090430

Då var det Valborg idag!

Danne och jag ska ha lite fest här ikväll och grilla. Känner mig fortfarande inte helt frisk. Fortfarande lite förkyld och har ont i halsen. Jag hoppas verkligen att det blir bättre till ikväll. Är ju inte så kul att ha en massa gäster och så är man helt sjuk. Men får dricka en massa honungsvatten, ta hostmedicin och Alvedon så ska det nog lösa sig.

Hoppas ni får en jättebra Valborg allihop!

Otrivin Comp - världens bästa nässpray!



Lätt den bästa nässpray som finns. Har använt Nasin nu i 2 dagar och den funkar inte alls. Bad älskling handla hem denna underbara nässpray till mig som hjälpte direkt!

Underbart!

Lite bilder...

Tänkte bjuda er på lite bilder idag...



                                         
   Dannes plommonträd.... Fina blommor nu och en massa humlor där...





Uteplatsen hos Danne med de nya trädgårdsmöblerna. Trollhasseln (i silverkrukan) ser inte
så mycket ut för världen för tillfället, men den kmr säkert bli jättefin!





Min lilla Luddeplutt :)





Klänningen som jag köpte igår!




Tyckte den var riktigt söt!


Min förkylning har fortfarande inte gett med sig. Är jättedrygt, orkar nästan inte göra någonting. Så min dag har mest bestått av att snyta sig, snyta sig och snyta sig igen. Inte så kul....

Har i alla fall hänt nåt positivt idag. Jag klarade min hemtenta som jag gjort tidigare i vår i lärande organisation! Wiiieeeee!
Nu är det "bara" examensarbetet kvar också.

Hoppas ni får en jättetrevlig kväll allihop. Jag får väl fortsätta att snörvla vidare...



090428

Hej allihop!

Jag har gått och blivit riktigt dunderförkyld. Såååå drygt. Men inte mycket att göra åt det. Bara att vila och vänta på att jag ska bli frisk.

Var iväg igår och fixade pass hos polisen i Ystad. Bilden på mig blev nog inte världens bästa eftersom jag var trött och förkyld. Tur det finns smink i alla fall, det gjorde attt det såg lite bättre ut.

Var även hemma hos mina föräldrar en sväng. På eftermiddagen var jag och min bror inne i stan och shoppade lite. Köpte en söt klänning på Unos kläder, lägger in en bild på den senare. Sen köpte jag även en trollhasselbuske. Ganska liten nu, men den kommer säkert bli jättefin när den blir större. Planterade det hos Danne igår. Sen handlade jag nässpray, var helt enkelt nödvändigt eftersom min näsa bara rann hela dagen. Köpte även lite goda jordgubbar som jag kanske ska smaka idag :)

Hoppas verkligen jag blir frisk till imorgon. Så tråkigt att vara sjuk. Man orkar inte göra någonting. Ska försöka att bara vila idag. Men blir nog svårt eftersom jag gärna vill göra saker hela tiden. Men jag får försöka i alla fall. Egentligen skulle jag och Madde träffa en lärare inne i Malmö idag, men jag får tyvärr skippa det. Men Madde reder säkert ut det själv. Skulle bara ses i typ 45 minuter, så det var inte så länge. Men det känns ändå tråkigt att inte kunna vara med på det.

Hoppas ni får en fin dag allihop!

Kramar ♥

Sol :)

Har ju varit kanonväder idag. Älsklingen och jag har solat nästan hela dagen. Jätteskönt! Så nu har vi fått fin färg. Jag tänkte sola lite solarium imorgon också så jag bättrar på brännan. Annars har det inte hänt så mycket idag. Har varit förkyld, haft ont i halsen och varit trött hela dagen. Inte så kul. Får hoppas att jag mår bättre imorgon.

Ikväll ska Danne ut och jaga lite. Jag ska bara ta det lugnt, ska kolla på tv och mysa med Ludde.

Hoppas ni har haft en jättebra helg allihop!

