090729

Igårkväll var Danne och jag och firade Nicolas 1-årsdag. Jag glömde tyvärr ta med kameran, så det blir inga bilder från festen... Men  har i alla fall foto på presenterna som jag köpte till honom...



Supersöt tröja med Snobben från H&M. Märks att Nicolas inte är någon liten bebis längre. Nu får man köpa kläder som är för barn mellan 12-18 månader.



En söt ko, även den köpt på H&M...



Gjorde även ett sött kort till födelsedagsgrisen...




Igår hade jag löneförhandling på jobbet. Gick helt okej, fick 1000 kr mer i lön nu än vad jag har haft under sommaren. Sen får jag även en veckas betalt semester nu i slutet av augusti. Såååå skönt, jag har aldrig haft någon betald semester förr, så det ska verkligen bli härligt. Jag fick vikariat fram till den sista mars nästa år, så nu har jag i alla fall att hitta på. Efter vikariatets slut är det nästan sommar igen och då behövs det alltid semestervikarier, så ungefär ett år framåt har jag i alla fall jobb. Känns väldigt skönt.

Håller på att fixa lite middag nu, blir lax med potatis, sås och ärtor. Ska bli mumsigt, jag är jättehungrig idag...

Köpte förresten en ny klänning/tunika på H&M för några dagar sedan, samma modell som jag redan har, men i en annan färg.. Här kommer en bild på klänningen.



Passar bra både på jobb och på fritiden... Snyggt med ett par svarta leggings under...


Ikväll blir det en promenad i skogen och sen ska jag slappa i soffan, har varit trött hela veckan, så känner att jag behöver ta det lite lugnt. Till helgen är vi uppbokade både på fredag och lördag. På fredag är det kräftskiva hos Rikard och på lördag ska vi på fest till David. Ska bli skoj :)

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Kram ♥


Kantareller

Idag har älsklingen och jag varit iväg och plockat kantareller...

Hittade hur mycket som helst!



De första kantarellerna vi såg idag...



Blev en  hel del i korgen...



Mycket svamp att rensa...



Men till slut blev de fina :)



Och mackorna som vi åt blev supergoda :)

090726

Hej allihop...

Då var det söndag igen och snart är helgen slut. Tycker att helgerna går alldeles för fort, helt galet...

Igår var vi på inflyttningsfest hos Sara och Anders. Var riktigt kul, här kommer några bilder från kvällen...



Presenterna som vi gav till Anders och Sara. En fin kruka med blommor som jag satt ihop själv, ett gott, rött vin i en söt påse och ett kort som jag gjort själv...



Danne och jag på förfest hemma hos en av Dannes gamla kollegor...



Söta Annie äter goda chips :)



Folk från festen...



Danne och Isak



Haha.. Denna bilden bjuder jag på..:) Mumsigt med tacos :)



En till bild på lilla Annie :)


Tyckte det blev en jättebra kväll med god mat och kul sällskap :)



Tänkte även lägga in bilder på ett par söta klänningar som jag köpt...



Klänningen från Nelly.



Höstklänning från Vila. Inte världens bästa bild, men jättesöt när man har den på...

Idag ska jag kanske åka en sväng till Linda, annars blir dagen nog ganska lugnt, är lite trött idag efter gårdagens övningar...

Hoppas ni får en trevlig söndag :)

Kram ♥

090723

Efter jobbet åkte jag, mamma och min bror och plockade jordgubbar en bit utanför Glemminge.. Var faktiskt ganska mkt jordgubbar kvara att plocka, även om det är slutet på juli...

Har gjort en god drink av en del av jordgubbarna som jag plockade idag...



Visst ser den mumsig ut :)


Mamma och pappa har hur mycket körbär som helst hemma i sin trädgård, så jag passade på att plocka en del. Har smakat på dom ikväll, väldigt goda.



Ser nästan ut som såna körsbär som man köper på marknader, och dessa är minst lika goda :)


Imorgon är det sista jobbdagen denna vecka, ska bli skönt med lite ledighet. Känner verkligen att jag behöver ett par sovmorgnar. Tackade förresten ja till vikariatet idag, på tisdag blir det löneförhandling...

Ska dricka upp min goda drink nu, sen blir det en kvällspromenad med Ludde innan det är dags att nanna...

