100814

Ny blomma



"Plättar i luften"

Ikväll blir det kräftskiva hos Peter och Anette:) Får hoppas att vädret blir bättre tills dess...

Jag har städat och fixat hela dagen, så nu tycker jag att jag förtjänar något gott...



Hemmagjord blåbärspaj med vaniljsås! Mums!


100812

Hej allihop!

Var ett tag sen jag skrev här sist. Kan man säga att jag inte har haft tid? Även om jag har semester... Det känns i alla fall så. Tänkte i alla fall köra en liten kort uppdatering om vad som händer hos mig...

Under semestern har Danne och jag målat och fixat på ovanvåningen. Vi har nu ett nytt fint sovrum med vita väggar och nya fina möbler. Det behövdes verkligen en uppfrächning. Det andra rummet vi har på ovanvåningen är vi inte klara med än, men det kommer säkert också bli bra när det är färdigt. Nedan kommer lite bilder på nya prylar i sovrummet (allt från IKEA).

ANEBODA Klädskåp vit Bredd: 81 cm Djup: 50 cm Höjd: 180 cm

Klädskåp.

FILLSTA Taklampa vit Diameter: 35 cm Sladdlängd: 180 cm

Taklampa.

BESTÅ Hylla/ överhylla svartbrun Bredd: 120 cm Djup: 40 cm Höjd: 38 cm Max. belastning/hyllplan: 30 kg

Förvaringsskåp där vi köpt till lådor och dörrar.

EXPEDIT Hylla svartbrun Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 79 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg

Hylla.

BRANÄS Korg  Bredd: 32 cm Djup: 35 cm Höjd: 32 cm

I hyllan har jag satt in fyra korgar.


RITVA Gardinpar med omtag beige Längd: 250 cm Bredd: 145 cm Vikt: 1.90 kg

Gardiner.

Blev väldigt snyggt med mycket svart och vitt. Överkastet till sängen är beigt, så därför passade färgen på gardinerna bra. Ska ta bilder och visa hur rummen blir sen när allt är klart. Ska upp lite tavlor och annat smått och gott i sovrummet innan det är helt färdigt.

Det har blivit en hel del filmer på kvällarna under semestern, en del har varit kassa och en del jättebra. Ikväll ska vi se It´s complicated. Får hoppas att den är bra, många som har rekommenderat den. Till filmen blir det lite goda blåbär och körsbär som jag köpte innan idag:)

Har blivit lite fester under semestern, alltid skoj:) Jag har även hunnit med att träffa en del vänner och deras barn som man inte hinner se så ofta när man jobbar.

Något solande har det tyvärr inte blivit under semestern, om man bortser från en halvtimme i solariet... Tycker ändå att vädret har varit ganska hyftat, det har i alla fall inte varit kallt.

Det bästa med semestern är att jag har haft min lille Luddeplutt hos mig hela tiden. Är verkligen jättemysigt. Kommer sakna honom när jag börjar jobba igen. Känns tråkigt att jag bara kan ha honom på helgerna som det ser ut för tillfället. Men jag tänker inte låta honom vara själv 10 timmar om dagen, då har han det bättre hemma hos min mamma, då är han bara hemma själv ett par timmar i sträck.

Jag har även hunnit med ett tandläkarbesök under semestern. Trodde att jag skulle ha en massa hål. Men hade inte ett enda:) Men ska dit om några dagar igen för att få lite lack och ta bort tandsten. Men det blir inte så jättefarligt för plånboken. Hade varit värre med en massa hål...

Till helgen blir det kräftskiva hos några vänner. Men blir dock räkor för min del, tycker inte det är så gott med kräftor. Sen har vi inte några direkta planer för helgen, får se vad som händer. Börjar verkligen vänja sig vid att vara ledig och ha semester, så kommer nog kännas konstigt när det är dags att börja jobba på tisdag. Skönt att arbetesveckan blir en dag kortare i alla fall.

Hoppas ni får en bra kväll!

Massa kramar!







100804

Köpa eller inte köpa?

COLOR: KITT

Från Esprit!


RSS 2.0