Känner mej snart helt frisk!

Usch, det har varit en tråkig vecka, nu när jag har varit sjuk så mycket. Men nu börjar jag i alla fall bli frisk igen, skönt! Har visserligen ont i magen, men det har jag ju så ofta så känns nästan som man börjar vänja sig vid det tyvärr.

Har inte hänt nåt direkt kul i veckan att berätta om. Hoppas i alla fall att helgen blir bra. Ikväll ska Danne och jag käka tacos och på lördag ska vi nog till Nova. Ska bli roligt. Sen blir det väl lite långa promenadera med Ludde och så ska jag göra kort. Ludde är helt tokig för tillfället, köpte en ny pipleksak till han idag, och han älskar den! Kul att man kan göra han glad för så lite :)

Ska in och kika en sväng på Gina Tricot om vi ska in till Nova imorn. Tycker de har fått in så mkt söta kläder! Var inne på deras hemsida och kollade precis, men det funkade tyvärr inte att kopiera över nån bild på kläderna hit, så ni får själva gå in på deras hemsida och se om ni hittar nåt fint :)

Hoppas ni får en jättebra helg allihop!

Kramar ♥

Sjuk :(

Jag har blivit sjuk, fått nån variant av vinterkräksjukan, sååå drygt. Uppdaterar när jag orkar skriva mer, är helt slut nu.

Kram på er ♥


Pyssel :)

Har pysslat ganska mycket idag. Detta är några av korten jag gjorde!










Idag är jag sjuksköterska...

...till Danne. Han mår inte alls bra den stackaren. Hoppas verkligen att du mår bättre snart älskling! ♥

Jag har precis varit ute i skogen med Ludde, härligt väder ute idag. Perfekt för att vara ute och gå. Och Ludde han gillar det också, full fart! Han är så söt när han springer omkring i snön!

I förmiddags bakade jag goda daimmuffins. Gå in på denna länk om du själv vill testa att baka dom!

http://www.receptcentralen.se/brod-och-bak/daimmuffins/



Nu i eftermiddag tänkte jag pyssla och göra lite kort. Får se vad som händer sen ikväll. Vi skulle egentligen ha firat Dannes faster idag, men det går ju tyvärr inte nu när han är sjuk. Tråkigt :(

Hoppas ni får en mysig lördag allihop!

Kramar!


Arg!

Fan vad jag är arg. Blir så irriterad när folk inte kan ha sina hundar kopplade, speciellt inne i stan. Idag när jag var ute med Ludde sprang en hund rakt fram emot oss och började skälla och bita efter Ludde. Till slut fick jag upp Ludde i famnen, men blev själv biten i tummen, gjorde inte så ont, men blev ett sår och en blå nagel. Ägaren till hunden bara stod som ett frågetecken och verkade inte bry sig alls medan hans hund hoppade omkring och försökte bita Ludde. Jag ropade och frågade om det var hans hund, och då började han äntligen gå fram emot oss. Var ju verkligen på tiden. När han kom fram till oss fick jag höra världens dummaste kommentar "Jag trodde de var kompisar". Jävla idiot! Nä, de är inte kompisar sa jag. Sa även till han att kunde ha sin hund kopplad i fortsättningen. Men det verkade inte gå in, han verkade inte bry sig om vad jag sa. Han bad inte ens om ursäkt för vad som hade hänt.

Det är inte konstigt att Ludde alltid är så försiktig och är på sin vakt när han träffar andra hundar. Det är inte första gången detta har hänt. Det är många gånger som hundar har sprungit fram till Ludde och försökt bita han. Det är ren tur att han är så liten så jag har hunnit få upp honom i famnen de gånger som det har hänt. Men spelar tydligen ingen roll var man går ut med Ludde, om det är på landet eller i stan, alltid är det någon hund som är lös och ska ge sig på Ludde. Det är inte hundarnas fel, utan ägarnas. Har man ingen koll på sin hund ska man inte låta den springa lös. Är verkligen trött på detta nu. Jag ska väl kunna gå ut och gå med Ludde utan att hela tiden vara rädd för att nåt ska hända. Hoppas verkligen att jag och Ludde ska slippa att något sånt här händer igen. Tycker så synd om Ludde. Ren tur att han har klarat sig och inte blivit biten nån gång. Ska gå och mysa med han i soffan nu...




Älskar dej min lilla plutt!

Har varit ledig idag :)

Hoppas ni har haft en jättebra dag allihop!

Jag har varit ledig, har varit jättehärligt. Förmiddagen spenderade jag med min kära syster och i eftermiddags var jag hos Linda. Vi gjorde kort, fikade och pratade. Var kul och mysigt att ses, var så längesen vi pysslade ihop. Vi får försöka ses oftare gumman!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Min syster kommer hit och ska sova här ikväll igen, trevligt :) Blir väl att slappa framför tv:n, är ju Efterlyst ikväll, brukar vara ganska okej att kolla på.