Kram på er ♥


090721

Idag har jag namnsdag, så grattis till mig själv :)

Har fått en kanonbra nyhet idag! Jag blev erbjuden ett vikariat på Förlossningen på Kvinnokliniken i Lund idag. Vikariatet är ett halvår till en början och 100%. Jag har till måndag nästa vecka på mig att svara ja eller nej. Allt lutar åt att jag kommer svara ja, jag trivs väldigt bra på Kvinnokliniken och hon jag kommer till att jobba med verkar vara jättetrevlig. Antagligen tackar jag ja innan måndag...

Jag som har varit så orolig över att inte kunna få något jobb till hösten, men det löste sig ju kanonbra! Jag är så glad :)

Kram på er allihop ♥

090720

Börjar med att säga GRATTIS till min lille Luddeplutt som fyller 4 år idag :)



Passar även på att gratta Linda och L-H:s lille vovve Kasper som blir ett halvår idag....

Har varit jätteorolig över att jag inte ska få något jobb till hösten, men nu börjar det lossna ordentligt. Imorgon ska jag på en intervju på Kognitiv medicin i Lund och på onsdag bär det av till Lindängens vårdcentral i Malmö för en intervju där. Bara till att hoppas på det bästa :)

Har varit fullt upp på jobbet idag. De var en sekreterare mindre på förlossningen idag, så jag hjälpte till att skriva där. Hade verkligen att göra hela dagen och tiden gick snabbt, det är skönt.

Nu har Danne och jag precis käkat biff med potatis, sås och grönsaker, mumsigt, så nu är man mätt som en plätt.

Funderade lite på att at en runda i skogen idag, men nu har det börjat regna och åska, så känner mig inte så sugen på det längre. Sååå tråkigt väder. Verkligen inte kul för de som har semester.

Hoppas ni får en bra kväll!

Kramar


Söt klänning

Klickade precis hem denna söta klänning från Nelly.com. Har blivit helt tokig i klänningar och tunikor den sista tiden tycker jag, men det är ju så fint nu på sommaren :)

Rut m.fl. - Phil Tunic



090719

Idag kom min familj hit för att fira Luddes födelsedag. Imorgon fyller han 4 år, men vi valde att ha hans lilla kalas redan idag. Inte klokt att den lilla plutten redan har fyllt 4 år, tiden går verkligen snabbt...

Lite bilder på Ludde när han öppnar sina paket :)



Ludde med ett gott ben som han fick av min bror.



Ett paket med en boll som han fick från mina föräldrar.



Ännu ett paket från mina föräldrar med en kanonbra fil till Luddes klor.



Ännu ett paket som håller på att öppnas. Ludde var ganska trött efter paketöppningen, sammanlagt tror jag att han fick 11 paket. Värre än ett litet barn nästan, haha...


Här kommer även en bild på mig hur jag såg ut idag...



Jeans och top från Vila...

Resten av kvällen blir antagligen lugn. Danne är iväg och spelar fotboll och jag ska snart börja fixa med lite middag. Idag blir det kycklingpytt med ägg och rödbetor. Enkelt men gott :)

Hoppas ni har haft en härig helg. Min har varit jättebra, men tyvärr gått alldeles för fort som vanligt...

Kramar ♥

Oslo

Det blir en favorit i repris, nu har vi bokat en resa till Oslo. Hoppas att det blir lika kul som det var förra gången :)




Bild från förra sommaren när vi var iväg på kryssning :)


090718

Tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt de senaste dagarna...

I torsdags var Danne och jag på Sjöbo marknad, köpte lite smått och gott. Träffade en hel del folk som vi kände. Vi åt goda langos som man inte har ätit sen förra gången det var Sjöbo marknad, det var verkligen jättegott. Älskling och jag tog varsin deluxevariant med kräftstjäratar och räkor. Var jättegott, men gud vad man blev mätt.  Efter marknaden hälsade vi på en sväng hos Rikard.

I fredags var det jobb som vanligt. Efter jobbet gick jag en sväng i Lund. Blev inte så mycket shoppat, men hittade i alla fall ett par jättesöta Hello Kitty morgontofflor som jag köpte. Efter shoppingen åkte jag hem till Ystad och åt middag hos mina föräldrar. På kvällen var jag och min bror och hälsade på hos farmor och farfar. Sen gick vi en sväng på nåt som hette Street Market i Ystad. De sålde maträtter, godis och kakor från olika ställen i världen. Ganska roligt att gå och titta på, där var mycket annorlunda saker. De sålde även lite kläder och smycken. Jag köpte två jättesöta armband med små klockor i. Kvällen avslutades med friterad banan och ananas hos mina föräldrar innan jag körde tillbaka till Vomb igen.

