120322

Tjolahopp!

Hoppas att allt är bra med alla mina läsare! Själv mår jag inte helt 100. Blev förkyld i helgen. Lördagen var jag väl hyfsat pigg. L-J och jag var ute och käkade trerätters på Jensens. Var riktigt gott men blev alldeles för mkt mat. Vi rullade nästan därifrån:) Kvällen avslutades med film men båda två somnade i soffan så vi fick se slut filmen på söndagen istället. Såg baksmällan 2. Faktiskt ganska rolig film. Söndagen var jag ganska seg. Umgicks lite med syrran och sen käkade vi middag hos mamma och pappa.

I måndags var det utbildning på jobb för en ny datajournal. Så kände att jag var tvungen att gå på den även om jag var helt slut i rutan. Utbidlningen varade hela förmiddagen och sen jobbade jag på eftermiddagen. La mig tidigt den kvällen för jag var helt slut. Tisdag, onsdag och idag (torsdag) har jag varit hemma från jobbet. Har sovit typ 12 timmar varje natt och sen spenderat dagarna i soffan. Inte alls skoj, men vila är det bästa när man är sjuk. Jag har inte ens kunnat ha Ludde här för jag har inte haft någon energi att gå ut. Men idag kommer mamma och pappa och lämnar honom här:) Ska bli skönt med lite sällskap!

Imorgon är det tänkt att jag ska träffa Anna och Olivia på dagen. Sen på kvällen blir det middag hos Johan och My. Så hoppas verkligen att jag mår bättre tills dess. Får ta denna dagen också till att vila. Har bott i min pyjamas hela veckan. Tråkigt att bara vara inomhus när det är så fint väder ute men inte mkt att göra åt det.

På söndag blir det kalas för familjen Racz/Persson. Hela familjen fyller år ungefär samtidigt så alla fyra ska ha kalas ihop! Ska bli roligt:)

Nu ska jag fortsätta vila och kolla på skit på tv! Jippi!

Kram på er!


Jeans

Köpte ett par jeans med samtidigt som jag köpte den svarta klänningen... Glömde lägga upp bild på dem, så här kmr ett par stycken!





Jeansen är köpta på Gina Tricot och kostar 199 kr! Sitter som en smäck och priset är ju inget att prata om! Finns i två ljusare färger också så tror faktiskt att jag köper dom också. Gäller att passa på när man hittar nåt man gillar:)


Den lilla svarta

Jag har hittat den perfekta lilla svarta till det perfekta priset!

Framsidan


Baksidan

Det är lite svårt att se på bilden men tyget på ryggen är nästan helt genomskinligt och även tyget på armarna. Och priset är perfekt, 199 kr på Gina Tricot! Finns i vitt också så jag funderar på att köpa en och ha till sommaren!


RSS 2.0