Tänkte ge er ett tips på en hemsida ni kan gå in och titta på:

www.mycardshop.se

Det är min kompis Lindas hemsida. Här lägger hon ut massa fina handgjorda kort som man kan titta på och även köpa. Absolut värt ett besök!

Fjompen är här!

Ikväll är min underbara syster här. Vi har lagat god mat ihop och sen solat och varit ute och gått en lång promenad. Snart ska vi käka mumsig chockladpudding! Alltid lika roligt att umgås me syrran! Här kommer en bild på den lilla sötnosen :)


Har varit en sväng i skolan idag med på föreläsning. Är ledig imorn så då ska jag till Linda och göra kort, ska blir roligt. Det var så längesen vi pysslade ihop.

Ha en trevlig kväll allihop !

Jag och Nicolas



Sötare kille får man leta efter!

www.flickr.com

Gå in och kolla på denna hemsidan! Sååå fina bilder.  Lovar er att man blir helt beroende av sidan! Tog med några fina som jag hittade där :) Tack syrran för att du tipsade mig om sidan!
   

Little Hearts by iamhomosquirrel
  
Kiwi's heart  (or kiwifruit's heart :) by αlfanhuí

heart of stone by lake.sider

he loves me/he loves me not. by *northern star°

plugged love?? by yoshiko314

20/365- All You Need Is LOVE by Four Symbols

Pretty pink cupcake close up by cakejournal

Måste bara...

Måste bara lägga in denna bilden på mig och min guddotter Annie! Hon är såååååå söt!



Hoppas ni får en jättebra Alla Hjärtans Dag allihop!


Dagens inköp!


Ludde i snön!










Vinter igen!

Nu är det värsta snöstormen ute! Hade hoppats att vintern var över, men så fel jag hade.. Ganska mysigt med snö när man är inomhus, men kallllt när man ska ut med Ludde.

Har varit en sväng i skolan idag på föreläsning, var helt okej. Vi fick ut en gruppuppgift som vi ska jobba hemma med nu i veckan. Så har ingen skola förrän på måndag :) Härligt! Ska bo hos Danne nu dessa dagarna, hur mysigt som helst! Har med mig mina boys hit också, Hoppe och Ludde :)

Imorn ska jag försöka göra så mycket som möjligt på den gruppuppgiften vi fick, så man slipper sitta med det i helgen. Tänkte gå ut och gå en lång runda med Ludde i  skogen också om det inte är alltför mycket snö.

Hoppas ni får en bra kväll!

Jag älskar dig darling!


Tjejkvällen igår...

Igår hade jag tjejmiddag hemma hos mig. Det var jag, Anna, Helena, Erika och Jenny. Vi käkade pastasallad och sen chockladpudding till efterrätt...




En kycklingsallad och en räksallad!



Mumsig chockladpudding till efterrätt med grädde och strössel :)


Efter maten körde vi singstar, alltid lika roligt! Sen fick vi skjuts av Anna och Martin till Lite Mer, blev ganska trångt i bilen, men det funkade. Skönt att slippa gå dit. Vi hade jättekul här hemma hos mig, men Lite Mer var ingen höjdare. Sååå kass musik.. Blev riktigt besviken. Var inte alls lika kul som sist jag var där.

Tänkte bjuda på lite snygga bilder på oss tjejer.......



Helena som sjunger.... :)



Gott med öl...



...och gott med tequila rose... :)



Singstarstjärnan Anna!



Tjejerna ser koncentrerade ut....



Avslutar med en bild till på mig själv..!


Känner mig duktig som var uppe så här tidigt idag och uppdaterade bloggen. Det trodde ni inte va!



Tjejkväll!

Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos mig och sen ska vi till Lite Mer. Ska bli jättekul :) Var evigheter sen jag var ute. Har fixat pastasallad och dressing vi ska ha ikväll och sen blir det chockladpudding till efterrätt. Helena ska nog ta med sig singstar, så gå inte utanför mitt fönster ikväll om ni inte vill ha ont i öronen :)

Hoppas ni får en kanonbra kväll allihop!



Trött och hängig

Fattar inte vad det är med mig idag, jag har ingen energi alls. Har ont i hela kroppen, är småförkyld och känner mig allmänt trött. Inte alls roligt, vill inte bli sjuk nu. Har tagit ett par Panodil men de verkar inte hjälpa.... Får verkligen hoppas att det blir bättre snart.

Har iaf tränat idag ändå, men hade inte alls samma energi som vanligt. Var ute och gick en lång runda med Ludde precis nu också, men jag kände mig helt slut efter en timmes promenad, och det brukar jag inte vara. Ludde var så söt när vi var ute och gick. Vi gick förbi en hage med hästar. Ludde gick fram till en som stod precis vid stängslet och slickade den på munnen. Såg sååå sött ut!

