111123

Känner mej som denna figuren just nu...



Förkyld, febrig och hostig... Har varit sjuk i tio dagar snart så börjar blir riktigt trött på det...


111109



Idag somnade min älskade lille Hoppeprins in.. Han blev nästan 7,5 år gammal... Känns så tomt utan honom. Ingen att säga godmorgon till när man vaknar och ingen att säga godnatt till när man ska sova. Var så van vid att Hoppe alltid var här.. Han mådde bra i helgen.. Men i måndags märkte jag att något var fel.. Han var inte lika pigg som vanligt och åt och drack mindre. Ville inte ens ha vitaminerna som han annars älskar.. Han har haft samma symtom några gånger innan men då har han alltid repat sig efter vetrinärbesök och att man har matat honom. Hade specialmat hemma som han ska äta fem gånger om dagen när han inte vill äta själv. Eftersom jag skulle jobba igår (tisdags) så hämtade mamma och pappa honom i tisdags morse. Så mamma matade honom och gav honom flera omgångar vatten hela dagen. Idag gav hon också honom mat och vatten ett par gånger. Men vid lunchtid märkte hon att han mådde sämre.. Han la sig ner och mamma klappade honom. Sedan ryckte han till och efter det somnade han in... Kändes verkligen jättehemskt när mamma berättade för mig. Men samtidigt så kändes det bra att mamma var hos honom hela tiden. Han slapp vara själv när han somnade.

Som tur var kände jag att jag hade sagt hej då till honom i tisdags innan mamma hämtade honom. Någonstans kände jag på mig att det kanske inte skulle bli bra. Men jag hade gärna tagit farväl lite längre till honom. Blev lite snabbt innan jag skulle iväg till jobbet. Men klappade honom och sa att jag älskade honom, så det kändes bra.

Begravde honom ikväll hemma hos mamma och pappa, så fick säga hej då till honom då också. Kändes jättejobbigt. Vi begravde honom precis bredvid vår förra kanin och hund. Har tänt en lykta för honom...

Saknar min plutt väldigt mycket och det kommer kännas tomt efter honom länge..

Jag älskar dej min lille Hoppeplutt och kommer aldrig glömma dej ♥


RSS 2.0