Måndag 31/8


Snart helg :)

Och det behövs verkligen....

Har varit jättetrött denna veckan. Mkt nytt på jobbet eftersom jag har börjat på en ny avdelning nu. Men samtidigt kul med en massa nytt. Men det märks när man kommer hem, har varit jättetrött hela veckan.

Idag, efter jobbet, var jag och köpte lite fina höstblommor...







Snyggt som tusan :)

Har precis ätit middag med sweetie nu, blev ryggbiff, pommes och sås. Mumsigt! Inte varje dag man äter det...

Ikväll ska jag städa och fixa lite, så det händer inte något roligt direkt. Ska lägga mig tidigt så att jag orkar upp imorgon.

Kramar♥

Då testar vi igen...



Lyckades tyvärr inte lägga upp mer än denna bilden.. Vet inte varför det strular..... Visst är lilla Annie söt ♥ Här äter hon ett mumsigt ballerinakex :)

Nu blir det kubb med älsklingen :)

Kram ♥

Helgen...

I fredags åt Anna och jag tacobuffé i Tomelilla. Var jättegott och vi var verkligen mätta när vi gick därifrån. Efter maten såg vi två filmer som vi sett på bio ihop innan, "En shopaholics bekännelser" och "Bröllopsduellen". Verkligen jättebra filmer som man kan se mer än en gång. Tack för en väldigt trevlig kväll gumman ♥

Igår var det ganska lugnt på dagen. På kvällen grillade vi och passde lilla Annie. Hon var duktig och glad nästan hela kvällen. Var verkligen skoj att passa henne, hon är såååå go :)

Tyvärr gick det inte att ladda upp några bilder på Annie här från igår, men jag testar igen senare....

Idag har jag lämnat lille Ludde i Ystad hos mina föräldrar, dags att jobba imorgon igen och jag vill inte att han ska behöva va sjäv 10 timmar i sträck. Då har hand det mkt bättre hemma hos min mamma...

Som sagt jobb imorgon igen efter en veckas ledighet, känns väldigt konstigt. Men det har verkligen varit skönt att vara ledig, synd att det inte var ett par veckor till bara så man hade hunnit göra mer, en vecka går alldeles för fort..

Hoppas ni får en jättebra söndagskväll!

Kram ♥


090821

Hej allihop!

Idag är det fredag och snart är min semstervecka slut. Det har verkligen gått fort. Men det har varit härligt att vara ledig. Idag har Danne och jag varit duktiga och städat, jag har även bakat en god jordgubbspaj. Ikväll ska jag till Anna och äta tacos och sen ska vi se en film.

I onsdags var jag iväg med Anna och Helena i Malmö. Vi var på IKEA och Mobilia. Tog även en sväng förbi Swedala outlet. Handlade lite saker på IKEA, annars blev det inget shoppat. Köpte en glasburk till Luddes godis och en mysig filt till honom.



Ludde på sin nya mysiga filt.



Köpte även dessa snygga "fat".

På onsdagskvällen var vi hos Anders och Sara. Koffe och Helena var också där. Vi besällde hämtmat och för en gångs skull var jag nyttig och beställde en god räksallad. De andra beställde pizza, men jag tycker verkligen inte alls om det längre. Blev en trevlig kväll som slutade ganska tidigt eftersom vi var trötta...

Igår var jag och älsklingen på stranden i Ystad. Var sol hela dagen, men det blåste ganska mycket. Var ändå skönt att komma ner en sväng till stranden, har inte blivit så mkt sol och bad denna sommaren. På kvällen åt vi goda räkor och kräftor med ostar och kex till.



Såhär fina blev faten med räkor och kräftor i. En riktigt somrig bild :) Visst ser det gott ut!

Vi spelade även lite kubb, Danne vann med knapp marginal två gånger...

Kvällen avslutades med försök till att fånga in en mullvad som har grävt en del gångar i Dannes trädgård...



Bild från mullvadsjakten när Danne sätter ner en fälla i en av gångarna.....

Japp, det var lite av det som hänt under de senaste dagarna....


Imorgon kväll ska Danne och jag passa denna lilla snäckan...



Ska bli jätteskoj:)

Hoppas ni får en jättebra fredagkväll!