Ikväll ska vi på middag till Linda och L-H. Tror tyvärr inte vi kan stanna där så länge eftersom jag inte mår så bra. Älskligen är också lite småsjuk idag, han har ont i halsen och är förkyld, inte alls kul. Hoppas verkligen att vi blir bättre snart.

Imorgon ska jag ha tjejmiddag hemma i Ystad och sen ska vi till Lite Mer, så då måste jag verkligen må bättre. Får lägga mig tidigt ikväll så jag får lite ny energi till imorgon.

Ni får ha en trevlig fredagkväll allihop!


Kramar från mej och Ludde :)

    

Städning

Har städat hela lägenheten idag, det behövdes verkligen. Men hoppade över att damma, för det är ju såååå tråkigt, det får bli en annan gång.

Var nere på stan en sväng i eftermiddags och köpte lite småsaker, godis till Ludde och Hoppe, snoddar me stora blommor, underlägg i tyg till Danne och lite goda cider nu till helgen :)

Åkte till Danne i eftermiddags, vi lagade god mat ihop, blev laxpanna, potatis och grönsaker, supermumsigt :)



Rekommenderar er verkligen att köpa Arlas skagenpanna! Mums :)





Ikväll blir det ganska lugnt. Kanske en film med Danne när han kmr hem från sin bror.





Irriterad...

Hittade en helt okej Polo på nätet igår. Pappa och jag bestämde att vi skulle åka och kolla på den idag. Innan vi körde från Ystad ringde vi och kollade så den verkligen var kvar. Och det var den, inga problem, det var bara att köra in till Malmö och kolla på den. När vi äntligen har hittat till bilfirman och kommer in där säger de att den precis har blivit såld. Snacka om att jag blev irriterad. Sååååå störigt...! Vi kollade på lite andra bilfirmor på vägen tillbaka till Ystad igen, men hittade inget så direkt.

Börjar känna mig lite stressad att hitta en bil nu. Börjar min praktik om några veckor och då måste jag ha en bil. Om det är nån som har en polo, clio, megané eller ka till salu får ni gärna höra av er.. Eller om ni känner någon som har en till salu.

Har hunnit med att träna idag också och gå ut en lång runda med Ludde. Ikväll tvättar jag, lagom kul, får se om jag orkar städa lite också, annars gör jag det imorn.

Ska kolla vidare på blocket nu och se om jag hittar en annan bil. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Tisdag...

Har varit i skolan i förmiddags. Egentligen skulle vi haft föreläsning, men läraren var sjuk. Som "tur" var hade vi en komplettering att arbeta med. Hade känts ganska drygt att behöva åka hem direkt igen annars. Vi skulle egentligen fått vår nya gruppuppgift idag också så vi hade kunnat börja med den nu i veckan, men det blev inget av med det. Så nu är jag ledig resten av veckan. Skönt, men ändå lite tråkigt, blir lätt tråkigt att va hemma så mycket.

Har handlat lite nya pocketböcker i eftermiddags:

                             

Verkar jättebra allihop. Köpte böckerna på Åhléns men såg nu att de hade dom mycket billigare på Adlibris med gratis frakt till och med. Men men.. Inte mycket att göra åt det nu. Beställer ju alla mina böcker till skolan på Adlibris, men har aldrig kollat vad de har för priser på pocketböcker, men nu vet jag det......

Har köpt presenter till älsklingen också till Alla Hjärtans Dag och gjort ett fint kort till han:) Hoppas han blir glad för det!

Ikväll ska jag och syrran sola och sen ska vi simma. Ska bli skönt att få lite färg, det är ett tag sen jag solade nu. Ska blir härligt att simma med, det var ett tag sen. Så duktig jag känner mej nu när jag har börjat träna som förr igen:) Har verkligen motivation för det nu, får bara hoppas att det ger resultat.

Ska fixa lite middag till mej och syrran nu, sen bär det av till SunLux......

Bjuder på en bild idag me :) Sen julafton....


Ledig idag :)

Idag har jag varit ledig, jättehärligt, speciellt när det är måndag.

Har hoppat hopprep, styrketränat och gått en lång runda med Ludde idag. Så lite kalorier som har försvunnit idag med :)

Har varit hos Danne hela dagen, mycket skönare att va i ett hus än att va i min lilla lägenhet. Roligare att gå ut med Ludde här på landet också, det är inte alltid så kul att gå inne i stan.

Igår tog vi det lugnt. Danne var trött efter lördagens övningar :) Å lite bakis också tror jag... Ida och Rikard kom på kvällen och käkade middag här. Efter det såg jag och Danne en film, det var väl en helt okej film, men jag var så trött så jag somnade efter ett tag. Får väl se klart den sen nån dag.

Nu ska jag fixa lite middag till mej och älsklinge, han kmr hem snart :) Sen ska vi till Ystad, tråkigt att åka hem igen...

RSS 2.0