100530

Mors dag och födelsedagsfirande stod på schemat idag!

Mamma fick detta söta paket av mig och mina syskon:



Ett gulligt paket som innehöll:



Detta söta smycke! Funderar på att köpa ett till mig själv också, tycker det är jättefint!

Firade även min födelsedag idag tillsammans med familj och släktingar. Var skoj att träffa alla!

Jag bjöd på nybakade bullar, bröd och baguetter, en massa pålägg, frukt och grönsaker.



Var väldigt gott! Och mätt blev man! Till efterrätt blev det god cheesecake med hallon som jag beställt från mamma:)

Fick en hel del presenter. Av mamma och pappa fick jag pengar (som ska användas till att köpa nya däck till bilen). Fick även kakformar av dem, mamma tycker nog att jag ska börja baka lite mer haha:) Fick även en potatismosare som jag hade önskat mig, har saknats en sån i köket.

Av farmor och farfar fick jag också pengar, får se vad man kan hitta på för kul för dem, kanske en ny klänning? :)

Jag fíck även pengar av min ena morbror och hans familj. Av en annan morbror fick jag ett jordgubbsvin som såg väldigt mumsigt ut:) Kanske öppnas nästa helg...

Av min ena kusin fick jag två gulliga presenter:



Kände på mig att jag skulle få "tramspresenter" efter vad jag gav honom när han fyllde 25. Fick en söt little big planet gubbe, älskar den figuren, ska definitivt stå framme:) Fick även en tuff liten "bok" med smilies med olika humör. Bara att visa en arg gubbe om man har en dålig dag. Älskar såna här onödiga prylar. Exempel på smiley:



Drömmande smiley!

Av Dannes föräldrar fick jag en söt vårtröja och ett matchande armband från Bag Lady.



Vårfint!



Närbild på det fina armbandet.

Dagens födelsedagsoutfit:



Klänning från Vero Moda. Ludde fick också vara med på ett hörn:)

Blev en trevlig eftermiddag!

Tack för alla fina presenter!









100529

Hej Hej!

Dags för lite uppdatering...

I söndags åkte jag och Danne iväg till Köpenhamn för att fira min födelsedag. Runt kl. 14.00 var vi framme i Köpenhamn och checkade in på ett fint hotell som låg en liten bit från Tivoli. Efter mycket letande hittade vi sedan en buss som gick till Zoo. Var kul att gå därinne och ta det lugnt och kolla på djuren. Det ända som jag tyckte var tråkigt var att djuren hade så lite utrymme, blev nästan ledsen när man såg det. Djuren såg visserligen ut att må bra, men deras liv kan inte vara alltför intressant på den lilla yta som de bor. De djur jag tyckte var sötast och roligast var pingvinerna.



Supersöta!



Denna lilla filuren var också tuff. Minns inte vad djuret hette.



En säl som Danne tyckte jag var lik... Inte så snälllt...

Efter besöket på Zoo åkte vi tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning för kvällens middag på Jensens. Till förrätt blev det en jättegod salladsbuffé. Till huvudrätt åt jag grillad kyckling som också var gott. Någon efterrätt orkade man inte, var proppmätta. Efter middagen gick vi vidare till Tivoli, var fint att gå där på kvällen. Tyvärr har jag inte bilder från vara sig middagen eller Tivoli eftersom jag glömt ladda batteriet till kameran, lite trist.

På måndagen, när jag fyllde år, åt vi en god frukostbuffé på hotellet. Eftersom det var röd dag i Danmark var inga affärer öppna, men vi gick ändå en sväng på Ströget. Vi åkte tillbaka till Sverige lite senare på eftermiddagen.

När vi var framme i Malmö gick vi en sväng på stan. (Kände att jag behövde shoppa å göra av med lite pengar haha). Köpte en kjol och en söt timer.



Sötare timer får man leta efter:)

Efter den lilla shoppingrundan i Malmö åkte vi hem till mina föräldrar. Mamma bjöd på en god halloncheesecake!



Riktigt gott!

Fick även ett par presenter av mina syskon.



Presentkort från min bror på en däckfirma. Är verkligen dags att byta däck på bilen, så nu satte han press på mig genom att ge mig ett presentkort. Perfekt! Tack Danne!



Halsband från syrran som jag själv valt. Står Carpe diem på halsbandet. Från Pearls for girls. Tack Karin!

Presenten från mamma och pappa får jag imorn när jag ska ha lite fest för familj och släktingar.

Har jobbat tisdag, onsdag och fredag denna veckan. Hade väldigt mkt att göra på jobbet i tisdags eftersom jag varit ledig ett par dagar. Onsdagen och torsdagen var ganska lugna. Var ledig igår med (fredag). Så det blev en kort vecka för mig.

