091124

Nu har jag haft ont i magen i en vecka, börjar bli riktigt jobbigt. Är verkligen trött på det. Får verkligen hoppas att min nya läkare kan hitta vad som är fel.

Men nog med tråkigheter, på fredag blir det Italien:) Ska verkligen bli jätteroligt. Skönt att få komma bort lite.

Ikväll har jag varit ute och gått en runda i Veberöd. Har egentligen ingen riktig koll på byn, även om jag bor så nära. Gick i alla fall en lång runda inne i ett villaområde. Var till och med lite vilse ett tag... Jag måste har världens kassaste lokalsinne. Tillslut hittade jag i alla fall tillbaks till min lilla bil och kunde bege mig hemåt igen. Blev en härlig promenad och mycket frisk luft även om jag gick lite vilse:)

Ikväll blir det lite godis och Andra Avenyn...

Kram på er


091120

Har fått gjort gastroskopi idag....

Har varit orolig som tusan för det, men allt gick verkligen jättebra. Hade nog skrämt upp mig själv med att läsa en massa historier på nätet om folk som fått gjort gastroskopier som inte hade gått så bra.

Blev först bedövad i halsen med nån typ av spray. Sen fick jag även lugnande. Några minuter efter att jag fick lugnande minns jag inget annat än att jag klöktes några gången. Sedan är allt svart. Jag kommer inte ihåg någonting. Hade i alla fall tydligen varit vaken under hela undersökningen och även efteråt. Var till och med väldigt pigg efteråt, vilket sköterskan tyckte var kontstigt, de flesta som fått lugnande brukade tydligen somna efter undersökningen.

Läkaren kom efter ett tag och meddelade att allt såg bra ut i magen, vilket kändes skönt. Det ända som hon såg var nåt typ av bråck högt upp i magen, men det var inget konstigt att unga människor hade detta, och speciellt inte om man tränade. Så det var helt ofarligt.  Men samtidigt ville jag ju veta vad som var felet och varför jag har ont i magen så ofta. Men skönt i alla fall att hon inte hittade något allvarligt.

Ska få en tid hemskickad för att göra ett ultraljud av magen. Får se om de hittar något där.

Nu ska jag bara koppla av resten av fredagen. Känner mig så sjukt glad att jag klarade detta!

Massa kramar


091115

Hejsan svejsan!

Då var snart en vecka till slut. Tycker tiden går snabbt som tusan.

I fredags kollade jag och Danne på den femte Johan Falk filmen, Operation Näktergal.



Tyckte den var riktigt bra. Bara den sjätte filmen som ska ses också. Blir kanske nästa helg.

I lördags var det shopping för hela slanten på Nova tillsammans med min söta syster. Blev inhandlat en hel del, så nu får man hålla i pengarna resten av månaden...



Dessa snygga stövlarna inhandlades på Skopunkten, snygga till både kjol, klänning och jeans!


Köpte även ett par moccastövlar med fransar på sidorna,Tyvärr hade de inte med dessa stövlarna på Skopunktens hemsida, och jag lyckades inte ta någon bra bild på dem heller, men hur som helst så var de iaf jättesnygga!



Söt kjol som jag handlade på Vero Moda.



Var bara tvungen att köpa denna koftan, såååååå söt. Bra passform okså. Köpt på MQ.



En liten rosett på koftan, var verkligen "pricken över i:et"!



Lite miniblommor som inhandlades under dagen. Passade bra på soffbordet...

Blev även inhandlat lite underkläder på Gina Tricot. På H&M köpte jag också lite underkläder och annat småplock, smink m.m. 

Vi avnöjd en god lunch på den exklusiva restaurangen Mc Donalds.....

