Helgen...

Helgen har varit så lugn å skön. Var ganska trött nu efter första jobbveckan så det var skönt att ha en helg utan att festa. Har varit me Danne å Ludde hela helgen, mysigt. Har kollat på film å fixat å målat lite hemma hos Danne. I söndags kom Koffe å Helena hit å käkade middag å planerade lite inför Anders svensexa å Saras möhippa. Kmr nog bli jättebra.

Idag har jag jobbat och efter det träffade jag Anna. Vi tog en shoppingtur och efter det var vi ute å käkade. Handlade ett par nya jeans å ett par tröjor.  Var riktigt roligt, länge sen vi sågs.

Min lilla Ludde


Jobb

Nu har jag snart jobbat i en vecka på vårdcentralen i Ystad som medicinsk sekreterare. Denna veckan har gått hur fort som helst och skönt är det. Ska bli härligt med helg nu snart, man är helt slut när man kommer hem. Men så är det ju alltid i början på ett nytt jobb, en massa nya arbetsuppgifter å en massa nya rutiner. Mkt att hålla i huvet. Men kul att ha fått jobb här i Ystad nu över sommaren å slippa pendla till Malmö varje dag. Löner var ju till och med bättre här. Saknar mina små killar bara när jag är iväg å jobbar, lilla Ludde å Hoppe. Tur att mamma kan ta hand om dom. Men ska ha Ludde nu hela helgen, ska bli så mysigt. Får väl stryka lite nu, mindre kul, men det måste göras...


Midsommar

Igår var det midsommarfest hos Koffe och Helena. Jättetrevligt! Vi började kl 3 med knytkalas. Under kvällen blev det bl.a. grillning och dans kring midsommar stången. En hel del god dricka blev det också, jag drack till och med snaps, händer typ aldrig. Det blev en väldigt rolig kväll.

Å ikväll är det dags för fest igen hemma hos Danne med lite grillning. Känner mej inte alltför pigg nu, men förhoppningsvis ska man vakna till ikväll.


Onsdag

Har varit hos Danne hela dagen. Har tränat, städat å fixat lite. Ska kolla på fotboll sen ikväll. Hoppas verkligen att Sverige vinner så att de tar sig vidare från gruppspelet. Blir tufft motstånd i kvartsfinalen sen isåfall mot Holland.

Snart närmar sig midsommar. Ska på fest hos Helena och Koffe då, ska bli jättekul. Längtar.

Ska ut en sväng i skogen me lilla Ludde nu...

Välkommen till min blogg!

Nu har jag äntligen fixat en blogg!


RSS 2.0