100726

Nu är det bara 3 arbetsdagar kvar, sen är de SEMESTER! Ska bli superhärligt!

I lördags var Danne och jag ute och åt på Jensens i Malmö. Efter det kollade vi på bio.
Vi såg Inception med Leonardo di Caprio. Fy fan vad den var bra!! Jag kan verkligen rekommendera er att se den. Men den ska ses på bio, blir nog inte lika bra hemma på tvn...

SF Bio: Inception

Har Luddeplutten här nu hela veckan eftersom Danne redan har börjat sin semester. Verkligen skönt att ha plutten här!

Får se till att fixa lite här hemma nu, stryka och sånt kul...





100707

Idag har Danne och jag varit en sväng på Nova. Jag handlade en massa nya träningskläder.



Blev även ett par nya joggingskor. Var verkligen på tiden att det inhandlades. Vet att de inte är världens snyggast, men det var de bästa jag kunde hitta. Tydligen ska inte joggingskor vara snygga. Köpta på Stadium, hade kostat 999 kr, men nu hade jag tur att det var rea, så det blev "bara" 599 kr. Men ett bra köp enligt mig. Vill inte förstöra mina ben genom att springa i kassa skor. Testade att gå lite med dem nu ikväll, de känns kanon, mjuka och sköna!

Köpte även två träningströjor, en Puma och en Nike. Tyckte jag behövde något nytt till benen också så jag handlade ett par korta träningsbyxor och ett par långa. Blev ett par tusenlappar som försvann på detta idag, men det får det vara värt. Kommer bli mkt roligare att springa omkring i nya fina träningskläder!

Köpte även en klänning på Vero Moda på rea, har två likadana klänningar innan, men i andra färger. Brukar ha dem på jobbet, så jag slog till och köpte en till. Hittade även en jättesöt top på Gina Tricot.



Supersöt! Är lite starkare i färgen i verkligheten. Finns i massa fina färger.

Ikvälll har jag ätit lite mumsiga jordbubbar och kollat på tv. Snart är det dags att lägga sig så att man orkar upp imorgon.


100704

Helgen har bestått av sol, bad, 30-årsfest, god mat och dricka.

Hela lördagen och nästen hela dagen idag har jag och älskling solat. Ludde var naturligtvis också med ute, men han höll sig i skuggan. Alldeles för varmt för honom att vara i solen.



Ludde vilar i skuggan.

I lördags blev det ett par goda drinkar ute i solen...



Jordgubbsdrinkar:) Mumselimums!

I lördags kväll var vi på 30-årsfest hemma hos Ingo. Han bjöd på trerättersmiddag ute i trädgården. Var riktigt gott! Lite bilder från kvällen:



Annie och Danne:)



Fotbollskickning...



Oj vad jag ser trött ut...



Födelsedagsgrisen och Henrik!



Therese och Linus.



Annie i solen!



Annie verkade tycka om Ingos efterrätt!



Nu väntar soffan med en film och lite goda chips:)

Hoppas ni får en bra vecka allihop!








RSS 2.0