Blev en jättetrevlig dag, som alltid när jag hitta på nåt med min kära syster ♥


På kvällen var vi på middag hos Peter och Anette. Rikard, Ida och Isa var också där. De hade lagat en jättegod trerättersmiddag och till det var det goda drinkar och vin att dricka. Lilla Ludde var också med, han skötte sig utmärkt hela kvällen. Ställde in sig ganska så bra hos värdinnan, och fick smaka en hel del gottigheter i köket....:)

Idag blir det städning, här ser ut som ett bombnedslag.  Senare i eftermiddag ska vi nerom en sväng till Ystad och lämna Ludde hos mina föräldrar. Ikväll ska vi äta grillad kyckling i ugn med god pommes och sås:)

Hoppas ni har haft en bra veckan och en härlig helg:)

Massa kramar från mej å Ludde




091110

Länge sen jag skrev något här... Är verkligen på tiden för ett inlägg nu.

I fredags åt Danne och jag god middag ihop och sen kollade vi på en film. Såg "Boy A", tyckte den var ganska kass. Ingen film jag rekommenderar er att se.

I lördags var jag ute med Ludde en lång runda i skogen. Den promenaden kunde slutat riktligt illa. Ludde fick gå utan koppel hela rundan, gick hur bra som helst innan han fick upp ett spår av något djur, troligen ett rådjur. Han sprang iväg snabbt som tusan, var omöligt att hinna ifatt han och till slut såg jag inte han alls. Inte så lätt att hitta en liten hund i en stor skog, så jag ringde efter mina föräldrar och syskon som hjälpte mig leta efter lilla Ludde. Efter ungefär 1,5 timme hittade vi honom äntligen, då var han ganska trött. Blev jätteglad när jag äntligen hittade honom. Trodde verkligen att det värsta skulle hända när han stack iväg. Denna lilla hund har alldeles för mycket jakt i sig, så nu blir det till att gå i koppel i fortsättningen när vi är i skogen...



Sååå skönt att ha den lilla plutten hemma igen...

Senare på kvällen blev det middag tillsammans med familjen, farmor och farfar och min morbror och hans familj. Det bjöds på god smörgåstårta och mumsiga vanlighjärtan till efterrätt. Huvudpersonen för kvällen var naturligtvis min söta lilla kusin Nicolas:)



Fast nu är han visserligen inte så liten längre, tyckar att han växer så att det knakar...

I söndags solade jag och gjorde en massa julkort.

Igår och idag har jag jobbat som vanligt. Hade sekreterarmöte på jobbet idag...


Hoppas ni får en fortsatt bra vecka!

Kramar♥

 


091104

Lilllördag idag :) Mer än halva arbetsveckan har gått, skönt:) Tycker denna veckan känns lite smådryg. Skönt att det snart är helg igen!

Idag tränade jag äntligen igen efter flera veckors uppehåll. Jag har varken haft tid eller ork att träna, men nu tog jag äntligen tag i det. Kändes verkligen kanonbra att träna igen. Ska försöka träna i alla fall två gånger i veckan. Jag får helt enkelt försöka ta mig tid att göra det.

Imorgon tänkte jag sola lite, var också ett bra tag sen. Har inte tagit mig tid till det heller. Men har ändå hållt mig hyfsat brun, är ingen blekfis än i alla fall. Men nu är det dags att bättre på brännan lite. Gillar inte alls att va blek.

Ikväll ska jag göra lite fler kort och kolla på Bonde söker fru. Såg ni förresten Ullared i måndags. Jag och älsklingen höll på att skratta ihjäl oss åt vissa som var med där. Helt galet program och kul människor som var med:)

Ni får ha en fortsatt bra vecka!

Kramar




091102

Nu har jag äntligen fått tid till läkare för min mage. Blir faktiskt i Eslöv på Specialisthuset där. Fick en tid om två veckor, hur bra som helst. Fick jätteont i magen igårkväll och det har suttit i hela dagen idag också. Orkar verkligen inte ha det såhär längre. Så hoppas nu bara läkaren jag ska träffa kan reda ut vad det är.

Har blivit en hel del pysslande förra veckan och i helgen. Har haft beställningar på en hel del kort.

Några av korten jag gjort:















Inte helt lätt att få med alla detaljer på korten med en dålig kamera. Men ni ser ju på ett ungefär i alla fall. Blev jättenöjd med de flesta korten. Blir ett par till kort att klippa ikväll, har fått beställning på ett par grattiskort.

Hoppas ni får en mysig måndagkväll!




RSS 2.0