Passade på att träffa Linda, Zavannah och Karin igår när jag var ledig. Vi gick en runda i Ystad, shoppade och tog en god fika på Snuggles. Hade en massa presenter att köpa, hittade allt jag hade tänkt mig. Köpte morsdagpresent till mamma, studentpresent till Dannes kusin, doppresenter till Zavannah och 6-månaders presenter till Olivia! Köpte även en liten present till mig och Danne.



Söta små tallrikar som ser ut som muffinsformar. Går att ha i ugnen och baka muffins, kladdkaka, potatisgratäng och annat i. Är även perfekta som tacoskålar eller till att ha sallad i som en liten förrätt! Tycker de är supersöta! Köpta på Levande Hem.

Åkte hem en sväng till förändrarna sen på eftermiddagen. Blev en fika tillsammans med min morbror, kusin Kasper och resten av familjen. Sen spelade vi little big planet, riktigt roligt!

Kvällen tillbringades framför tvn med Ludde och Danne.

Idag är det städning som gäller. Ska ha lite fest för släkten här imorn, så får se till att ha fint här när de kommer:)

Hoppas ni får en bra helg!





100522

Då var det helg igen, härligt:) Var ledig igår med, så det blir en extra lång helg!

Efter jobbet i torsdags åkte jag ner till Ystad och gick en sväng med syrran. Jag fick välja present till min födelsedag, blev ett jättesött halsband från Pearls for girls. Tack Karin! Jag köpte även lite smycken själv, en ring  och ett halsband från Spinning Jewelry. Efter promenaden i Ystad blev det middag hemma hos mamma och pappa. Sen körde jag och Karin hem för att kolla på film, blev Avatar. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar filmen eller inte. Den var jättebra gjord, men science fiction filmer är inte riktigt min typ av film. Jag tyckte nästan att det kändes som en Disneyfilm. Men ändå bra historia, somnade i alla fall inte när jag såg filmen...



 Syrran och jag spendade gårdagen på Entre. Skrev ju i förra inlägget att jag har varit så duktig och inte shoppat så mkt denna månaden, men det blev det ändring på igår haha... Hittade jättemkt fint både jag och Karin. Blev en toppendag, som vanligt när vi är iväg och hittar på nåt ♥

Bjuder på lite bilder nedan på en del av det jag handlade...



Supertufft nattelinne från H&M!



Bolero från Vero Moda.



Söt klänning från Vero Moda.



Örhängen från en smyckesbutik på Entre.



Tramströja från New Yorker:)



Festklänning från H&M.

Köpte även ett par shorts, underkläder och badkläder. Så man hade en hel del kassar med sig hem igår:)

Igår kväll kollade jag på film, Allt om min syster hette den.



Superbra film, verkligen värd att se.

Fick förresten min födelsedagspresent idag av älsklingen. Fick en resa till Köpehamn med övernattning på hotell, frukost och en god middag! Ska åka imorgon och kommer hem på måndag. Verkligen en superbra present! Blev jätteglad! Tack så jättemkt älskling:) Kommer bli supermysigt att åka iväg med dig!

Ikväll ska vi in en sväng till Lundakarnevalen och se om där händer nåt kul. Tar nog bussen dit, är nog inte det lättaste att köra bil därinne ikväll...

Massa kramar




100518

Hej svej!

Visst är det en fin header jag fått! Tack för all hjälp Karin!

Tänkte summera de senaste dagarna med lite bilder och text...



Har faktiskt inte blivit så mycket shopping denna månaden. Är duktig och sparar för en gångs skull. Har i alla fall hittat en söt klänning för några dagar sedan. Kommer bli fin till sommaren:)



Firade farfars födelsedagar för ungefär en vecka sedan. Han fick lyxiga belgiska praliner från Ahlgrens i Lund. Paketet blev jättefint inslaget och man fick en söt kass till också (men det kunde man gott få när chockladen var så dyr... haha) Farfar verkade tycka om sin present:)



Förra torsdagen var jag ledig. Då passade jag på att träffa Linda och denna lilla sötnosen! Var jättekul att ses. Blev en massa prat och vi fick även gjort en del kort. Se nedan.



Barndop.



Grattiskort.



Ett grattiskort till.

Har blivit lite mer pyssel i helgen. Så nu har jag lite nya kort att sälja. Lägger upp några till här nedanför.



Studentkort.



Blommor.



Ett till studentkort.



Dopkort pojke.



Och ett blomkort till.

I lördags var vi hos Rikard och Ida på middag. Elin, Henke och Annie var också där. Har tyvärr inga bilder från kvällen som blev så bra. Maten och sällskapet var i alla fall jättebra! Kvällen fick dock ett lite lustigt slut eftersom värden somnade i klädkammaren... Jaja, inte lätt att vara trött...

Denna veckan blir kort, är ledig på fredag, ska bli skönt! Då bär det förhoppningsvis av till Entré med syrran. Är även ledig på måndag nästa vecka när jag fyller år, så det kommer bli en riktigt långhelg:)

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka!