Idag tog jag sovmorgon, behövs verkligen när man går upp halv sex varje dag annars. Sen körde jag till djuraffären i Sjöbo och köpte en massa saker till Ludde och Hoppe. Var även inne en sväng på Unos kläder och köpte en klänning. Efter det träffade jag Linda en liten stund. Nu i eftermiddag har Dannes föräldrar varit här och fikat. Ikväll blir det lugnt med god middag och film.

Imorgon kommer mina föräldrar och bror hit. Ludde fyller 4 år på måndag, så vi ska fira hans födelsedag imorgon med god fika och en massa presenter.

Längesen jag har lagt in några bilder på bloggen, så jag tänkte bjuda på några idag...




En del av alla de presenter Ludde ska få när han fyller år :)



Söt klänning som jag köpte för ett par veckor sen på Gina Tricot. Jättebra nu på sommaren, jag köpte en svart och en aprikosfärgad också i samma modell.



Klänningen som jag köpte idag.



Söta Hello Kitty morgontofflor:)



De två snygga klockarmbanden som jag köpte igår.



Sist men inte minst, en bild på mina två älskligar. Tyckte denna bilden blev jättebra :)


Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag.

Kramar ♥


090715

Idag hade det minsann varit skönt att vara ledig och ligga och åka till stranden och sola och bada. Men någon måste ju jobba, tycker ändå att dagen gick ganska snabbt.

Var och hämtade böcker i Veberöd innan idag som jag beställt från Adlibris. Blev dessa tre:

Karriär och köksbesvär        Sista jouren        Flickan som inte fick finnas

Boken i mitten, som heter "Sista jouren" är skriven av Karin Wahlberg, en av läkarna på Kvinnokliniken som jag är sekreterare till nu i sommar. Tänkte det kunde vara kul att läsa en an hennes böcker.

Har inte alls mått bra nu sen jag kom hem, är väl kanske värmen, har huvudvärk och mår illa, får verkligen hoppas att det går över snart. Jag hade tänkt gå ut en sväng i skogen sen, men det är inte kul om man har huvudvärk. Senare ikväll blir det nog en film, Danne ska iväg och jaga, så jag får underhålla mig själv.

Danne och jag ska nog förresten boka en resa till härliga Oslo igen, blir antagligen den 7 augusti som vi åker, ska verkligen bli jättekul :)

Imorgon blir det Sjöbo marknad, ska bli skoj :)

Kramar ♥

Då var det måndag igen...

...Men som tur var så gick denna måndagen ganska snabbt. Ett steg närmare helgen:)

Denna veckan blir det mest jobb, men det händer även lite roligheter :) På torsdag och/eller fredag ska jag och Danne till Sjöbo marknad. På lördag är vi bjudna på middag till Dannes föräldrar, mina föräldrar och farmor och farfar ska också dit, så det ska bli roligt. På söndag ska vi fira lilla Ludde som fyller 4 år om en vecka. Har köpt en massa presenter till han, så får verkligen hoppas att han blir nöjd den lilla plutten :)

Nu ikväll tänkte jag gå ut en runda i skogen, är jättehärligt väder. Sen får vi se om jag orkar städa lite, annars blir det soffan... :)

Såg förresten en ganska bra film igår, "Kocken" hette den, en svensk film. Det var en ganska annorlunda film, men ändå bra. Den var lite lång bara, närmare 2 timmar. Men helt klart värd att se.

Hoppas ni får en jättebra vecka allihop!

Kram ♥


090712

Hej allihop!

Då var helgen tyvärr snart slut igen. Det går alltid lika fort tycker jag. Men inget att göra åt det, snart är det helg igen :) Veckorna går också fort...

Igår var jag iväg en sväng in Malmö med mina syskon. Vi var på IKEA, St Bernstorp och Mobila. Jag handlade en del under dagens shoppingtur, bl.a. en minimixer på Jula. Funkade hur bra som helst, jag testade den igårkväll och gjorde en jordgubbsdrink, mumselimums :) Jag köpte även ett nytt bilbälte till Ludde, eftersom han har bitit sönder sitt gamla... På IKEA blev det några blommor och krukor, en lampa och en leksak till Ludde. Mina syskon fick också handlat en del under dagen, min bror köpte bl.a. en ny mobil.

