120823

Hej allihop!


Det är grymt längesen jag skrev något här så nu är det dags för ett inlägg.Som vanligt skyller jag på att jag inte haft tid att blogga. Har haft fullt upp med en massa annat. Tycker fortfarande det är roligt att blogga men som sagt så räcker tiden inte till…

 Något som har tagit upp en stor del av min tid är flytten till Trelleborg! Ja ni läste rätt, jag har flyttat till Trelleborg! Allt har gått väldigt fort… I våras träffade jag en kanonbra kille – Micke- som det känns helt rätt med så vi bestämde oss för att flytta ihop i hans hus i Trelleborg. Jag har bott där i ca två veckor nu. Min lägenhet i Ystad tänkta jag hyra ut i andra hand och om allt går som det ska blir den uthyrd redan den 1 september. Har flyttat alla mina prylar till Trelleborg och flyttstädningen är avklarad. Hyresgäst är fixad så nu väntar jag bara på ett OK från Ystadbostäder att jag får hyra ut lägenheten. Men det verkar inte vara några problem. Ska hyra ut lägenheten i 1 år och sen tror jag att jag säger upp den om den inte går att hyra ut ytterligare 1 år. Har börjat komma i ordning i Mickes hus nu men jag har fortfarande typ 20 flyttlådor som ska packas upp *pust*. Rikligt tråkigt men det måste göras. Har fått in en del av mina prylar i huset, sålt min gamla soffa och slängt en hel del på tippen. Tror det kommer bli superbra när allt är färdigt! Trivs riktigt bra i Trelleborg och med Micke men självklart saknar jag ju Ystad lite grann. Men jag kommer säkert att åka till Ystad några gånger i månaden ändå för att träffa vänner och familj! Lägenheten saknar jag inte ett dugg – är så skönt att bo i hus och ha trädgård! Kan inte bo så mycket bättre än vad jag gör nu! En annan sak som är väldigt positiv med flytten till Trelleborg är att jag kan ha Ludde mycket mer. Han följer med Micke till jobbet och sen kan jag träffa honom varje kväll. Perfekt!

 ♥

 Sommaren har varit bra även om det har varit dåligt väder. Jag tog två semesterveckor i början av juli och då var det inte alls bra väder. Hittade ändå på ganska mycket och Micke hade tur och kunde ta en semestervecka samtidigt som mig! Vi var bland annat en sväng i Tyskland och sov över där två nätter. Jag tog även en semestervecka i augusti och då var det strålande solsken varje dag – helt underbart! Jag lyckades verkligen pricka in rätt semestervecka. Blev mycket sol den veckan och på fredagen åkte jag och Micke till Köpenhamn för shopping, avkoppling och god matJ Har även hunnit med att träffa mycket vänner under semestern och hitta på kul saker med dom!

 ♥

 Nu har jag snart arbetat klart den första veckan efter semestern. Känns bra – tiden går fort som tusan. Trist bara att det börjar bli höst nu. Jag gillar inte när det är kallt och ruggigt väder. Det positiva med höst och vinter är att man kan tända en massa ljus och sitta och mysa inomhus när det är kyligt ute. Imorgon ska Micke och jag ha kräftskiva hemma hos oss och på söndag ska pappa ha 60-årsfest! Ska bli riktigt kul!

Ska försöka blogga lite oftare nu – har verkligen saknat det! Ni får ha det så bra till nästa inlägg!

 Kramar!


RSS 2.0