Kramar ♥

Lite uppdatering...

I fredags var det sista dagen jag jobbade innan min semester, kändes verkligen skönt att gå hem och veta att jag var ledig i 9 dagar :) På kvällen käkade jag middag i Ystad tillsammans med Jenny. Blev Krogen, vi åt kycklingwraps. Var mumsigt och verkligen kul att träffa Jenny, var evigheter sen i sågs...

I fredags var jag inne på Malmöfestivalen tillsammans med Linda och L-H. Gick och och tittade i affärer och handlade lite smått och gott.. Vid åt även en god lunch på Jensens.

I söndags var vi hemma hos Dannes morbror och firade hans födelsedag och åt god mat. På kvällen hyrden jag en film, "The women", var helt okej, typ som Sex and the city...

I måndags hände inte så mkt. Danne och jag åt goda tacos och på kvällen åkte jag hem till mina föräldrar och pysslade lite med min syster.

Idag har syrran och jag gått en runda i Ystad. Blev inga stora inköp, bara lite "småshopping". Vi tog även en fika på Snuggels där vi träffade på min morbror, hans sambo och vår söta kusin Nicolas. Blev en mysig fika med många skratt. Käkade middag hemma hos mina föräldrar och sen gjorde jag lite kort. Nu är jag i min lägenhet i Ystad och kolla på tv med Luddeplutten.

Imorgon ska jag bl.a. till IKEA med Anna och Helena. På kvällen blir det fest hos Anders och Sara. Förhoppningsvis blir det stranden med min älskling på torsdag, det ska ju bli fint väder då...

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Kramar ♥

090810

Oj, det var ju över en vecka sen jag bloggade nu. Har haft mycket att hitta på, så det har inte riktigt varit tid till det. Tänkte i alla fall bjuda på ett litet inlägg idag.

Idag har jag börjat jobba på Förlossningen i Lund. Tråkigt att inte vara kvar på Specialistmödravården mer, eftersom jag trivdes bra där, men samtidigt kul med nya arbetsuppgifter.

I helgen var Danne och jag på en minikryssning till Oslo. Var en jättehärlig helg med god mat, trevligt sällskap och lite shopping.

Lite bilder från resan...



Snygga Danne i vår hytt... :)



Jag i en söt klänning som jag köpte i Oslo...



Danne "skjuter" kronhjortar...



Närbild på kronhjortarna. Om ni tittar noga på den stora kronhjortens horn kan ni se att någon har varit lite rolig och satt en ölflaska där...



Jag och Danne i hytten...



En söt top som köptes i Oslo...



Avslutar med en bild på en glad Danne som dricker en öl :)


Nu är det bara 4 dagar kvar att jobba, sen ska jag vara ledig en hel vecka, ska bli sååååå skönt :)

Kram på er ♥

090802

Hej allihop!

Då var det söndag igen och ännu en helg som har gått väldigt fort...

I fredags var jag och Danne hos Rikard och Ida på kräftskiva. Efter kräftorna och efterrätten spelade vi en omgång TP. Gick inte så bra för mig och Danne, vi kom sist, jättesvåra frågor. Blev i alla fall en trevlig kväll.

Igår var jag ute och sprang en lång runda i skogen, var riktigt skönt och det behövdes verkligen. Eftermiddagen spenderade jag på gräsmatten i solen med en bok och Ludde som sällskap. På kvällen var det poolparty och middag hos David i Beddinge. Han bjöd på väldigt god mat, och man blev mätt som en plätt. Skippade att bada eftersom jag hade Ludde med mig, den lilla killen vill ha uppmärksamhet hela kvällen. Tog några bilder under kvällen, men det var ingen som blev riktigt bra, antingen blev de för mörka eller suddiga...

Som många vet så gillar jag ju Hello Kitty, i vecka har det blivit ett par inköp till med den söta lilla katten på...



Dessa strumporna är bara för söta. Kunde inte motstå att köpa dem :)



Det blev dessutom en gullig pyjamas... :)

Idag hade jag tänkt sola lite eftersom det är så fint väder. Sen får man se vad som mer händer idag...

Hoppas ni får en härlig söndag...

Kram ♥

RSS 2.0