Har även gjort en del söta kort i helgen. Var säkert en månad sen jag pysslade sist, så det var kul att ta fra, alla pysselsaker igen :)

Igårkväll kom Sara, Anders och Koffe hit. Vi grillade och spelade kubb, var trevligt och det var någorlunda fint väder på kvällen.

Idag har jag inga direkta planer, ska i alla fall ner om en runda till Ystad och lämna Luddeplutten. Sen får vi se vad som händer. Är ju inget direkt väder till att sola idag, tråkigt.

Imorgon blir det jobb igen, är inne på den 5:e veckan, som sagt, tiden går fort...

Hoppas ni får en bra söndag!

Kramar ♥

Sammanfattning av helgen...

Hej allihop!

Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag. Har varit fullt upp denna helgen, med det är bara kul:)

I fredags körde jag direkt hem till mamma och pappa efter jobbet och tog en fika och hämtade lilla Ludde. Var jätteskönt att hämta min lilla plutt igen. Efter en snabb visit hemma i Herrestad körde jag tillbaka till Vomb igen för att dusch och göra mig iordning eftersom vi skulle en sväng till byfesten i Vomb. Stannade bara där ett par timmar eftersom Danne var sjuk. Efter det tittade vi på Morden i midsomer här hemma...

I lördags var jag iväg i Sjöbo och handlade mat inför lite grillning senare på kvällen. Var även inne en sväng på Unos kläder och köpte en jättesöt blus/top. Har tittat på den flera gånger innan, men nu köpte jag äntligen den. Hela eftermiddagen var Anna och jag iväg och badade och solade vid Häljasjön. Var riktigt härlig och fin färg fick man också. Senare på kvällen kom L-H och Linda hit för att grilla och Anna stannade också kvar här. Efter grillningen blev det kubb och rappakaljda. Blev en jättetrevlig kväll och vädret var kanon!

Idag har jag varit iväg en sväng hos Linda och L-h och ätit en god lunch. Egentligen var det meningen att vi skulle bada i deras pool, men det började tyvärr regna och åska, så vi skippade det. Istället körde vi en runda till Pema och handlade lite pysselsaker. Efter det körde jag en sväng till Dannes föräldrar. Lilla Annie var också där, jätteskoj att träffa henne :) Hon växer så det knakar :)  Nu ikväll har danne och jag ätit tacos, var jättegott, och nu är man mätt som en plätt!

Ludde ska stanna kvar här tills imorgon eftersom Danne bara ska jobba inne på kontoret i Malmö på förmiddagen. Så Ludde behöver inte va själv så länge.
Ikväll blir det en promenad med Ludde och kanske en film. Blir nog lite jordgubbar också eftersom vi fick en massa av Dannes föräldrar som de odlar själva. Mumselimums :)

Känner att jag har ny energi till en ny jobbvecka nu. Har verkligen varit behövligt med två sovmorgnar, men imorgon blir det till att gå upp 05.30 igen... Jippi! Får lägga mig tidigt ikväll.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndagskväll.

Massa kramar ♥


090702

Torsdag idag = snart helg :)

Behöver verkligen lite ledighet, är trött som tusan efter denna jobbveckan. Och till råga på allt så börjar jag bli sjuk med. Har ont i halsen och känner mig febrig. Inte alls roligt. Danne känner sig också sjuk, så vi har väl smittat varandra som vi brukar göra...

Igår var vi en sväng på Hörby markand. Var helt okej att gå där, men det blev inte några större inköp. Köpte i alla fall en liten söt nyckelring med en liten mus som jag har satt mina bilnyckar i. Blev riktigt gulligt :)

Imorgon ska jag iväg till jobb även om jag inte känner mig helt frisk. Det är ju bara en dag kvar innan det är helg, så det ska jag väl klara av. Inte klokt vad tiden har gått fort, nu har jag redan jobbat i tre veckor. Och jag har åtta veckor kvar. Det går verkligen jättefort. Får verkligen hoppas att man kan få mer jobb till hösten, antingen på Kvinnokliniken eller någon annanstans.

Imorgon på kvällen ska vi nog på Byafest här i Vomb om vi känner oss lite bättre. Ska dit med Kattmannen som skulle fixa lite god mat till oss. Skönt att slippa fixa med det själv :)

Annars bli nog helgen ganska lugn. Kanske blir det bio eller en hyrfilm på lördag, men annars inga större övningar.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.

Kramar ♥

RSS 2.0