110731

Igår vad det kalas hos kusin Nicolas som fyllde 3 år! Helt sjukt vad tiden går snabbt! Det bjöds på god smörgåstårta och många skratt..


 
Födelsedagsgrisen Nic! Han hade sååå snygga kläder på sig:)



Nic fick mängder av presenter..  Av mig fick han ett innebandyset..



Och naturligtvis ett handgjort 3D-kort!



Hurra för Nic:)

Efter kalaset i Ystad blev det förfest hemma hos Björn! Sen utgång till Lite Mer. Blev verkligen en superskoj kväll. Men har varit ganska trött idag.. Gick inte upp förrän närmare kl 14. Men skönt att sova ut ibland.. Har iaf hunnit med att städa bilden invändigt och tvätta den. Så nu är den som ny:) Blev även god middag hemma hos mamma och pappa. Rester av kvällen bjuder på film och mys med Luddeplutten!


110730

Helt sinnes så mkt det regnar.. Är ganska trött på det nu. Känns som att hela semestern regnar bort. Tur man har två veckor kvar, får hoppas på lite sol då. Vill ligga och slappa på stranden me en bra bok å musik i lurarna.. Hade blivit överlycklig om jag hade fått några såna dagar.. Har i alla fall fått fixat mkt här hemma nu när det har varit tråkigt väder, städat och grejat.. Igår var jag iväg och handlade ett par stora blommor. De två jag hade innan hade gjort sitt (alldeles för många bruna blad)..



Denna blomman ser lite trevligare ut..



Lite mörk bild.. Men snygg blomma:)

Idag ska jag fira kusin Nic som fyllde 3 år i torsdags! Senare ikväll blir det förfest och utgång:)

Hoppas alla får en bra helg!


110728

Har SEMESTER nu! Började ledigheten i fredags, så har snart varit ledig en vecka. Helt sjukt vad tiden går fort när man är ledig!

I fredags var jag hemma hos Linda och L-H och kollade på deras nya hus. Blev en massa bus med Zavannah och Zalli. Vi var även ute och gick en lång runda. På kvällen blev det tacos och film med Helen. Fick söta födelsedagspresenter av Linda. 



Jättefin ljusstake med fint budskap:)



Söta magneter/små tavlor. Fina budskap även här!

Fick även två fina kort på Zavannah och Zalli:)

Tack så jättemkt för de fina presenterna!



Zavannah busar!

I lördags träffade jag Jenny och hennes lille Wille! Blev fika och en runda i stan. På kvällen var det grillning och förfest hos Roger och sen blev det utgång till Lite Mer. Blev en superkul kväll trots att det ösregnade större delen av tiden..



Wille:)



Min outfit för kvällen! Den lilla svarta funkar alltid:)



Pau och kvällens värd Rogge...

I söndags blev det inte många knop gjorda. Hälsade på mamma och pappa en sväng. Tog även med mig farmor och farfar dit. Blev en fika och lite skitsnack.. Dagen avslutades med film och chips:)

I måndags blev det lunch och en sväng på stan med Anna, Olivia, Helena, Albin och Angelica. Kvällen spenderades hos mamma och pappa. Blev bjuden på mat och fick gjort en massa kort..

I tisdags träffade jag Anna och Olivia. Vi var nere en kort sväng på stranden å käkade lunch. Sen blev det en lång promenad. På kvällen blev jag bjuden på middag hemma hos dem. Sen kollade vi på film, sex and the city 2, superbra film som kan ses om och om igen:)



Söta Olivia och Ludde:)

Igår var jag och syrran i Köpenhamn! Vi hade kanonfint väder. Blev en massa shopping och god mat!



Den gulliga tröjan som jag har på mej inhandlades:)

Vi unnade oss en god trerättersmiddag på Jensens! Höll på att sprängas när vi skulle gå därifrån så mätt man var! Blev som sagt en hel del shopping, så tänkte bjuda på lite bilder av vad som handlades..



Riktigt söta skor! Tänkte använda dem på två dop som jag ska på nu i augusti!



Gullig tygpåse från H&M home!



Tygkorgar från H&M home!

Blev även köpt två toppar och ett par doppresenter:)

Lutar inte åt att det blir stranden idag heller.. Får väl ta tag i mitt berg med stryktvätt istället!

Hoppas alla får en fortsatt bra dag!


Nya sommarkläder!



Klänning från Bondelid



Jeansshorts från Zoul


RSS 2.0