20100509

Halloj!

Var en sväng i Ystad igår och kollade på cruisingen. Var kul att kolla på alla bilarna, men speciellt roligt att kolla på folket. Alltid så mkt roliga folk där. Allt från fjortisar till raggare. Blir alltid många skratt när det är cruising i Ystad:)

Senare på kvällen kollade jag på en film, Så Olika, som är regiserad är Helena Bergström. Var väl helt okej och slutet var verkligen klockrent! Dessutom var Arvingarna med snyggingen Casper med i filmen, kan det bli bättre:)

Skulle lägga in lite bilder från filmen, men det strular:( Så typiskt.

Nästa vecka är det jobb som vanligt, förutom på torsdag, då är det röd dag:) Ska nog träffa Linda och pyssla lite då:)

Hoppas ni får en fortsatt bra söndagskväll!




100508

Då var det helg igen! Härligt:)

Igår träffade jag Anna, Olivia och syrran. Vi gick en sväng i Ystad och sedan fikade vi. Inte klokt så mycket Olivia hade växt sen jag träffade henne sist, det går verkligen fort. Hon blir bara sötare och sötare för varje gång man träffar henne! Hon var så glad och gullig hela tiden igår. Och man blir själv så himla glad när man träffar dessa  småpluttar.

Hittade lite fint "nagelgodis" igår när vi gick en runda i stan.



Syns tyvärr lite dåligt. Tre ljusa nagellack och små söta klistermärken med blommor till naglarna. Blir supersött! Allt är köpt på Chrispa. Farlig affär att gå in i, man hittar alltid nåt kul:)



Träffade min syrra innan i veckan också, vi gick en runda i Lund och kikade lite i affärer. Köpte lite smått och gott, bland annat dessa söta pyjamasbyxor. Hittade dem på H&M. Eftersom jag älskar pyjamasbyxor kunde jag inte motstå dessa:) Så söta! Tycker rutigt och ljusa vårfärger är så fint. Men jag får nog börja rensa ut pyjamasbyxor från garderoben snart, börjar bli en hel del... Blev i alla fall en väldigt trevlig dag i Lund med syrran, som vanligt när vi träffas!

Idag blir det kanske cruising i Ystad, om vädret är bra vill säga. Inte så kul att stå ute i regn annars.

Hoppas ni får en bra helg!




100502

Hej allihop!

Har verkligen haft en superbra helg!

I fredags fick jag reda på att jag får fast jobb på förlossningen i Lund. Känns så himla skönt att äntligen ha fått ett fast jobb. Det betyder väldigt mycket för mig! Detta firades naturligtvis på kvällen. Danne och jag åt en god middag och drack champagne till. Senare på kvällen kom Linda, L-H, lilla Zavannah, Jimmy och Henrik. Vi spelade RappaKalja, spelet bjöd på en hel del goda skratt:) Blev en supertrevlig kväll! Och Ludde var verkligen duktig hela kvälllen, han skötte sig exemplariskt:) Skällde knappt när gästerna kom. Har har verkligen skärpt sig med sitt skällande, känns skönt! Min duktiga lille plutt!

I lördags var jag på tjejmiddag hos Helena. Var jättetrevligt. Vi åt god mat och pratade en massa. Var verkligen kul att träffa tjejerna, var längesen. Killarna var ute och firade att Koffe blivit pappa. Så vi tjejer får väl också ut och fira Helena snart att hon blivit mamma! Lille Albin hade verkligen växt sedan jag träffade honom sist, blivit stor kille! Han var så snäll och gullig hela kvällen:)

Idag har Danne och jag hälsat på farmor och farfar. De blev jätteglada att vi kom och hälsade på. Blev bjudna på en god fika och pratade en massa. Alltid lika roligt att träffa farmor och farfar, är så glad över att de fortfarande mår bra och klarar sig själva. Ludde var naturligtvis också med och fjäskade in sig hos farmor och fick en massa goda pålägg. Svårt att motstå Luddes söta ögon;) Senare på eftermiddagen åkte vi ut en sväng till mina föräldrar och hälsade på och lämnade Ludde. Känns alltid så tråkigt att lämna honom, men vet att han har det jättebra där. Hade varit hemskt att lämna honom hemma själv här på dagarna, då hade han fått vara själv i nästan 11 timmar. Är hemskt om jag skulle lämnat honom så länge. Jag låter han max vara hemma i 5-6 timmar själv eftersom han är så sällskapssjuk och hatar att vara själv.

Nu ikväll har Danne och jag grillat egna hamburgare. Till det hade vi grillad majs och massa goda tillbehör. Är skönt att det börjar bli varmare ute så man kan grilla och äta ut. Resten av kvällen kommer bli ganska lugn, blir nog lite tv-tittande. Imorgon blir det jobb igen.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!


RSS 2.0