090426

Blä..... Jag har blivit förkyld och fått ont i halsen. Älsklingen som har smittat mig.. Tycker han är expert på det.... Får hoppas jag blir frisk snart. Inte alls kul att va sjuk...

Får se vad som händer idag. Tänkte sola lite och fixa lite i trädgården, men får se hur jag mår. Uppdaterar kanske lite senare.

Kram på er ♥

090425

Filmen igår var hur bra som helst. En film som alla borde se. Jag kan till och med tänka mig att se den en gång till. 2,5 timmar kändes ungefär som en halvtimme. Så passa på att se filmnen "Män som hatar kvinnor" nu medans den går på bio.

Idag har Danne och jag fixat lite i trädgården. Håller på att flytta lite av nyponhäcken och sätta i en hörna i trädgården så att det blir lite insynsskydd där. Ska fortsätta med det imorn.

Nu i eftermiddags var vi en sväng i Sjöbo. Tog en fika med Helena, Koffe och Anders. Var trevligt :)

Ikväll ska vi grilla. Blir kronhjort med potatissallad. Till det ska vi grilla zuccini, svamp och tomat. Kommer säkert bli jättegott!

Sen ikväll ska vi till Dannes föräldrar en sväng och hälsa på Annie. Vi köpte en söt liten gosedjurskisse innan när vi var i Sjöbo som hon ska få sen.

Hoppas ni får en jättebra kväll allihop !!!

090423

Hallå allihop!

Dagens aktiviteter:

* Träna
* Gå en lång runda i skogen med Ludde
* Sola om vädret är lika fint som nu
* Grilla med älsklingen
* Kolla på bio med älsklingen

Ja, ikväll blir det bio. Vi ska se "Män som hatar kvinnor". Har velat se den ganska länge, men det har inte blivit av. Men nu har vi äntligen bestämt oss för att gå och se den! Hoppas den är lika bra som alla säger...

Män som hatar kvinnor


    
    Hoppas ni får en trevlig fredag allihop!

                          Kramar ♥

090423

Igårkväll blev det en sväng till Nova med Danne och Bingo. Båda två handlade som galningar på Jack & Jones eftersom de hade rea där. Jag höll i mina pengar för en gåns skull och köpte inget alls :)

Igår klarade även min syrra körkortet!!! Stort grattis till dej gumman ♥

I förmiddags körde jag och lämnade Dannes bil på service i Tomelilla. Medan det fixades med Dannes bil passade jag på att träffa Anna. Vi gick en liten sväng i byn och var även inne om en runda på Bo Ohlsson. Efter det käkade vi varsin bakad potatis till lunch. Var jättegott, men man var mätt som en boll efteråt.

I eftermiddags har jag och Ludde solat. Var hur skönt som helst. Nästan riktig sommarvärme! Tänkte lägga upp några bilder från när vi solade. Men lugn, jag ska inte skrämma er med några bilder på mig... Men ett par bilder på söta Ludde blir det i alla fall :)



 





Visst är min lilla plutt söt!

Hoppas ni får en trevlig kväll allihop ♥

090422

Under hela förmiddagen har jag suttit och arbetat med examensarbetet. Det är en himla massa som ska skrivas ihop. Men det blir säkert bra när det väl är färdigt. Man tycker att 10 veckor låter länge för att göra en rapport på, men tiden går ju snabbt som tusan.

Efter allt pluggande åt jag upp det som var kvar av wokgrytan igår. Det var mumsigt idag med :) Efter lunchen gick jag ut en lång runda med Ludde i skogen. Var hyfsat väder i början, men på slutet regnade det. Inte så jätteroligt. Tur att det inte ösregnade i alla fall.

I eftermiddags städade jag hela Dannes hus. Har blivit fint som bara den nu! Alltid så härligt när man har städat.

Danne kommer väl hem om ett par timmar och innan dess tänkte jag hinna med att laga lite middag till oss. Idag blir det laxpanna med färskpasta och sallad. Blir säkert jättegott!

