120223

Grattis Viktoria och Daniel till er lilla prinsessa!







120221

Hej svej!

Hoppas det är bra med alla! Tänkte jag får köra en liten uppdatering.. Har varit kass på att blogga hela hösten och vintern. Men har inte riktigt känt för det plus att jag har haft fullt upp med annat. Ingen mening med att sitta och skriva om man inte gillar det... Men blev lite sugen på att blogga nu!

Det flyter på som vanligt på jobbet. Trivs bra och gillar mina arbetsuppgifter. Mycket nytt på gång nu på jobbet.. Och om en vecka är det dags att börja planera för sommarsemestern. Hoppas verkligen att jag får de veckor jag vill ha! Ska slå till med fyra veckor i år. Har aldrig haft så lång semester innan så det tycker jag att jag kan unna mig:) Hade medarbetarsamtal för ett tag sen och jag fick bra betyg av chefen;) Senare i vår blir det lönesamtal.. Blir nog inte många hundralappar extra i lönekuvertet med tanke på den kassa ekonomin som SUS har men men man får vara glad för det lilla!

Allt är bra med min lille Luddeplutt! Önskar bara att jag kunde träffa honom lite oftare men det är ju som det är. Träffar honom iaf alla helger och nån gång mitt i veckan. Får ta vara på den tiden som jag kan ha honom och mysa riktigt mycket med honom då:)

Jag tycker jag har varit förkyld hela hösten och vintern. Supersegt.. Har inte kunnat träna ordentligt utan det har mest blivit promenader. Visserligen skönt det med men inte samma sak som att springa en runda eller köra ett tränginspass och ta ut kroppen ordentligt. Får väl hoppas att man kan krya på sig nu till våren så man kan träna som vanligt igen.

I helgen var Andreas, Anna och L-J här. Blev hämtmat, vin och sällskapsspel. Kvällen avslutades med utgång på Lite Mer. Jag har inte varit ute sen innan jul så det var verkligen på tiden! Blev en superkul kväll men man mådde som man förtjänade dagen efter och var trött som ett helt ålderdomshem...

Ikväll kommer L-J hit.. Vi ska laga lite mat och sen blir det mys i soffan!

Hoppas att alla har fått äta en fastlagsbulle idag. Jag åt jättegoda på jobbet som städerskan hade bakat själv!


Kram på er ♥


120214

Jag önskar alla en underbar Alla Hjärtans Dag ♥




RSS 2.0