100223

Nu har jag lärt mig att skriva 2010 här på bloggen! *stolt*

Var lite problem att köra till bussen idag på grund av all snö. Fick springa sista biten från bilen till bussen för att hinna med. Sen på vägen in till Lund var det långa köer, så var på jobbet lite senare än vad jag brukar. Kom i alla fram till sist!

Har varit trött nästan hela dagen, från det jag vaknade. Sitter nästan och håller på att somna nu. Vet inte varför jag är så trött. Ska försöka komma i säng i tid ikväll.

Har varit sjukt godissugen hela dagen på jobbet, jättejobbigt. Direkt efter jobbet sprang jag ner till Pressbyrån för att köpa en påse lösgodis. Men hur gott är det sen när man äntligen har fått tag på godis? Inte alls gott. Man är så sugen på det och sen efter ett par bitar är det inte så mumsigt längre. Så nu sitter jag här med en påse godis som jag inte alls är sugen på längre... Nån som känner igen sig?


candy moasic! by snippy.snippy.crab.kristine..

Visst ser det gott ut! Men man tröttnar som sagt på godis väldigt fort.

Ikväll ska jag styka och kolla på "Trinny och Susanna strylar Amerika". Tycker det är skitkul att kolla på:)

Ska även slå in doppresenterna till lilla Olivia och göra ett fint kort till henne:) Får hoppas att den lilla tjejen blir nöjd med sina presenter:)




100208

Haha. Nu har jag ju gjort bort mig riktigt. Såg precis att jag har skrivit 09 på alla mina inlägg från 2010, och jag har inte märkt något förrän nu. Ingen annan som har gjort det hellre tydligen, eftersom ingen har sagt något. Idag har jag i alla fall skrivit 10:)

I fredags slutade jag redan vid halv 2. Skönt att kunna gå hem tidigare när det är fredag. Har många flextimmar, så jag har lite att plocka av. Åkte ner till Ystad direkt efter jobbet och tog en fika och shoppade lite med min kära syster.



Hittade en söt tunika. Bara 199:-

Handlade även lite småskraft på H&M. Senare på kvällen blev det middag hos mina föräldrar.

I lördags var jag på Nova med Anna och Olivia. Annas trevliga kompis Angelica var också med. Blev en jätterolig dag. Hittade en hel del fina saker. Vi åt en god lunch på Wok Kitchen. Olivia var jätteduktig hela tiden:)



Örhängen i fina vårfärger från Gina Tricot.



Snygga klämmor från H&M.

Köpte även en ljusblå tunika som man kan knyta i midjan, jättesöt:) Köpte också en gul bh och gula trosor, för det är ju snart påsk:)

Efter shoppingrundan gjorde Danne och jag ett nytt försök att laga fondue. Och denna gången lyckades vi. Använde buljong istället för olja, blev jättegott!

Senare på kvällen kom Linda, L-h och Henrik hit. Vi kollade på melodifestivalen och sen spelade vi spel. Jag var duktig och vann för en gångs skull. Blev en jätterolig kväll:)

I söndags rensade jag och mina föräldrar ut min kyl och frys i Ystad. Gick även igenom skafferiet. Blev en hel del mat som man slängde. Nästan allt var för gammalt. Blir ju så när man nästan aldrig bor där. Så nu är i alla fall kylen avstängd, får hoppas att det märks lite på elräkningen.

Idag har jag jobbat. Hade en praktikant hos mig på förmiddagen. Jätteduktig tjej, så det var verkligen en hjälp eftersom jag hade mycket att göra på jobbet idag. På fredag har jag tagit semester, ska bli jätteskönt att vara ledig:) Ska även vara ledig på måndag nästa vecka, så det blir en riktig långhelg:)



100216

Tycker det går allt längre mellan gångerna jag bloggar. Men tyvärr räcker inte tiden till... Idag blir det i alla fall ett litet inlägg...

Förra veckan jobbade jag som vanligt...

I fredags var jag hemma hos mamma och pappa och åt en god middag och hämtade min lilla plutt.

När jag kom hem senare på kvällen såg jag att jag hade fått ett jättegullig Alla Hjärtans Dag kort från mina föräldrar i brevlådan.



Så sött:) Blev verkligen jätteglad!

I lördags var jag och syrran iväg och shoppade. Hittade en hel del som vanligt... Tur att det är lön snart igen:)



Tunika från Vero Moda.



Skärp från Vero Moda som jag tänkte ha till tunikan.



Gulligt armband från Vila.



