Boktips

Idag ska jag bjuda på ett boktips!

 

Jag har precis läst färdigt en av de bästa böckerna någonsin (enligt mig själv då…)


Hypnotisören 


Boken heter Hypnotisören och är skriven av Lars Kepler (pseudonym för Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril).

Boken är oerhört välskriven och tar hela tiden nya oväntade vändningar. Den är dessutom väldigt spännande vilket att den är svår att lägga ifrån sig.

Läs beskrivningen av boken nedan som är hämtad från bokens baksida…

Jag rekommenderar denna bok till ALLA och tror nog även personer som inte gillar att läsa kan tycka om denna bok!

Hypnotisören får +++++ av mig!

Jag kommer lätt att läsa Paganinikontraktet och Eldvittnet som är uppföljare till denna bok!

 

 

 

I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen.

Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.

Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.

Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.


120419

Har kommit igång bra med träningen nu efter vinterns alla jobbiga förkylningar…

 

Är ju ute och går mycket med Ludde i vanliga fall men nu har blir det även mycket powerwalk i veckorna när jag inte har Ludde.

Har även varit ute och sprungit ett par gånger. Skönt att det är ljusare på kvällarna nu. Är roligare att springa vid havet och i skogen än inne i stan. Men det känns inte så roligt att springa runt i skogen när det är kolsvart ute… Igår var jag ute och sprang en sväng längs stranden. Känner ingen träningsvärk alls idag – härligt!

I söndags fick jag ut L-J på en lång promenad i Malmö. I måndags var jag och Ulrika ute och gick en sväng i Lund. I tisdags gick jag en lång runda själv i Ystad. Ikväll blir det en lång promenad med Ludde och André!

 

Riktigt härligt att äntligen få komma igång igen! Jag har varit så mycket förkyld i vintras så har knappt kunnat träna överhuvudtaget. Lite hopprep då och då och promenader men mer har det inte varit. Så som sagt, riktigt härligt att kunna träna igen! Hoppas nu bara man får hålla sig frisk!

 

Imorgon är jag ledig från jobbet! Då blir det blir en runda till IKEA på dagen med Anna och Olivia. På kvällen kommer L-J hem till mig. Blir väl nån god mat och film då…

 

Hoppas alla får en jättebra helg!

 

Massa kramar!


120415

Mitten av april nu och riktigt härligt vårväder! Det gillas:)

Idag har jag varit och köpt blommor och ett par cementfigurer att sätta på trappan/uteplatsen!









Tyckte det blev riktigt fint!

Hoppas Ystadbostäder kommer och klipper till buskarna snart bara för det ser mindre trevligt ut...




120414

Som ni märker har jag blivit mycket bättre på att blogga nu! Börjar tycka att det är kul igen:) Ser ingen anledning att skriva när jag inte känner för det så därför det blir lite pauser ibland...

Idag har jag varit effektiv. Vaknade redan vid 8.00 idag.. Gick ut en sväng med Ludde och sen kom mamma och pappa hit för att hjälpa mej röja på vinden och putsa fönster. Var tvungen till att få undan lite på vinden. Alla lägenheter har ett förråd var, men de är ganska små så alla ställer lite av sina saker i en gång utanför förråden. Nu är tydligen detta inte brandsäkert och ska rensas bort innan månaden är slut.. Därav mitt initiativ till att städa idag eftersom jag också har saker som står och skräpar.



Som tur är så är det inte bara mitt skräp som står här...

Efter vindsstädningen blev det fönsterputsning. Behövdes verkligen. Nu kan man ju SE ut genom fönsterna. Känns riktigt bra:) Sen blev det fika med mamma och pappa.. Jag hade köpt nybakat italienskt bröd och pålägg som jag bjöd på..

Har varit grymt härligt väder idag så det var läge att komma ut lite i friska luften. Blev en lång promenad längs stranden med Ludde och en kompis. Sen gick syrran och jag förbi farmor och farfar en sväng och fikade.. Mkt fika idag...

Nu till något helt annat! Jag har gjort en hel del nya 3D-kort den senaste tiden så tänkte lägga upp lite bilder och visa er :)















Har förresten hämtat ett par ballerinaskor idag som jag beställt från H&M. Är typ slut i alla butiker men på nätet fanns det några kvar:) Har även beställt ett par svarta som kommer i början av maj!


Det var allt för idag!

Kram på er!


 


120413

Har bokat resa till Stockholm den 24 maj – 26 maj!

 

Jag fyller år den 24 maj, 28 år så absolut ingen jämn siffra, så jag tänkte fira det med en resa till Stockholm!

Ska åka dit med L-J. Vi åker tidigt på torsdag morgon och sen åker vi hem igen på lördag eftermiddag. Så vi får två hela dagar i Stockholm.