Idag bestämde förresten Danne och jag mig för att vi ska ta en tripp till Göteborg den 8:e maj. Danne ska på ett möte med jobbet. Efter det blir det shopping, Liseberg och god mat :) Antagligen stannar vi över till dagen efter och slinker in en sväng till Ullared på vägen hem :) Får se hur länge Danne orkar gå därinne denna gången. Sist blev det inte så länge...

Imorn ska jag en sväng till Tomelilla. Ska lämna in Dannes bil på service och sen ska jag träffa Anna. Blir nog att vi går en runda på Bo Ohlsson, det var evigheter sen jag var där sist. Sen ska vi luncha ihop innan jag hämtar Dannes bil igen.

Kram på er ♥


090421

I förmiddags tränade jag. Blev hopprep och styrketräning, sååå härligt :) Alltid lika skönt att träna, fattar inte varför det blir så långa uppehåll mellan träningstillfällena ibland....

I eftermiddags träffade jag Linda. Vi gjorde kort och fikade. Var jättekul som vanligt. Passade på att storhandla efter jag hade träffat Linda eftersom jag ändå var i Sjöbo.

Lagade en god kycklinggryta till middag ikväll med wokgrönsakeroch cashewnötter. Hade ris till det och en god mangosås. Mumsigt!

Tänkte lägga in lite kort jag gjort idag och igår. Kameran var knäpp så bilderna blev  tyvärr inte sådär jättebra...













Ha en nice kväll allihop ♥

090420

Imorse var jag och träffade tjejen jag ska arbeta med till sommaren. Hon verkade riktigt trevlig. Ser verkligen fram emot att arbeta till sommaren, ska bli roligt!

Under resten av förmiddagen intervjuade jag och Madde vår gamla lärare. Under eftermiddagen hann vi med ett par intervjuer till. Känns som vi har kommit en bra bit på vårt examensarbete. Har gjort många intervjuer, hittat mycket fakta och fått tillbaka många enkäter. Så nu gäller det bara att sammanställa allt!

Känns som att det mesta flyter på bra nu, härligt!

Ikväll ska Danne och jag grilla lite och sen blir resten av kvällen nog ganska lugn.

Imorgon är jag ledig. Tänkte träna på förmiddagen och sen åka en sväng till Linda på eftermiddagen.

Kram på er ♥

090419

Idag har jag städat min lägenhet. Har i alla fall blivit av med det värsta dammet. Nästa gång jag ska dit får det bli en riktig storstädning.

Var och solade i förmiddags, jätteskönt! Känns som jag hade kunnat lega där hur länge som helst :) Så härligt att bli brun!

Eftermiddagen spenderade jag hemma hos mina föräldrar. Fikade och pratade en massa. Pappa fyllde på olja och spolarvätska på bilen och kollade upp lite annat smått och gott.

Senare på eftermiddagen körde jag till Vomb igen...

Älsklingen hade blivit sjuk efter sin fiskeresan, inte så kul. Får hoppas att han blir frisk snart!

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Ska bl.a. kolla på Wipeout, brukar va ganska kul. Sen kanske där är någon bra film...

Kram på er allihop ♥

090418

Idag har jag varit i Ystad så gott som hela dagen. Har hälsat på mina föräldrar, min farmor och farfar och min lilla kusin Nicolas.  Min bror och jag köpte jättesöta sommarkläder på H&M till Nicolas som han fick idag. Blev ett par långa shorts och ett linne med en elefant på. Hur sött som helst! Har även hunnit med en del ärenden på stan och gjort lite kort. Skrev ut alla inbjudningarna till min examensfest hemma hos föräldrarna idag, men det tog en himla tid eftersom datorn krånglade....

Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt, kanske kolla på nån film och mysa med Ludde...

Imorn ska jag gå och sola, var typ 2 veckor sen sist, men har ändå hyfsad färg kvar. Sen åker jag nog ut en liten sväng till mina föräldrar igen innan jag åkte tillbaka till Vomb.

Får hoppas att det blir bättre väder imorn, tycker det har varit så kallt och blåsigt idag.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll ♥


Roliga nyheter!