Ballerinaskor från Skopunkten.

Det blev även inhandlat lite underkläder och annat smått och gott:)

Var en jättetrevlig shoppingdag som alltid med min söta syster:)

Senare på kvällen skulle jag och älsklingen laga en god middag. Vi hade planerat att göra fondue med en massa tillbehör.



Visst ser det mysigt och gott ut. Synd bara att vi använde fel sorts olja som bara rykte och höll på att börja brinna. Så vi fick kasta ut grytan i snö och steka köttet istället. Gaaaaanska så trist. Undrar vem det var som sa till älsklingen att det gick bra att göra fondue med vanlig olja.... Hmmm. Nästan gång ska vi göra fondue med buljong istället.

♥ I söndags var det Alla Hjärtans Dag ♥



Fick två jättefint inslagna paket av Danne. I det ena paketet var det bodylotion med papayasmak:) I det andra en chipspåse med mina favoritchips, Dill och gräslök... Haha. Kanske inte så romantiskt, men Danne vet att jag älskar dessa chipsen:)



Mina presenter till Danna, 2 örngott med hjärtan och ett kort som jag gjort själv. Eftersom han älskar att jaga fick han även en gullig älg som säger "I love you" när man trycker på den:)

Igår jobbade jag som vanligt. Efter jobbet var jag ute en lång runda i skogen. Fortfarande ganska myckte snö i skogen, men lite lättare att gå där nu än vad det var förra veckan.

Jobbade idag med, hade en praktikant på jobbet idag. Efter jobbet solade jag. Nu ikväll har Danne och jag ätit goda bakpotatisar med skagenröra och en massa grönsaker. Mumsigt!
Resten av kvällen erbjuder tv och strykning....



100208

Känns som det var evigheter sen jag bloggade sist... Dags att skärpa sig...

Får väl köra en liten sammanfattning av helgen...

I fredags gick jag hem från jobbet lite tidigare, skönt:)

Kände mig lite shoppingsugen efter en lång arbetsvecka. Hade tur som hittade en tuff tröja på Unos kläder.



Ett linne som är "ihopsytt" med en kortärmad kofta...



Lite av baksidan på tröjan, sött!

Efter min lilla shopping körde jag till Ystad för att äta en god middag hos mina föräldrar och sen hämta Ludde. Verkligen skönt att slippa laga mat!

I lördags var Anna och Olivia och Linda och L-H här på middag. Vi lagade kycklingwok och gjorde en hallonpaj till efterrätt. Blev mumsigt:) Kikade även lite på melodifestivalen, så kasst det var....



Tänk att man ska bli gudmor till denna söta lilla plutt:)

I söndags var jag en sväng på Pema. Köpte en massa pysselsaker.




Köpte bland annat denna söta stans. Blir snyggt att sätta vid ena långsidan när man gör kort. Kul med lite variation!

Blev naturligtvis en massa bus och mys med Ludde också i helgen. Saknar honom verkligen jättemycket i veckorna. Jobbigt, men det är som det är för tillfället....

Ikväll tänkte jag pyssla lite och kolla på tv. Sen ska jag försöka komma i säng i tid idag...


Snö, snö och ännu mera snö

Nu är jag riktigt trött på snön. Det känns som att vintern aldrig tar slut. Är så drygt att ta sig till och från jobbet när bussarna blir sena på grund av vädret. Det är heller ingen höjdare att gräva fram bilen från all snö varje morgon när man ska iväg till bussen. Nästan lite tur att bussarna är sena, det tar ganska mycket längre tid att köra in till Veberöd när vägarna är isiga och hala. När det är vinter är det verkligen synd att man inte bor närmare sitt jobb.



Visst är det fint med snö, men jag tycker det räcker att snön ligger över jul och nyår.

Det har inte hänt alltför mycket kul annars de senaste dagarna. Jag har haft ont i halsen sedan i fredags. Har haft ont i magen nu några dagar också. Men som tur är så har jag kunnat jobba ändå. Skulle egentligen åkt in en sväng till Nova med Anna och Helena och deras småttingar i lördags, men det blev inte av på grund av Helena var innesnöad och jag hade så ont i halsen att jag knappt kunde prata. Mådde i alla fall bättre på kvällen, så var en sväng hos Linda och Lh, stannade inte så länge på grund av att jag inte mådde tipptopp, men det var ändå kul att ses ett tag.

Ikväll händer det absolut ingen kul, ska ta tag i mitt berg med stryktvätt, så jag har i alla fall att hitta på...





RSS 2.0