Bokade resa med SJ – kostade ca 500 kr per person tur och retur. Inte alls så farligt tyckte jag. Man kan inte komma till Stockholm för den pengen om man ska ta bilen.

Tåget till Stockholm tar ca 4,5 timme så vi får väl roa oss med lite böcker, tidningar och kanske någon film på datorn… Men 4,5 timme är ingenting om man jämför med bussresan som vi tog till Prag vid nyår…

 

Vi har inte planerat så mycket att göra än – bara ta dagarna som de kommer. Kanske kolla på något museum, Skansen och Gröna Lund. Självklart ska vi även gå en sväng i Gamla stan, tycker det är så mysigt där. Sen blir det väl goda middagar på kvällarna! Så nu gäller det bara att hålla tummarna för att det blir fint väder!

  

Kanske även blir en titt på slottet…  


Hoppas alla får en riktigt trevlig helg!


 
Kramar


120412

Nu har jag varit duktig och börjat träna igen. Har varit förkyld större delen av vintern och så fort jag har känt mig frisk och börjat träna har jag blivit dålig igen. Värdelöst… Men nu ger jag det en chans till så får vi se om det funkar. Är ju inte så kallt ute nu… Började lite lätt med en timmes powerwalking i tisdags. Gick en sväng längs stranden i Ystad och lite i bostadsområden. Var lite regnigt och småruggigt men ändå väldigt härligt att komma ut. Blev även lite sit-ups och benövningar.

  

Som ni ser så ser det inte alltför kul ut nere vid stranden nu när det är så trist väder…

 

Igår var jag ute och joggade en sväng. Blev en sväng längs kusten, tror det blev ca 5 km. Känns minsann lite i benen idag. Märks att man inte är i samma form som för några månader sedan – men det ska det bli ändring på nu J

  

Innan joggingrundan. Färgglad tröja som gör att man syns ordentligtJ

 

Idag blir det powerwalking igen! Ska gå en sväng med André. Kul med lite sällskap när man går. Kan man snacka skit under tiden så blir det lite roligare. Tror det blir en sväng i skogen idag… Sen får jag ägna resten av kvällen till att städa. Sådär lagom kul men det ska ju göras det med…

 

Förresten, om någon är sugen på att gå en promenad eller ta en joggingtur så hojta till! Blir alltid roligare när man är tvåJ

 

Kram på er!


Påskhelgen

Då var snart påsken 2012 slut... Har varit skönt att vara ledig ett par dagar extra. Tyvärr har vädret varit lite trist. Snö på påskafton är ingen höjdare.. Men i övrigt har påskhelgen varit bra:)

I fredags träffade jag Anna, Olivia och Carro. Vi fikade och gick en lång promenad med hundarna. Även om det var kallt så var det riktigt härligt att komma ut. Ludde hade tur och fick en dejt med söta Stina (Carros vovve).




Fick muta dom med godis för att de skulle sitta såhär fint;)



Promenad i blåsten...

Fick även en del av sakerna jag beställt från Zelected by House av Anna. Ljusstakar och zinkhus.



Köpte två fina zinkhus som får bo i min hall:)



Blev inte världens bästa bild men supersnygga i verligheten!

Blev en riktigt härlig eftermiddag med tjejerna! Får göras om snart igen!

På kvällen firade jag och L-J ett halvår tillsammans:) Det firades med bubbel och middag på Store Thor! Kvällen avslutades på Soft Social Club med ett par goda drinkar...

I lördags åkte jag och L-J på en liten minikonstrunda. Kollade på Gynning x 2. Jag gillade Carolines tavlor men hennes mammas skulpturer var väl ingen höjdare. Sen åkte vi vidare till Kåseberga och tog varsin sillamacka.. Sill är väl inte direkt min favorit men detta var faktiskt helt okej:)



Sillamacka och snaps:)



Kåseberga.. Kallt och ruggigt...

Sen körde vi vidare en sväng till Kabusa konsthall. Där var en del tavlor och lite annat smått och gott..



Hittade bland annat dessa taxarna... Snygga? Nä....

På kvällen hade jag vänner hemma hos mig på påskmiddag! Var riktigt gott! Sen förfestade vi lite här och sen blev det utgång på lite mer! Får väl se om det kommer upp några bilder från kvällen här sen... Är tyvärr inte riktigt bloggmaterial;) Blev iaf en superkul kväll:)

I söndags tog jag en lååååång sovmorgon. På kvällen var det påskmiddag med familjen och farmor och farfar!
God mat och trevligt sällskap!



Ludde sitter vid bordet å ätar påskmat;)

Har inte så mkt planer för dagen. Får se vad som händer... Blir nog ganska lugnt. Kanske en lång promenad med Ludde...

Hoppas att alla har haft en härlig påskhelg!

Kram på er!


120405

Önskar alla mina läsare en riktigt trevlig påskhelg ♥



Ät nu inte för många ägg ♥


RSS 2.0