Tycker det har varit en massa roliga nyheter den senaste tiden.

1. Jag har fått jobb hela sommaren.

2. Jimmy och Erika har förlovat sig.

3. Och sist men inte minst har jag fått reda på att Helena och Koffe ska ha barn ♥ Är jätteglad för er skull ♥ Stort grattis!

Idag har jag varit duktig och tränat, måste verkligen skärpa mig med det nu inför sommaren om man inte vill se ut som en flodhäst på stranden....

Var hos Linda i eftermiddags och pysslade och fikade. L-H gjorde också ett kort. Blev väldigt fint. Eller hur Linda? :) Vi hade väldigt kul idag och skrattade så man nästan fick ont i magen :)

Ikväll ska Danne och jag beställa hem lite mat och bara ta det lugnt, härligt!

Imorn åkte Danne iväg till Blekinge och ska fiska gädda hela helgen. Jag tänkte köra ner till Ystad en sväng och bl.a. hälsa på mina föräldrar.

Ha en en jättebra kväll och helg allihop!

090416

Idag har Madde och jag varit inne i Lund en sväng. Vi har delat ut enkäter på ett sekreterarmöte. Alla svarade på enkäterna och vi kunde samla in dom direkt, kanonbra! Vi hann även med en intervju efter mötet...

Senare i eftermiddag åkte vi hem till Danne och sammaställde lite från enkäterna och planerade lite mer till vårt examensarbet. Känns verkligen som att vi börjar komma nånstans nu.

När Danne kom hem från jobbet åkte vi till Jysk och köpte trädgårdsmöbler. Det blev detta snygga möblemanget:

  Väldigt snyggt!

Till middag hade Danne köpt hem mumsiga tigerräkor som vi grillade. Blev hur gott som helst!

Hoppas allt är fint med er allihop och hoppas att ni inte har blåst bort idag......

090415

Yeeeees!

Jag har fått jobb på Kvinnoklinken i Lund nästan hela sommaren! Sen fanns det chans att man kunde få mer jobb till hösten! Härligt :)

090412

Idag är det inte lika fint väder som det har varit innan i påsk. Jag frös nästan när jag var ute på  morgonrundan med Ludde. Brrr... Hoppas solen kommer fram snart....

Igår var vi på middag hos Ingo och Jenny. Vi åt grillat kött, hemmagjord potatissallad, bröd och en god typ grekisk sallad. Till efterrätt åt vi glass med persikor och jordgubbar som de hade haft inne i ugnen med smält vit chocklad till. Var jättegott! Vi spelade även lite tv-spel och rappakalja. Jag skrattade så jag fick ont i magen. Var verkligen jättekul! Tack för en superkul kväll :)

Idag ska jag skriva lite på mitt examensarbete. Ska forska lite på nätet och se vad jag hittar för kul...

Ikväll ska vi till Dannes föräldrar och äta middag. Några av hans släktingar skulle också komma dit. Tycker det är evigheter sen jag och Danne lagade mat härhemma nu. Skönt att bli bortbjuden ofta :)

Ha en nice dag allihop!

Kramar ♥

090411

Påskmiddagen hos farmor och farfar igår blev trevlig. God mat och trevligt sällskap. Farmor hade varit så duktig och fixat med maten och gjort fint.

Efter påskmiddagen åkte vi en sväng till Rikard och Ida. Pratade och drack lite te och kaffe. Och några whisky hann Danne också med att dricka :)

Idag har Danne och jag varit inne en sväng på Nova. Vi handlade en jättesnygg skohylla ihop....



Vi behövde verkligen ha en ny skohylla, tycker vi har skor överallt som står och skräpar. Visst blev det snyggt?!

Sen handlade jag en likadan klänning på Vero Moda som jag gjorde för några dagar sen, men denna blev i ljuslila istället, jättesöt!



Ikväll ska Danne och jag iväg till Ingo och Jenny och grilla och spela spel. Ska bli jätteskoj!

Har förresten fixat ihop ett litet påskris hemma hos Danne också, blev fint...



