Helt slut...

Har varit iväg på praktiken idag, men nu är jag helt slut. Borde nog ha stannat hemma i sängen en dag till. Har nyst, snörvlat och hostat hela dagen och haft ont i magen. Hoppas bara att man inte har smittat nån annan iaf. Känns iaf bra att jag gick iväg, men dumt att man ska va så envis ändå, när jag egentligen kunde ha stannat hemma. Får hoppas att det känns bättre imorn så att jag kan gå iväg då med. Ikväll blir det bara till att ta det lugnt hemma i soffan och kolla på tv. Har köpt lite godis som jag ska mumsa på:)


Förkyld...

Nu har jag varit förkyld snart hela hösten känns det som. Så fort jag börjar känna mig bättre blir jag sjuk igen. Har nog testat typ alla nässpray som finns på Apoteket och druckit en massa the och käkat frukt. Vet inte riktigt vad mer man kan göra...

Var hemma från praktiken igår och bestämde mig för att stanna hemma idag me. Ingen mening att smitta ner någon annan också. Sen får man inte mycket gjort om man ska springa och snyta sig och snörvla hela tiden, blir bara jobbigt. Men jättetråkigt att missa 2 dagar på praktiken, hoppas verkligen att jag mår bättre imorn så att jag kan gå dit.

Får hoppas att man mår bättre till helgen me, för då är det fullt upp. 2 födelsedagskalas. På fredag ska vi fira älsklingens pappa och på lördag ska vi fira min bror, han fyller 20 idag:) Grattis Danne! På söndag ska vi nog gå en sväng på julskyltningen, ska bli mysigt.

Idag blir det bara vila som gäller, ska kanske försöka plugga lite också, har tenta i verksamhetsstyrning direkt efter praktiken, jobbigt....

Älsklingen kommer kanske och hälsar på ikväll om jag mår lite bättre, hoppas verkligen det....

Första veckan snart avklarad...

Nu är första veckan på min praktik snart avklarad. Har faktiskt gått ganska snabbt, skönt. Sen är det bara tre veckors praktik kvar och en veckan i skolan, sen är det julledigt:) Ska bli så härligt. Har visserligen en del att plugga hemma i jul, men skönt att slippa åka in till skolan iaf.

Denna helgen ska jag inte träffa Danne förrän på söndag, han är iväg på fiskeresa med jobbet.  Tänkte ta det ganska lugnt denna helgen, har en del att plugga inför nästa tenta och sen måste jag skriva på min rapport om min praktik. Tänkte hälsa på där hemma i helgen med och göra lite kort med syrran. Ska bli skönt att sova ut lite också, har varit tidiga morgnar denna veckan.... Sen blr det mys med lilla Ludde också, var och hämtade han idag:)

Yeeeees.....

Yeeees, jag klarade tentan i medicinsk engeska:) Sååååå skönt:)


Senaste nytt...

Blev en extra lång helg med älsklingen:) Danne kom till mig redan i torsdags kväll. Vi lagade god mat och sen tog vi det bara lugnt och kollade på tv, eftersom Danne var lite sjuk.

I fredags pluggade jag en del inför tentan i medicinsk engelska. Jag planerade även tisdagens redovisning. På kvällen kollade vi på 2 filmer, en som hette Varg med Peter Stormare, var väl sådär. Sen såg vi What happens in Vegas stays in Vegas, bra film med Cameron Diaz.

Igår var jag ute och joggade en runda i skogen, var evigheter sen, så det kändes i benen. Pluggade lite på dagen. På kvällen var vi hos Dannes föräldrar och käkade och firade fars dag. Bilder kommer lite längre ner.

Idag har jag också pluggat, riktigt duktig.... Har fått tillbaka lite motivation för skolan igen. Har precis varit ute med Ludde en lång runda i skogen, skönt.  I eftermiddag ska vi till mina föräldrar och fira fars dag tillsammans med farmor och farfar. Ska bli kul, var längesen man träffade dom. Sen ikväll blir det nog en film eller nåt med Danne.




Sessan, Dannes föräldrars hund. Jättegullig:)



Annie är lika söt som vanligt:)



Jag och Danne.



Och här är vi igen...

Blä...

Nu har jag fått ont i magen igen. Har varit ganska lugnt i några veckor nu. Men nu har jag haft jätteont i magen både igår och idag. Är så trött på det. Kan ju inte göra nåt när man får så ont... Tråkigt.....

Känns lite drygt med skolan nu också för tillfället, har ingen direkt motivation, får verkligen hoppas att den kommer igen.

Ska iaf bli skönt att det snart är helg igen så jag får träffa älsklingen, ska bli sååå mysigt....

Kram på er

Bilder från helgens förfest



Anders är hungrig och käkar banan...



Å Jimmy med...



Sara



Erika



Jimmy och Anders



Jenny



Linda och LH

  

RSS 2.0