredag kväll, ska verkligen bli skönt att va lite ledig:)
Får vi väl se om Danne å Ingo kan hålla sig lugna på fredag så att de inte skämmer ut sig inför hela Vomb haha..


Nu ska jag vara duktig å träna lite:)


Sötisen

Danne är så gullig, idag hade han köpt 10 röda rosor till mej:) Jättefina!

Å Kattmannen på fredag blir det nog bag in box. Kör på 7,0:or på lördag.....


Min lilla Hoppe!


RSS 2.0