Sen var jag ju tvungen att ta ett kort på det fina påskägget som Danne gav mig också, fullt av godis! Så gulligt det var av dej älskling ♥



Tänkte avsluta med en bild på Ludde som sitter ute och myser i solen... Han ser trött ut den lilla plutten :)



Hoppas ni får en trevlig påskafton allihop!

Kramar ♥

090410

Igår var vi och grillade hos Elin, Henke och lilla Annie. Var jättegod mat och trevligt sällskap. Jenny och Ingo var också där... Annie hade nu fått 2 tänder! Hon var så gullig igår, som vanligt. Världens sötaste lilla tjej ♥

I eftermiddag ska vi en sväng till Dannes föräldrar och fika. En kusin till Danne som han inte hade träffat på typ 10 år skulle komma dit.

Sen ikväll blir det påskmiddag hos farmor och farfar tilsammans med resten av min familj. Ska bli gott med lite påskmat.
Här kommer förresten en bild på de fina blommorna som jag fixade till igår..



Tror jag och Ludde ska gå ut en sväng i det fina vädret snart. Hoppas verkligen det håller i sig hela påskhelgen, hade ju varit kanon!

Hoppas ni får en trevlig långfredag allihop, och ät inte för mycket ägg!

090409

Imorse var jag uppe tidigt och var inne på en intervju i Lund på Kvinnokliniken. Har egentligen redan fått sommarjobb i Ystad, men det är bara i 7 veckor, så jag vill gärna ha lite fler veckor. Enhetschefen här på Kvinnokliniken var verkligen trevlig, glad och positiv. Skulle nog vara bra med en sån chef. Jag ska få besked nästa vecka på hur det blir. Hoppas verkligen att jag får jobbet.

Efter min intervju i Lund var jag i Veberöd och köpte lite blommor. Köpte krukor, krukor, blommor och lite annat smått och gott. Ska göra 2 fina arrangemang av det. Tänkte ge ett till farmor och farfar när vi ska dit imorn och sen ett till Dannes föräldrar när vi ska dit på söndag. Ska lägga in bilder på hur det blir sen.

I eftermiddags var jag hos Linda. Vi pysslade, fikade och pratade. Var trevligt som vanligt! Jag gjorde ett grattiskort och två studentkort som blev helt okej...

Ikväll ska Danne och jag till Elin, Henke och Annie och grilla. Ska bli gott och mysigt nu när det är så fint väder!

Hoppas ni får en jättebra påsk allihop ♥

090408

Har gjort en del kort i dagarna, så tänkte lägga in några av dem här. Har mest blivit studentkort... Är det någon som vill beställa ett kort så är det bara att hojta till!
















090407

Idag har jag varit inne på skolan en sväng. Vi hade resurstid med en lärare angående vårt examensarbete. Känns som det var många i klassen som hade missat att vi skulle ha det idag, vi var bara 7 st där och vi är ca 25 i klassen. Men jaja, det var skönt med en liten grupp.

Efter visiten i skolan gick jag och Madde till Entré. Blev ett par inköp:



Såååå snygg sjal från Gina Tricot. Passar perfekt till min skinnjacka. Får ta en bild sen när jag har sjalen på mig också, för den va verkligen supersnygg!!



Örgängen från Gina Tricot. Fina fjärlilar... Och bordet är dammig, jag vet... Får nog se till att åtgärda det.....

Ikväll händer det inte så mycket. Tänkte ta det lugnt och kolla på TV och göra lite kort.

Hoppas allt är bra med er och att ni får en fortsatt bra tisdag ♥


090406

Idag har Madde och jag letat böcker i Lund till vårt examensarbete. Hittade 2 stycken böcker som vi kan hämta imorgon. Får hoppas att det står något vettigt i dom.. Vi bokade även tid för lite intervjuer som vi ska göra i nästa vecka.

Senare på eftermiddagen tog jag och syrran en snabb shoppingtur i stan. Jag köpte ett par till svarta leggings på Gina Tricot. Sen blev det lite småsaker på H&M. Köpte även en jättesöt klänning på Vero Moda, kostade bara 199:-. Väldigt prisvärd!



Blev inte världens bästa bild. Den är finare när man har den på. Men visst är den söt?!

Imorgon ska jag in till skolan en sväng. Vi ska träffa läraren som har hand om våra examensarbeten. Vi ska få lite feedback på det vi har gjort. Efter det ska Madde och jag en sväng till Entré, ska bli skoj!

Ha en bra måndagkväll!

Kram ♥

090404

Nu är våren här! Så härligt väder det är ute idag. Danne och jag har fixat i trädgården hela dagen. Efter det solade vi lite, så skönt!

Ikväll ska vi till Bröderna M och käka med lite folk. Blir säkert kul.

Lilla Hoppe fick vara ute och springa en sväng på gräsmatten hos Danne, så jag tog lite bilder på han. Han är så söt den lilla killen ♥









Hoppas ni får en bra lördagskväll ♥

Shopping på Nova!

Blev en jätterolig dag på Nova med Anna idag. Blev en del shopping och även en god fika på Espresso House! Tack för en trevlig dag vännen ♥

Dagens inköp:



Söt kjol från ICHI. Jättefin nu till våren och sommaren!



Jeansleggings från Gina Tricot. Hur fina som helst. Gillar verkligen leggings!



Såååå söta skor från Skopunkten.. Blev naturligtvis "Ta 3 betala för 2", så det kommer fler bilder på skor...



Ett par svarta skort till.. Så bra färg på skor, passar ju till allt!



Och slutligen ett par riktigt snygga partyskor!

Köpte även lite småsaker från H&M...

Ikväll grillade Danne och jag med Kattmannen. Blev dovdjurskött, grillade grönsaker och potatisgrattäng. Mumsigt!

Här kommer en bild på vår kära Kattman från förra sommaren:



Ha en kanonbra fredagskväll allihop!


090403

Idag blir det shopping på Nova med Anna! Ska bli jätteskoj! Ska in och kolla på Skopunkten, behöver köpa nya vårskor. Har redan hittat en massa favoriter på nätet som jag vill ha.

Ikväll ska nog Danne och jag grilla lite. Är ju kanonväder ute, så lika bra att passa på.

Ha en kanonbra dag allihop!

Kram ♥

090402

Så härligt väder det är ute idag! Äntligen är det vår!

Dreaming of Spring....... by _Images by Tracey ツ

I eftermiddag ska jag träffa Linda. Vi ska åka till Pema och köpa pysselsaker. Var längesen jag var på Pema så ska bli kul att åka dit. Alltid roligt att köpa pysselsaker. Ska naturligtvis bli roligt att träffa Linda också!

Ikväll kommer Danne hem från Sthlm och imorgon ska han antagligen jobba hemifrån. Härligt!

Började göra lite studentkort igår, är ju snart studenttider, tiden går fort. Körde på lite annan stil i år på mina studentkort. Förra året blev det mest svenska flaggan och studentmössor. Kan vara kul att göra lite annorlunda studentkort med!

Hoppas ni får en härlig dag i solen!

Kram ♥

Bilder från shopping...

Skrev ju i lördags att jag skulle lägga in lite bilder från min shopping. Men har helt glömt bort att göra det nu när Ludde har varit sjuk. Nu ska ni i alla fall få lite bilder på det jag köpte. För er som undrar så är Ludde på bättringsvägen. Han är visserligen ganska trött, men annars är han sig själv och han är bra i magen och har inte kräkt. Har lyckats lura i han sin medicin också. Gömde tabletten i en bit torsk, funkade hur bra som helst. Han har även fått smaka några bitar från dietmaten han ska äta nu i några veckor, det slank ner det också. Perfekt!

Men som sagt nu kommer det lite bilder :)



Söta strumpor från Hello Kitty...



Jeansshorts från Unos kläder...



Och en sjal från H&M...

Ja, det var det hela..... Hoppas ni får en bra onsdag. Är ju kanonväder ute!

Kram på er ♥

RSS 2.0